Şimdi Ara

Kız işleri boş iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kız işleri felan cidden boş bırakın hayatınıza bakın, gidip kendinizi geliştirin hangi konuda olursa olsun tamamiyle zaman kaybı olduğunu anladım ben bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekuku -- 13 Haziran 2019; 1:32:13 >

• Kendini geliştirmeye vakit ayırmak mutlu olmana sebep olmaz. Gelecekteki mutluluğa yatırım yaparsın sadece. Ama insanın şu anda da mutlu olmasını sağlayacak şeylere sahip olması gerek. Sürekli kendini geliştirmeye çalışmak, mutluluğu ertelemek zamanla bıkkınlık verir. Birinin sevgilisinin olması da insanın şu anda mutlu olmasını sağlayacak şeylerden biri. Yani boş iş değil
  • bizede anlat niye boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla her gün 3-5 kızla konuşuyorum. Eve biri geliyor biri gidiyor hiç de boş değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Yurtdışındasın sanırım?
  • Kendini geliştirmeye vakit ayırmak mutlu olmana sebep olmaz. Gelecekteki mutluluğa yatırım yaparsın sadece. Ama insanın şu anda da mutlu olmasını sağlayacak şeylere sahip olması gerek. Sürekli kendini geliştirmeye çalışmak, mutluluğu ertelemek zamanla bıkkınlık verir. Birinin sevgilisinin olması da insanın şu anda mutlu olmasını sağlayacak şeylerden biri. Yani boş iş değil
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Hayır, Çanakkale'deyim hocam yurtdışı nereden çıktı?

• 22 yıldır uğraşıyorum ama nedense hiç sevgilim olmadı.

İş tamamen tipinizde bitiyor. Ne giyim tarzınız, ne bakımlı olmanız, ne bir saç modelinizin olup olmaması, ne bir arabanızın olması (arabam yok ama bir tanıdıktan biliyorum), ne spor yapıyor ya da yapmıyor olmanız...

Bir kız yüzünüze baktığında duygusal anlamda hiçbir şey hissetmiyorsa, bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş hayatı...
    10 ay önce açıldı
    En güzel maaşlı iş
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Türkiye'de hangi kız eve girip çıkıyor merak ettim?
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    Hocam ya yaşça büyüksün ya da küçüksün. Şöyle söyleyeyim:
    Maalesef köy yerinde de olsam üniversite öğrencisiyim ve bulunduğum apartta kızlar da erkekler de kalıyor. Alt kattaki kızların evine erkekler, bizim kattaki erkeklerin de evine kızlar girip çıkıyor. Üniversitelerin olduğu yerde daha neler neler dönüyor, inanmıyorsan gel 1 hafta dur benle, anlattığın kadar var dersin.
    İnternetten tanışıp da evime gelen birkaç kız oldu, daha dün konusunu açtım forumda. İzmir'den kız kendi teklif etti, birkaç haftaya gelecek. Fakülteden kaç kız geldi geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Kendini geliştirmeye vakit ayırmak mutlu olmana sebep olmaz. Gelecekteki mutluluğa yatırım yaparsın sadece. Ama insanın şu anda da mutlu olmasını sağlayacak şeylere sahip olması gerek. Sürekli kendini geliştirmeye çalışmak, mutluluğu ertelemek zamanla bıkkınlık verir. Birinin sevgilisinin olması da insanın şu anda mutlu olmasını sağlayacak şeylerden biri. Yani boş iş değil
    Boş iş be usta bu 4s kuralı oldukça boş iş

