Şimdi Ara

Kız için çok mu acele ediyorum sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
4
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır mesajlaşıyoruz, ne 3 ayı marttan beri hatta ama duzenli olarak haziran sonundan beri. Her gün de mesaj atmıyorum kendisine orada sıkıntı yok, 5 6 günde falan. Üniversiteden tanıyorum bu kızı bununla aynı bölümdeyiz, bir kez buluştuk da ta martta falandı ben bile hatırlamıyorum tam. Birkaç kez de selamlaştık, utangaç Bi kız kendisi zaten, eylülde üniversite başlamadan buraya gelecek okul başlamadan Bi buluşup kıza açılayım diyordum ama bi turlu ikna edemedim. Mesajlar geliyor.

......

Ben:😃 ee bu aralar bir planın var mı buraya geldiğinde yoksa patates çuvalı gibi oturacakmısın
    Kız:Büyük ihtimal otururum içimde bi öküz yaşıyo resmen kıpırdamak bile zor geliyo ama belli olmaz plan yapmayi sevmem 😄
    Ben:İçindeki öküze soyle tren her zaman geçmiyor (random gülüş)
    Kız:Geçmesin ne de olsa sadece trene bakıyor bakmasada olur 😄
    Ben:Hadi ama bu kadar sıkıcı olma, tamam gideceğimiz yeri sen seçebilirsin ama oraya gittiğimizde içecekler yine benden
    Kız:Böyle emrivakilerle nereye kadar gidecek gitmek zorunda değilim yani bi yere
    Ben:Tamam öyle olsun bakalım (20 dakika boyunca bir şey yazmıyoruz birbirimize ikimiz de açıp kapatıyoruz whatsapp'ı)
    Ben:Ahaha noldu darıldın mı
    Kız:Yoo niye darılıyım sinirlendim sadece neyse (benim adım yazıyor burada neden saklama gereği duyduysam artık) ben uyuyorum iyi geceler

Kız sürekli evde takılan birisi olduğu için oyle dedim kız arkadaşları dışında kimseyle buluşmuyor yazı da boş geçirmiş zaten. O kıza muhtaç görünmeden söyleneyim dedim sadece.

Kız bu arada baya utangaç birisi üniversitede de hep kızlarla takılırdı o zaman buluşmayı nasıl koparabildim ona şaşırıyorum her neyse bununla görüştüm o zaman baktım kız hiç gülmüyor sıçtık herhalde dedim ama olay kızın dişlerindeymiş. Diş teli taktığından beri sürekli bütün dişlerini görebiliyorum kızın, şimdi kendine güveni de geldiyse şansını denemek istemesin dönem başlayınca başka erkeklerle de, bu yüzden korktum açıkçası.

Olmaz olsun böyle şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 12 Eylül 2014; 0:33:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• seviyorsan git konuş bence
  • Hep sen mi ilk mesajı atıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

seviyorsan git konuş bence

Konuşamıyorum işte kızla okul dışında bir yerlerde takılmak istiyorum kabul etmedi bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 11 Eylül 2014; 2:36:15 >
  • Kızın ruhu kezbaniçe. Koşarak uzaklaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

quote:

Konuşamıyorum işte kızla okul dışında bir yerlerde takılmak istiyorum kabul etmedi bir türlü

Konuşmayı yeni atmışsım baktımda senin iş zor

• quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

Hep sen mi ilk mesajı atıyorsun

Neredeyse hepsini ben attım evet, ama gece atıyorum daha rahat oluruz diye, kız en son attığım mesaja cevap vermezse sabah kendisi başlatıyor tekrardan yani o zaman cevabı veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acilacagin kizla konusma stilin tuhaf geldi. Arkadas gibi daha cok

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Kızın ruhu kezbaniçe. Koşarak uzaklaş

Şu an için yeterince uzak zaten her reddeden kıza da "Kezban"ı yapıştırıyor muyuz bu arada

• Bence fazla uzerine gitmissin. Bu naz degil direk burnu havaya kalkmis. İlk.mesajlari atmayi kes. Seni istiyorsa o uzerine duser senin.yok gercekten istemiyorda seni ego tatmini icin kullaniyorsa birak gitsin. Sende saplanti haline getirme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Kızın ruhu kezbaniçe. Koşarak uzaklaş

Şu an için yeterince uzak zaten her reddeden kıza da "Kezban"ı yapıştırıyor muyuz bu arada

Dışarıda buluşmaya bile tenezzül etmeden reddedenlere, evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

