Şimdi Ara

Kız konum( gecmis ve suan ki durum) .teklif###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevdigim bi kiz vardi 3sene oldu çikali ama onsuz 3.senemdi:) 6 ay cikip ayrilmistik ustunden 3sene gecti,ben hic bikmadim hep onu sevdim kimseyle çikmadim çok teklif aldim ama yapamazdim ve ondan hicbir haber almadan gormeden sesini duymadan bekledim..Bu sene telefonunu bulup dogum gununde aradim az bucuk konustuk çok şaşirtmistim onu hep umutluydum ondan..ara ara mesajlaşmaya baslamistik ama soguktu aramiz,konusmak istemezmiscesine konusuyordu ama ben hala umutluydum..Yavas yavas yelkenleri suya indirmisti bulusmak istedigini soledi ve bulustuk,tabi bende surekli bi heyecan,utanma,çekinme vardi..Bilmiyorum ama oda biraz cekiniyordu utaniyordu garipti hersey fakat gunumuz cok iyi gecmisti cok iyi bi ikiliydik sahile gitmistik yemek yemistik gezmistik..sonra bu bulusmalar sıklasmaya basladi ve cok iyi anlasiyoruz suanda..geceleri minimum telefonda 1saat
    konusuyoruz.ikimizde birbirimize pas veriyoruz,eski gunlerden bahsediyoruz vsvs.anlicaginiz aramiz gayet iyi fakat bu yasadiklarimizi bi resmiyete dokmemiz gerekli bence.. Onemli bi teklif olucak benim için o yuzden ufak bi hediye ile teklif etsem nerede ve nasil etsem diye dusunuyorum..

Dipnot:Lutfen sadece istedigim sey hakkinda yorum yapiniz,sıkıldim uzun uzun yazdim işte..
    İmla icin ozur dilerim telden bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 16 Mayıs 2011; 4:02:19 >

• hocam öncelıkle neden ayrılmıştınız ayrılma nedenlerınız yenıden olmucakmı once o konuları halletmelısınız yoksa tarıh tekkerur eder kanımca,
    ayılma nedenıne odaklan yenıden üzülmenı ıstemem ayrıca o 3 yılda kız ne yapmış araştır bıraz bence arkdas cevren varsa onun cevresınden bakalım o senın gıbımiymiş yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00
    hocam öncelıkle neden ayrılmıştınız ayrılma nedenlerınız yenıden olmucakmı once o konuları halletmelısınız yoksa tarıh tekkerur eder kanımca,
    ayılma nedenıne odaklan yenıden üzülmenı ıstemem ayrıca o 3 yılda kız ne yapmış araştır bıraz bence arkdas cevren varsa onun cevresınden bakalım o senın gıbımiymiş yoksa

Ayrilma nedenimiz hatirlanmayacak kadar sacmaydi:)
  • hocam inşallah mutlu olursunuz :)
  • ASLA geri dönme 6 ay sonra konu açarsın ayrıldım diye hiç saglam bir ilişki olmaaz!
  • didnt read lol koyunda bi arkadaşa cevap yazalım
  • o ilişki yürümez
    aha buraya yazıom
    sonra gelip Twohundredsixty dediydi dersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızın üstüne cok düşme! çantada keklik olarak gezersin kızın gözünde... 3 senedir kımseyle cıkmadım sensiz yapamadım dersen kızın gözünde ezik kalırsın.(Eğer dorğu zamanda söylersen kral olursun) ve bu arada 15 dakikadan fazla konuşma telefondan biliyorum zor olacak senın için eğer kızı istiyorsan bunu yapmalısın... seni kıskandıracak bişey yaparsa hiç kıskanmamış gibi davran bence 1-2 hafta daha geçsın sonar gel anlat verelim kararımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave
    kızın üstüne cok düşme! çantada keklik olarak gezersin kızın gözünde... 3 senedir kımseyle cıkmadım sensiz yapamadım dersen kızın gözünde ezik kalırsın.(Eğer dorğu zamanda söylersen kral olursun) ve bu arada 15 dakikadan fazla konuşma telefondan biliyorum zor olacak senın için eğer kızı istiyorsan bunu yapmalısın... seni kıskandıracak bişey yaparsa hiç kıskanmamış gibi davran bence 1-2 hafta daha geçsın sonar gel anlat verelim kararımızı

Evet oyle yapiyorum kendi bile sasirdi ne kadar sakinsin her konuda diyor:D o ariyor surekli :) kendimi fazla salmadim o ustume dusuyor ben ciddiyeti koruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

kızın üstüne cok düşme! çantada keklik olarak gezersin kızın gözünde... 3 senedir kımseyle cıkmadım sensiz yapamadım dersen kızın gözünde ezik kalırsın.(Eğer dorğu zamanda söylersen kral olursun) ve bu arada 15 dakikadan fazla konuşma telefondan biliyorum zor olacak senın için eğer kızı istiyorsan bunu yapmalısın... seni kıskandıracak bişey yaparsa hiç kıskanmamış gibi davran bence 1-2 hafta daha geçsın sonar gel anlat verelim kararımızı

Evet oyle yapiyorum kendi bile sasirdi ne kadar sakinsin her konuda diyor:D o ariyor surekli :) kendimi fazla salmadim o ustume dusuyor ben ciddiyeti koruyorum

aynen hocam ciddiyetini üstün tut. Kendini fazla salma. Bu sana her zaman + kazandıracaktır. Eğer kıza sürekli sensiz yaşayamam. yapamam. gibi cümleler kurarsan işte o zaman kız kendini bir şey sanar. Ve sana hep farklı davranır ;). Mesela derse diyelim "Ayşe ne kadar güzel kız dimi?" sende sakın sen daha güzelsin deme. Ayşe kadar güzel bir kızsın gibisinden bir cümle kur buda her zaman işe yarar. Kendini her kızdan güzel sanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

aynen hocam ciddiyetini üstün tut. Kendini fazla salma. Bu sana her zaman + kazandıracaktır. Eğer kıza sürekli sensiz yaşayamam. yapamam. gibi cümleler kurarsan işte o zaman kız kendini bir şey sanar. Ve sana hep farklı davranır ;). Mesela derse diyelim "Ayşe ne kadar güzel kız dimi?" sende sakın sen daha güzelsin deme. Ayşe kadar güzel bir kızsın gibisinden bir cümle kur buda her zaman işe yarar. Kendini her kızdan güzel sanmaz.

Haklisin zaten eline bole koz verince kendini bisey sanip su dusunceye kapiliyor; nasilsa bu cocuk birakamaz beni istedigimi yaparim gibisinden davranirim."die dusunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.