Şimdi Ara

KIZ-ERKEK İLİŞKİLERİ HAKKINDAKİ TESPİTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 150 kere kız konusu açtım. 117 defa red yedim. Bu kız konusu yüzüne depresyona giriyordum nerdeyse. Forumda benim gibi olan başkaları da olduğuna eminim. Fakat geçen gün aklıma bir şey geldi.

"Abi niye kasıyoruz ki? Onlar kim lan?"

Yukardaki 2 cümle düşüncemi özetliyor. Biraz açmak gerekirse şunu demek istiyorum ki, bu ülkede erkekler kızların köpeği olmuş resmen. Avrupada yaşamadığım için ordaki durumu bilmiyorum. Ama Türkiye'de durum bu kimse inkar etmesin. En çomarından en klas adamına kadar, ilişkilerde %98 oranla peşte koşan adam erkek tarafı oluyor.
    Kız tarafı hep seçici, nazlı, kolay lokma olmayan ama geçmişinde her türlü pisliği yemiş taraf olmasına rağmen, biz erkekler olarak bu kızların peşinden koşmaya, onların bir yerlerini kaldırmaya bayılıyoruz resmen. Abi cidden değmez, yazık ediyoruz kendimize.
    Kızın tek özelliği güzel olması. Bize kusursuz, harika gelen, kalbimizi hoplatan kızın tek özelliği bu. Güzel. Sırf görünüşü güzel diye deliler gibi aşık olup triplere giriyoruz. Ah nasıl açılsam, ah neler yapsam, beyler yardım edin kız konusu var vs... Bıktım ulan artık. İlgilenmeyin olm şu kızlarla. Valla bak. Muhtemelen hoşlandığınız kızdan 1000 kat daha kültürlü, düzgün insanlarsınızdır. Tipinize bişey diyemem, ama dünyanın en tipsiz insanı değilseniz ve bakımlı biriyseniz zaten bu yeterli ideal bir ilişki için. Şahsen ben karşı tarafta "müthiş güzellik" aramıyorum artık. Sadece kişiliğe bakıyorum. Tipe bakıcak olursak ülkede dolu güzel kız var, hakkını yemeyelim ama her şey bu mu peki?
    Cevap veriyorum, evet, maalesef ülkedeki erkeklerin %95'ine göre hepsi bu. Yüzdeler tamamen benim tahminim, ama bilimsel bi anket yapılsa buna yakın bişey çıkar sonuç eminim.

Neyse, bu sizi reddeden, sizi iplemeyen, yazdığınız mesajlara en az 10 dk geç cevap veren kızlar ise iş hayatına girip parayı bulduğunuz zaman bir şekilde sizi buluyor ve evlenmek istiyor. Siz de gariban... Gerçekten beni seviyo lan ohaa diyip evleniyosunuz. Sonra saçma sapan bir hayat yaşıyorsunuz. Kızın taptığı tek şey para aslında. Abartıyorum gibi geliyor ama durum bu bence.
    Ulan bir insanın hayatı boyunca hiç sevgilisi olmayıp, düzenli maaş almaya başlayınca karşısına evlenecek kızların çıkması tesadüf olabilir mi sizce? Bence olamaz.
    Demem o ki bu saçma düzenin bir parçası olmayın, kendinize gelin.

• bunları daha önce hep söyledik.

evleneceğinizin kızın geçmişini sorgulayın dedik

illa evlenecekseniz sözleşme imzalayın dedik.

kadınlar sizi gerçekten sevmiyor dedik.

hipergaminin peşinden giden kadınlar dolu etraf dedik.

fakat bu alfa dulu kızlarla elbet gerizekalı enayi insanalr evlenmeye devam edecek.

tek fark siz bu enayilerden olmayın, evlenmeyin hatta, değmez.
  • Bu ülkenin erkekleri çok harcanıyo boş kızların peşinden boş ilişkilerin peşinden çok daha fazlasını hak ediyolarda 2 gramlık hormonlarına yenilmeseler çok şeyler başaracak bu adamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Charismatic Enigma
    Aynen hocam. Biraz geç oldu ama benim de gözüm açıldı artık. Ulan şöyle düşünüyosun, sahiden tek varlıkları fizikleri lan. 250 gram diyolar ya, harbiden o olay doğru ne kadar kaba ve kroca bi tabir olsa da. Bomboş varlıklar... Hormonuna söz geçirmen lazım bir tek, onun da çözümü basit.
  • Ülkemizdeki erkekler bu kafaya gelirse o zaman devran döner

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

@Charismatic Enigma
    Aynen hocam. Biraz geç oldu ama benim de gözüm açıldı artık. Ulan şöyle düşünüyosun, sahiden tek varlıkları fizikleri lan. 250 gram diyolar ya, harbiden o olay doğru ne kadar kaba ve kroca bi tabir olsa da. Bomboş varlıklar... Hormonuna söz geçirmen lazım bir tek, onun da çözümü basit.

körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı, salak kadınla enayi erkek elbet birbirini buluyor merak etme.

senin gözünü açman iyi olmuş, zararın neresinden dönersen kar.

bomboş oldukları doğru, içinde doldu olan var mı elbette vardır ama yine de içgüdüsel saçmalıklarından sıyrılan kadın herhalde milyarda 1 tanedir.

• Üzgünüm ama onlarında bize ihtiyacı yok aslında. Kaçmaca kovalamaca sadece boş işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 151.sinde mi farkettin ayni
  • Bu forum köşelerinde baya kız konusuna geldim.En çok rahatlatan makale(biraz kısa ama olsun)bu oldu.
    Güzel yazmışsın.
    Türkiye'deki kızların egoist olmasının tek sebebi Türk erkekleri.Çok abazalar.Nefes alan kıza bile yazıyorlar,iltifatlar vs havada uçuşuyor.

Neyse uzatmayacağım.İplemeyin kızları.Deveye diken insana s*ken yaraşır.

4S KURALI
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Erkek kıza bağımlı degildir ama bence kız erkeğe her zaman bağımlıdır duygusal ve maddi olarak

• Karşınızdakiyle erkekmiş gibi rahat konuşursanız bir şey olmaz.
    Tabi erkeksi konuları konuşmadan. Amacınız arkadaş olmaksa.
    Dahada ince işler ile uğraşacaksanız. Biraz da yavşıyabilirsiniz.
  • Aferin tekeri icat ettikten sonra işi ilerletmişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden görücü usulü evlenicem

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Bu ülkenin erkekleri çok harcanıyo boş kızların peşinden boş ilişkilerin peşinden çok daha fazlasını hak ediyolarda 2 gramlık hormonlarına yenilmeseler çok şeyler başaracak bu adamlar..

tabi bu bana gore yani simdi soylıceklerım. bana gore erkeklerın bilişsel yetenekleri kadınlardan kat kat fazla . ama o hormon dedıgın mesele yuzunden arka planda kalıyoruz. bir laf vardır her basarılı erkegın arkasında bir kadın vardır dıye ıste en buyuk sebebı bu kadınlar olmazsa hormon yok hormon olmazsa saglıklı yasam yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.