Kız bulmak mı istiyorsun? Tam doğru yerdesin. Artık forumda kız bulamıyorum derdin olmayacak. Zaten forumda kız araman, buraya dert yanman hoş değil. Kız bulmak istiyorsanız sevdiğin, ilgilendiğin bir alana gideceksin. Daha sonra oradan arkadaşlar edineceksin ve samimiyet gelişirse yani birbirinizi severseniz zaten anlarsın orada. İlgilendiğin bir alan yok mu? Sevdiğin hiç mi bir şey yok? Hobin yok mu? O zaman şansını bale kursunda deneyebilirsin. Ama dediğim gibi kız bulmak öyle oturduğun yerden olabilecek bir şey değil. Arkadaş, kanka, dost bulmaya benziyor. Zaten ikinizin sevdiği ortak şeyler olduğunda ortada elektirik akımı oluşmuş oluyor. Sonra zaten bir "Yemeğe gitmek ister misin?" sözüne bakıyor olay. Özetle; Forumda kız konuları görmekten sıkıldığım için size en kestirme yolu yazıyorum. Bim, A101 kasiyerleri ile hayal kurmayı bırakın. |
Kız bulmak isteyenler süper fırsat

-
-
Kızlar indirime mi girmiş kardeşim bu ne biçim başlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bale mi öğrencez yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35bale mi öğrencez yani
İlgin olan kursa gideceksin hocam. Ha baktın hiç bir alanda ilgin, zevkin, yeteneğin yok, baleye git. Forumda kız bulamıyorum diye ağlayanlar için açtım başlığı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimİlgin olan kursa gideceksin hocam. Ha baktın hiç bir alanda ilgin, zevkin, yeteneğin yok, baleye git. Forumda kız bulamıyorum diye ağlayanlar için açtım başlığı.
Alıntıları GösterDüşünsenize bir tane donanım haberli, pempe bir fırfırlı tayt giymiş, kızlarla dönüp duruyor
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu Sıcak Fırsatlarda açman gerekiyordu. 5 tane kaptım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Düşünsenize bir tane donanım haberli, pempe bir fırfırlı tayt giymiş, kızlarla dönüp duruyor
Alıntıları Gösterhttps://forum.donanimhaber.com/sanirim-sonunda-bi-kiz-bulacagim--149593362 Aranan arkadaş bulundu galiba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimhttps://forum.donanimhaber.com/sanirim-sonunda-bi-kiz-bulacagim--149593362 Aranan arkadaş bulundu galiba.
Alıntıları Göster
-
Ara ara kasiyerler yazıyorum
-
bizimkiler siteyi mi çökertti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer firma sahibi falansanız hiç hoş değil ayrıca etik de değil.
firma sahibi değilseniz nasıl olsa firma googlede aratınca konuyu bulur sizi de mahkemeye verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 27 Haziran 2021; 19:44:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Düşünsenize bir tane donanım haberli, pempe bir fırfırlı tayt giymiş, kızlarla dönüp duruyor
Alıntıları Göster -
Valla güldüm bim a 101 kasiyer leri vede haklısın güzel kardeşim 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kızlar indirime mi girmiş kardeşim bu ne biçim başlık
|
Düşünsenize bir tane donanım haberli, pempe bir fırfırlı tayt giymiş, kızlarla dönüp duruyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X