Şimdi Ara

Kız Güzel Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı okuldan buldum.Bence çok güzel ama arkadaşlarımdan bazıları beğenmiyor.
    Sizce nasıl?
    Edit:Kaldırdım beyler.Haklısınız izinsiz koymamalıydım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Haziran 2012; 23:03:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Kızı okuldan buldum.Bence çok güzel ama arkadaşlarımdan bazıları beğenmiyor.
    Sizce nasıl?
    [simage]http://c1206.hizliresim.com/y/g/7wdxp.jpg[simage]

güvenlik
  • Şişmancık
  • No ss no guven

• cık.
  • malesef değil. Ama güzellik kişiye göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel değil
  • Fotoğraf bende gözükmüyo
  • Sinsi
  • güzel bence
  • Vasat.
  • Güzel veya değil ona değinmeyeceğim.Fakat okuldan bir kızın fotoğrafını ondan izin almadan böyle bir yerde paylaşman, sence de kız açısından kötü bir olay değil mi ?Sonuçta bir sürü erkeğin olduğu bir forum ve farkılı gözle bakanlar illaki vardır.He izin aldıysan, kızda razısya bişey diyemem.
  • Fotografı mobilden koyunca hata oldu.Gozukmuyor.

• Azıcık kilo verirse iyi olur.

•  Kız Güzel Mi?
  • karıya/kıza bakcağına foto eklemeyi öğrensene kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Güzel veya değil ona değinmeyeceğim.Fakat okuldan bir kızın fotoğrafını ondan izin almadan böyle bir yerde paylaşman, sence de kız açısından kötü bir olay değil mi ?Sonuçta bir sürü erkeğin olduğu bir forum ve farkılı gözle bakanlar illaki vardır.He izin aldıysan, kızda razısya bişey diyemem.

Doğruyi söylemek gerekirse izin almadım :( Ama çok umursayacağını sanmıyorum.Zaten ask.fm,twitter falan her yerde fotoğraf paylaşıyor.
    Farklı gözle bakanlarada soyleyecek soz yok,onların terbiyesizliği ben sadece 1 fotoğraf koyup yorum yapmalarını istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Güzel veya değil ona değinmeyeceğim.Fakat okuldan bir kızın fotoğrafını ondan izin almadan böyle bir yerde paylaşman, sence de kız açısından kötü bir olay değil mi ?Sonuçta bir sürü erkeğin olduğu bir forum ve farkılı gözle bakanlar illaki vardır.He izin aldıysan, kızda razısya bişey diyemem.

Doğruyi söylemek gerekirse izin almadım :( Ama çok umursayacağını sanmıyorum.Zaten ask.fm,twitter falan her yerde fotoğraf paylaşıyor.
    Farklı gözle bakanlarada soyleyecek soz yok,onların terbiyesizliği ben sadece 1 fotoğraf koyup yorum yapmalarını istedim.

zor zenaat.. eğitim şart !

• Kendi resminide koyda kıyaslayak gardaş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.