Acilacagin kizla konusma stilin tuhaf geldi. Arkadas gibi daha cok

Yeri geldi iltifat ettim yeri geldi dalga da geçtim sayemde bağışıklık kazandı kız, daha nasıl davranabilirim "arkadaşça" birisi olmamak için

• Seviyorsan kapısına dayan içindekileri boşalt sonra arkanı dön ve git şimdi yok bensenden hoşlanmıyorum konuşmaları cansıkar bide eğer civardaki insanlar görürse felan rezil olursun dediğim gibi yap cool olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Bence fazla uzerine gitmissin. Bu naz degil direk burnu havaya kalkmis. İlk.mesajlari atmayi kes. Seni istiyorsa o uzerine duser senin.yok gercekten istemiyorda seni ego tatmini icin kullaniyorsa birak gitsin. Sende saplanti haline getirme.

Bu kız bile kabul etmiyorsa ben saplanmayım da kim saplansın

Çok üzerine gittiğimi nereden çıkardın ki, birinde dalga geçtim tren vs, sadece bir kez ısrar ettim sonra eyvallah dedim.

• quote:

quote:

quote:

Konuşmayı yeni atmışsım baktımda senin iş zor

Kolay lokma kızlar da benim ligimde değil onlarla boy ölçüşememem şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Seviyorsan kapısına dayan içindekileri boşalt sonra arkanı dön ve git şimdi yok bensenden hoşlanmıyorum konuşmaları cansıkar bide eğer civardaki insanlar görürse felan rezil olursun dediğim gibi yap cool olur

Ahaha coolluğu batsın da bu kız ona değmez yemişim başkası ne düşünürse düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 11 Eylül 2014; 3:02:54 >
  • quote:

quote:

Bence fazla uzerine gitmissin. Bu naz degil direk burnu havaya kalkmis. İlk.mesajlari atmayi kes. Seni istiyorsa o uzerine duser senin.yok gercekten istemiyorda seni ego tatmini icin kullaniyorsa birak gitsin. Sende saplanti haline getirme.

Çok üzerine gittiğimi nereden çıkardın ki, birinde dalga geçtim tren vs, sadece bir kez ısrar ettim sonra eyvallah dedim.

Gitmek zorunda degilim demis bu bir. İkincisi,konusma sanki daha oncedende buraya gelmis ve reddetmis. Ucuncusu, konusmayi direk kestirip atacak cesareti bulmus. Bu kizla ciddi biseyler dusunurmusun bilmem ama simdi boyle yapan kiz ilerde ciddi bir iliski yasasan dahil aliskin oldugu bu tarz haraketlerle seni bezdirir. Bu kizin burnunun surtulmesi gerekiyor.dedigimi yap,mesaji kes. Kendi gelir. Yok gelmezse,birak gitsin sana yaramaz..

• quote:

quote:

quote:

Gitmek zorunda degilim demis bu bir. İkincisi,konusma sanki daha oncedende buraya gelmis ve reddetmis. Ucuncusu, konusmayi direk kestirip atacak cesareti bulmus. Bu kizla ciddi biseyler dusunurmusun bilmem ama simdi boyle yapan kiz ilerde ciddi bir iliski yasasan dahil aliskin oldugu bu tarz haraketlerle seni bezdirir. Bu kizin burnunun surtulmesi gerekiyor.dedigimi yap,mesaji kes. Kendi gelir. Yok gelmezse,birak gitsin sana yaramaz..

Anlamadığım yer de bu zaten bunun arkadaşları var ya kesin onlar birşeyler söyledi bu kıza, kız tek başına böyle yapacak birisi değil gibi, daha ilk erkekte de Bi tarafı kalkmaz ki (ilk diyorum evet)

Bu kızla da hiçbir ortak arkadaşımız yoktu direk ben gittim kızın yanına Bi cesaretle amfide tanıştık, geçen zamana yazık harcadığım emek demiyorum çünkü emek yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 11 Eylül 2014; 3:10:40 >

• quote:

Bu arada kız utangaç birisi diye ilk mesajı atmıyor olabilir diye düşünmüştüm.

• quote:

quote:

Bu arada kız utangaç birisi diye ilk mesajı atmıyor olabilir diye düşünmüştüm.

Anladim.o zaman kizi iyice bir suz. Bununla.ciddi iliskim olur diosan cozeriz. Ama ciddi bakmam.takilip birakirim diosan vebaline girme. Her konuda ayrilacagin bir kadinin ilki olmak kotu biseydir cunku. Eminsen huyunu suyunu ogren. Arastir. Biraz ugrasla yola gelir.. ne diyim.utangac falan diyince o kadar acimasiz bakamadim :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.