Şimdi Ara

Kız Benden Ayrıldı Acı Çekiyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.sınıfta sınıftan bir kıza teklif ettim çıktık 3 ay çıktık beni çok seviyordu ama ben onu onun beni sevdiği kadar sevmiyordum onunla 3 ay dolu dolu takıldık eğlendik herşeyimdi ama ben nasıl olduysa onu bıraktım ve o yoluna devam etti bende devam ettim hayatımda bir boşluk olduğunu hissettim o vardı biz çok mutluyduk onunla tekrar çıkıp ve artık hep birlikte olmalıydık 11.sınıfın 2. yarısında buna hep tekrar çıkmamız için birçok şey anlattım ve beni hiç dinlemedi sen beni bırakmıştın neden geldin dedi dedim bi hata ettim affet son bi şans ver dedim kabul etmedi ben üstünde psikolojik baskı kurmuştum baskıma dayanamadı ve 12.sınıfta 2 ay önce okulda ağlayıp bana sarıldı ben seni çok seviyorum dedi ve tekrar çıkmaya başladık artık ben onu hiç bırakmayacaktım.Neyse ilişkimiz devam etti çok iyiydik ben ona samimiyetimden hep takılırdım ve bu onu yanlış anlıyomuş sen beni hep üzüyosun dedi ve en sonunda patladı biz birbirimizi kandırıyoruz geleceğimiz yok bizim geleneklerimiz göreneklerimiz farklı dedi sen hiç değişmemişsin beni yine üzüyosun dedi verdiğim şansı kaybettin dedi ve birdaha konuşmayalım inşallah iyi biryerleri kazanıp yerleşirsin hayatın hep iyi olur falan dilekleriyle terkedildim çok yalvardım olmadı o günden sonra hep acı çekiyorum o gün akşamı ablam kızı aradı ve annesinin bizi ayırdığını anladım annesi neden suratın asık demiş oda beni söylemiş ve kız alevi ama çok iyi ben hiç farklılık gözetmedim şimdi sınıfta hep karşımda her gördüğümde acı çekiyorum dayanamıyorum bir başkasıyla gülüşürken konuşurken çıldırıyorum ona olan aşkım nefretemi dönüştü bilmiyorum ne yapmam lazım Allah belasını versin hayatım alt üst oldu çok şey kaybetti farkında değil geri dönmesini isterim ben bırakırdım ama o bırakmazdı ban ayardım edin ..Teşekkürler

• Hayat tecrübelerle doludur. Bu yaşlarda normaldir. Şuan diyeceksin ki abi beni anlamıyorsun ama inan bana zaman herşeyin ilacı bittiyse bitti diyerekten yola devam et sorgulama kimseyi hiç bir şeyi, giden senden çok şey kaybetmiştir gittiği an bitmiştir.

Çünkü biten bir ilişki tekrarlarsa yine facia ile sonuçlanır ve daha çok acıtır. Unut diyemem ama zaman acısını alır sadece sabret ve yoluna bak, hayatta zevk alacağın çok şey var. İnan bana o zevk alacağın şeyleri görünce ilişkiler 2. planda kalacak kendi zevkini hobilerini ve hatta yeri geldiğinde yalnızlıktan alacağın zevki hiç bir kadın veremez, yalnız kaldığında kitap oku, film izle, oyun oyna sosyal zamanlarda arkadaşlarınla daha çok vakit geçir.

Tüm resimleri, digital kayıtları ve kağıt dökümanlarıda sil.
  • Birde ne olursa olsun aşık ol sev yada mantıksal ilişkide ol asla yalvarma ! Yalvardığın an dönüşü yok o işin, Cool ol çok arama çok üstüne düşme

Çok aramak sormak ilgili olmak anlamına gelmez. Günde 1 kere mutlaka ara, zor anında hep yanında ol, özlediğini hissettir. Ama çok bunaltmadan baskı kurmadan engeller koymadan

Bu önerilerimi sonraki ilişkinde bir dene derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Birde ne olursa olsun aşık ol sev yada mantıksal ilişkide ol asla yalvarma ! Yalvardığın an dönüşü yok o işin, Cool ol çok arama çok üstüne düşme

Çok aramak sormak ilgili olmak anlamına gelmez. Günde 1 kere mutlaka ara, zor anında hep yanında ol, özlediğini hissettir. Ama çok bunaltmadan baskı kurmadan engeller koymadan

Bu önerilerimi sonraki ilişkinde bir dene derim..

Bittimi yani abi bittimi ?
  • sivasın neresindensin?

ehliyet arabayı sürmüyor hayat felsefen bu olsun anlamadın biliyorum az daha açayım yaşaman lazım yaşamadan öğrendiklerin rüyada gördüklerin gibidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

sivasın neresindensin?

ehliyet arabayı sürmüyor hayat felsefen bu olsun anlamadın biliyorum az daha açayım yaşaman lazım yaşamadan öğrendiklerin rüyada gördüklerin gibidir

Suşehrii abi her gün karşımda ya gülüyor zorlada gülebilir bilmiyorum ama canım yanıyor kimsenin yanmıyor neden benimki yanıyor okula gitmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.