Şimdi Ara

Kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kafamda bir konuda soru işareti var hocalar. Bir kızı elde etmek için peşinden koşup onu kendine bağlamak gibi bir olay var mı. Yoksa sadece filmlerde mi olur. Leyla ile mecnundaki yavuzun yaptığı gibi. Varsa bu bağlanmadan sonra ne kadar sürer bu ilişki. Yada çok az ilgi gösterip hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda ağız mı aramak lazım. Bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipin veya paran olsun sen kızların ağzına s*ç yine peşini bırakmazlar.

Ama bu ikisi de yoksa ve senden etkilenmemişse ki muhtemelen etkilenmez.İstediğin kadar koş birşey olmaz.

Kızlar sanıldığı gibi duygusal değil.
  • Kızlar sanıldıgı gibi duygusal degildir, evet.

Hayir, pesinden kosup kosup sadece kızı bıktırırsın.Kız hic yesil isik yakmadigi halde pesinden gidersen sapik durumuna da dusurebilir seni.Hatta hic hoslanmadigi biriysen senden nefret edip hayatini sonlandirma planlari da yapabilir.

Yerinizde olsam kimse icin oluyorum bitiyorum onsuz yasaysmam cok seviyorum cok asigim ask beni bitirdi filan diyip melankolik durumlara da girmem.Kimsenin pesinden de kosmam.Cunku gercekten insani tiksindirebiliyor kendinden bazilariniz.Israr israr israr eeeh yet be ben de insanim defoool diyesim geliyor.Iyi niyetim suistimal ediliyor.Biktim ya!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: biiiiip

Kızlar sanıldıgı gibi duygusal degildir, evet.

Hayir, pesinden kosup kosup sadece kızı bıktırırsın.Kız hic yesil isik yakmadigi halde pesinden gidersen sapik durumuna da dusurebilir seni.Hatta hic hoslanmadigi biriysen senden nefret edip hayatini sonlandirma planlari da yapabilir.

Yerinizde olsam kimse icin oluyorum bitiyorum onsuz yasaysmam cok seviyorum cok asigim ask beni bitirdi filan diyip melankolik durumlara da girmem.Kimsenin pesinden de kosmam.Cunku gercekten insani tiksindirebiliyor kendinden bazilariniz.Israr israr israr eeeh yet be ben de insanim defoool diyesim geliyor.Iyi niyetim suistimal ediliyor.Biktim ya!!!!!!!!!!

O zaman hoşlandığın söylenip geri çekilinmeli. Onda da birşey varsa zaten olur. Şuan bende böyle bir durum yokta. Genel aklımda bir sorudur hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Tipin veya paran olsun sen kızların ağzına s*ç yine peşini bırakmazlar.

Ama bu ikisi de yoksa ve senden etkilenmemişse ki muhtemelen etkilenmez.İstediğin kadar koş birşey olmaz.

Haklısın. Benimde şuana kadar ısrarcı bir tavrım yokta. Eğer birinden çok hoşlanırsam sanırım onda biraz ısrarcı olacağım. Feritin de dediği gibi. Nerde buluşuyoruz. Kız : cehennemde :) ferit: kaçta orda olayım :) sanırım bu tarz tatlı ısrarlarım olacaktır. Çünkü çoğu kişi bir süre koşturarak birşeyler elde ediyor

• Ilk anda etkilenmediyse ama konusmaya vs devam ediyorsa; PES ETME!

Hemen idmanlara baslamalisin! yedekten oyuna gireceksin yakin zamanda, kendini zinde tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 26 Mayıs 2017; 0:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Tipin veya paran olsun sen kızların ağzına s*ç yine peşini bırakmazlar.

arkadaş ne güzelde özetlemiş ya abicim tipe önem veren varlıklar asıl kızlar o yüzden o kadar makyaj süslenme püslenme en yakışıklıyı kapmak için sonra feminist olup derler ki erkekler tipe önem veriyor kızları dışlıyolar ulan ne zaman dışladık bi kız bizle konuşmaya çalışınca bunu yapan kendileri evet kızlardan nefret ediyorum ve haklıyımda bu konuda seveni değil yakışıklı olanı zengin olanı seçiyolar iyiler hiç bi zaman kazanamıyor bu konudada olduğu gibi neyse demem odur ki yakışıklı olmayanlar intihar etsin yada ne bileyim belkide böyle demek istemiyorumdur ne desem boş xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • delibal'ı izle ve alt taktiği

ama dikkat et benim gibi, filmdeki hayatlarını feci şekilde kıskanıp depresyona girme
  • Tasavvufa yönel boş isler kız mız nedir len

• Çıkma teklifi büyük bir tuzak bence. Önce birisiyle tanışıp vakit geçirip gözlemlemen lazım bana göre. Ondan sonra zaten duygular ele veriyor insanları teklif formalite oluyor

• şu an telefonda konuştuğum kızı 1 hafta önce bıraktım, son kez ilişkiye girelim öyle bırak dedi. yaptık, bıraktım. hala bırakmıyım diye ağlıyor telefonda. birlikte olmaya devam edelim yeter ki başka kimseyle olma diye yalvarıyor. nasıl bu raddeye geldik bilmiyorum ama bıraktığım için piercing taktırıyor, kulak kıkırdağını falan deldirtip acısını dindirmeye çalışıyor.

özetle doğru hamleleri yaparsan sen de şirinleri görebilirsin. ve bu son zamanlarda yazdığım en ciddi yorum olabilir, gönül rahatlığıyla ciddiye alabilirsin.
  • Teşekkürler hocalarım. Net bir olay yok her zaman ki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

şu an telefonda konuştuğum kızı 1 hafta önce bıraktım, son kez ilişkiye girelim öyle bırak dedi. yaptık, bıraktım. hala bırakmıyım diye ağlıyor telefonda. birlikte olmaya devam edelim yeter ki başka kimseyle olma diye yalvarıyor. nasıl bu raddeye geldik bilmiyorum ama bıraktığım için piercing taktırıyor, kulak kıkırdağını falan deldirtip acısını dindirmeye çalışıyor.

özetle doğru hamleleri yaparsan sen de şirinleri görebilirsin. ve bu son zamanlarda yazdığım en ciddi yorum olabilir, gönül rahatlığıyla ciddiye alabilirsin.

Duygularımızı kontrol etmeden yaşamak daha güzel ama. İçinden geleni yapmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.