Bi kız için aylarca uğraştım yapmadığım şey kalmadı gurur denen şeydende eser kalmadı sırf 1 dakikada olsa sadece gorebilmek için saatlerimi verdiğimi biliyorum ama kızın umrunda bile değildim maalesef gerçekten sevince üzülmekten başka bir şey vermiyor insana ne mutluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekuku -- 13 Haziran 2019; 2:46:43 >
    Yok valla benim tek sıkıntım üniversiteye doğru dürüst gitmedim, sadece sınavlara girdim aile yanında kaldım. Herhalde bu yüzden pek bir ilişkim olmadı. Şuana kadar hep yabancı kızlarla oldu. Demekki türk kızlarında aynı ortamda olmayınca güven vermiyor.
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Çevremdeki bütün kızlarla bu konuyu konuştum. Ortak karar vücut>tip. Hiçbir kız kısa, zayıf veya şişman biriyle birlikte olmak istemez. Biz nasıl kızların kalça, göğüs ve bel ölçülerini önemsiyorsak onlar da erkeklerin omuz, kol ölçülerini önemsiyor. Tabiki boyun kısaysa yapacak birşey yok fakat boyun yeterliyse iyi bir vücuda sahip olarak kız düşürmek hiç de zor değil.
    Tip de tabiki önemli fakat burnun ve dişlerin düzgünse tipin zaten fena değil demektir. Kimse kimsenin sadece yüzüne bakıp etkilenmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Çevremdeki bütün kızlarla bu konuyu konuştum. Ortak karar vücut>tip. Hiçbir kız kısa, zayıf veya şişman biriyle birlikte olmak istemez. Biz nasıl kızların kalça, göğüs ve bel ölçülerini önemsiyorsak onlar da erkeklerin omuz, kol ölçülerini önemsiyor. Tabiki boyun kısaysa yapacak birşey yok fakat boyun yeterliyse iyi bir vücuda sahip olarak kız düşürmek hiç de zor değil.
    Tip de tabiki önemli fakat burnun ve dişlerin düzgünse tipin zaten fena değil demektir. Kimse kimsenin sadece yüzüne bakıp etkilenmez.
    Boy insanı 3-0 öne atar bizde o yok işte malesef çok farkediyor şansımiz yok bu hayattâaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 13 Haziran 2019; 2:50:45 >
  • Gencler agziniz az laf yapsin laf ba?ka ?eylere kadere filan suc bulmayi birakin normal bi tipim var sevgililerim oldu su anda da var kizlarlada çok iyi anlasir konusurum.

• Abazalar sizi.
  • Tamam kabul ediyorum. Boyum kısa ama kısa olabilir (1.73) ama bu boya bakacak eli yüzü düzgün bir tane bile kız yok mu? Kısa kızlar neden bakmıyor? Bu boya uygun hiç mi kısa kız yok? Bir tane bile mi yok?

+

1 seneyi geçik süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Göğüs, sırt falan iyi, bayağı bir belli ediyor kendini. S beden kısa kollu t-shirt, cool pantolonlar ve cool ayakkabılarla yaptığım vücudu tamamlıyorum ama gel gör ki bugüne kadar bir tane kızdan bile en ufak bir ilgi görmedim.

Ne yapayım illa intihar mı edeyim yani? Bu kızların bana bakmaması olayı her aklıma geldiğinde depresif hissetmeye başlıyorum hemen ve o saatten sonra günün sonuna kadar o depresiflik devam ediyor, tüm günümü olumsuz etkiliyor. Biliyorum, yapılacak hiçbir şey yok. Ne kendimin, ne de bir başkasının bana bu konuda bir iyiliğinin dokunması ihtimalinin sıfır olduğunu zaten biliyorum ve farkındayım ama gerçekten insan bir saatten sonra istiyor, istiyor be abi, çok bekledim, çok sabrettim, sabrın sonu selamettir dedim, zaman her şeyin ilacıdır dedim ama bunları diye diye diye 22 yaşına geldim ve gördüm ki değişen hiçbir şey yok.

İnsan istiyor be abi, hiçbir kötü amacım yok, hiçbir art niyetim yok ve olmadı da bugüne kadar. Bu konu, hayatımın neredeyse bütününü olumsuz etkiliyor, yaşam enerjimi sömürüyor, hiçbir şeye kendimi veremiyorum bu yüzden.

Niye bu dünyaya geldim ki? Çok mu gerekliydi? Bu dünyanın çok mu ihtiyacı vardı bana? Kendimi sürekli aşağılık, değersiz, yıkık, mal gibi hissederek yaşayacaksam, neden bu dünyaya geldim ki ben? Ne gereği vardı yahu.

İntihar etmek istemiyorum ama keşke bir araba çarpsa ya da hatta kamyon, tır çarpsa da ezilip altında kalıp kafam patlayarak geberip gitsem diye hayal ediyorum. Keşke olsa böyle bir şey. Ya da birden ölsem, beyin kanaması geçirip ya da başka herhangi bir şey olsa da bu yaşadığım bu dünya ile bağlantımı koparsa, ne müthiş bir şey olurdu, ne muhteşem bir şey olurdu.

• Bu saatten sonra çakar geçerim başka da işim olmaz.
    Normali bu zaten, aşk zayıflıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Tamam kabul ediyorum. Boyum kısa ama kısa olabilir (1.73) ama bu boya bakacak eli yüzü düzgün bir tane bile kız yok mu? Kısa kızlar neden bakmıyor? Bu boya uygun hiç mi kısa kız yok? Bir tane bile mi yok?

+

1 seneyi geçik süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Göğüs, sırt falan iyi, bayağı bir belli ediyor kendini. S beden kısa kollu t-shirt, cool pantolonlar ve cool ayakkabılarla yaptığım vücudu tamamlıyorum ama gel gör ki bugüne kadar bir tane kızdan bile en ufak bir ilgi görmedim.

Ne yapayım illa intihar mı edeyim yani? Bu kızların bana bakmaması olayı her aklıma geldiğinde depresif hissetmeye başlıyorum hemen ve o saatten sonra günün sonuna kadar o depresiflik devam ediyor, tüm günümü olumsuz etkiliyor. Biliyorum, yapılacak hiçbir şey yok. Ne kendimin, ne de bir başkasının bana bu konuda bir iyiliğinin dokunması ihtimalinin sıfır olduğunu zaten biliyorum ve farkındayım ama gerçekten insan bir saatten sonra istiyor, istiyor be abi, çok bekledim, çok sabrettim, sabrın sonu selamettir dedim, zaman her şeyin ilacıdır dedim ama bunları diye diye diye 22 yaşına geldim ve gördüm ki değişen hiçbir şey yok.

İnsan istiyor be abi, hiçbir kötü amacım yok, hiçbir art niyetim yok ve olmadı da bugüne kadar. Bu konu, hayatımın neredeyse bütününü olumsuz etkiliyor, yaşam enerjimi sömürüyor, hiçbir şeye kendimi veremiyorum bu yüzden.

Niye bu dünyaya geldim ki? Çok mu gerekliydi? Bu dünyanın çok mu ihtiyacı vardı bana? Kendimi sürekli aşağılık, değersiz, yıkık, mal gibi hissederek yaşayacaksam, neden bu dünyaya geldim ki ben? Ne gereği vardı yahu.

İntihar etmek istemiyorum ama keşke bir araba çarpsa ya da hatta kamyon, tır çarpsa da ezilip altında kalıp kafam patlayarak geberip gitsem diye hayal ediyorum. Keşke olsa böyle bir şey. Ya da birden ölsem, beyin kanaması geçirip ya da başka herhangi bir şey olsa da bu yaşadığım bu dünya ile bağlantımı koparsa, ne müthiş bir şey olurdu, ne muhteşem bir şey olurdu.
    kardeşim yuh ya, ne kadar takmışsın bu kız olaylarını

olmuyorsa olmuyor, boşver. ha olmadı gider yabancı bi kızla evlenirsin olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious II -- 13 Haziran 2019; 8:18:46 >

• Harbiden boş iş. Takılıyorsun falan filan ama gerçekten hoşlanmıyorsan yani " cinsel " açıdan değil de daha romantik düşünmüyorsan boş iş. Çok zaman kaybı bence. Mesajlaş buluş bilmem ne işte tavına getirmeye çalış ohoooo. Günde en az başlarda 2-3 saatini ayıracaksın. Sıkıntı yani salla gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Tamam kabul ediyorum. Boyum kısa ama kısa olabilir (1.73) ama bu boya bakacak eli yüzü düzgün bir tane bile kız yok mu? Kısa kızlar neden bakmıyor? Bu boya uygun hiç mi kısa kız yok? Bir tane bile mi yok?

+

boyunla vücudunla alakası yok altına arabayı çek bak bakalım ne oluyor? devir değişti reis seni sen olduğun için bakacak kız %5 ona da denk gelmen çok çok zor cebinde para olduğunu göstermezsen kız mız yapamazsın bu kadar basit üzme kendini boşuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.