Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞM EVE ÇAĞIRDI . GİTMEDİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathßlue

Kimse böbrek avi dememiş şaşırdım

Dedi birisi yahu, gördüm biraz önce okurken
  • Dayan Rocky Acı Yok
  • Bi dakka babası polis mi dedin ?
  • babası ensene silahın kabzasıyla vurur anneside banyodaki küvette iç organlarının hepsini alır sonra senin cesedei azılı bir suçlunun evine yerleştirirler hiç kimse olayı çözemez. ve annesi hastaneden aldığı amnoyağı kanının bulaştığı her yere boca eder kimse amonyağın alındığını çalındığının bile farkına varmaz polisler olay yeri inceleme küvette 1 angstrom kan dahi bulsa dna bulamaz çünkü amonya dna bulunmasını engeller kan partiküllerini parçalar. aileden kimse eczaneden amonyakda satın almadığına göre senin orda öldürüldüğün ve cesedinin orda parçalandığı anlaşılmaz seni çiçek saksılarına yerleştirir sahte olay yerine tıkarlar masal olursun masal
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Yaklaşık 2 yıldır ilişkimiz sürüyor..

Cinsel konularda her kız gibi oda benden bazı şeylerde çok istekli ama iş işten geçtikten sonra çok pişman oluyor ..

Annesi hemşire babası polis nöbetçi olarak çalışabiliyorlar gece.. akşam 8 de çıkıp öğlen eve geliyorlar 2side.. Yine böyle bir gün kız beni eve çağırdı beraber yatarız film izleriz vs dedi..

Başta koşa koşa gitmek istedim.

Ama sonra düşününce ilişki yaşamımız %90.. Çünkü oda öyle anlarda kendini tutamıyor..

Herşey olup biterse 2mizde çok pişman oluruz ve iş çıkmaza girer..

Bu yüzden gitmek istemedim..

Birşey olmaz biz o kadar seviyesiz değiliz dedi.. Tavrımı değiştirmedim.

Dipnot: Gece yarın akşam /hala zaman var

Gidip aşı ( iğneyi) yapmalısın anneside hemşire alıskındır :D

• Evlenmeden bülbülü öttürme bence kardes herşeyi yapın ama o kalsın , eğer gerçekten ciddiyseniz bekleyin zamanı var evlenin gerisi size kalmış sağ elin biraz daha kas yapsın idare et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git ama yanlış şeyler yapma.romantizm ortamı olursa cinsellikten biraz uzak kalabilirsiniz.fakat gördüğüm kadarıyla zaten 2 yıldır bir ilişki var.artık romantizm kendini aşıp cinselliğe girermi bilemem orasıda sizin kişiliğinizin orta noktası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Yaklaşık 2 yıldır ilişkimiz sürüyor..

Cinsel konularda her kız gibi oda benden bazı şeylerde çok istekli ama iş işten geçtikten sonra çok pişman oluyor ..

Annesi hemşire babası polis nöbetçi olarak çalışabiliyorlar gece.. akşam 8 de çıkıp öğlen eve geliyorlar 2side.. Yine böyle bir gün kız beni eve çağırdı beraber yatarız film izleriz vs dedi..

Başta koşa koşa gitmek istedim.

Ama sonra düşününce ilişki yaşamımız %90.. Çünkü oda öyle anlarda kendini tutamıyor..

Herşey olup biterse 2mizde çok pişman oluruz ve iş çıkmaza girer..

Bu yüzden gitmek istemedim..

Birşey olmaz biz o kadar seviyesiz değiliz dedi.. Tavrımı değiştirmedim.

Dipnot: Gece yarın akşam /hala zaman var

Dostum şunu öğrenmeni isterim ki ailesi kızın bakire olup olmadığını anlayamaz, bunun için jinekoloğa gidilmesi lazım -günümüzde bunu yapan yok sayılır-.
    Bunu söylememin sebebi hala bir çok erkeğin bundan korkuyor olması. Prezervatif kullanmanız durumunda herhangi bir sorun çıkmayacaktır. Hayatta bu tip fırsatlar yaşadığın yere bağlı olarak çok az çıkabilir değerlendirmek ve zevkini çıkarmak lazım.
    Tabii Regl zamanını hesaplamanız, iyi kalite prezervatif kullanmanız rahatlığınızı arttıracaktır. Hatta eğer alabilecek yaştaysanız "Ertesi Gün Hapı" da işe yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 5 Ocak 2013; 20:25:57 >

• deplasmana gideceğin için gol yollarında biraz sıkıntı yaşabilirsin ama ev sahibi takım kendi sahası olduğu için senden daha avantajlı olacaktır unutma. benim tahmin 0 :D
  • Git,eğer gitmezsen ilişkiniz sekteye uğrayabilir sana söyleyeyim.Kendi nefsine hakim ol.
  • gitme bro. zina nedir, sevap günah nedir bilen adamsın, o kadar sey söyleyip gidersen sonradan pişman olursun. iliskiye girmeyin, oper koklar yalarsin diyenlere de bakma, bunların kafa tek yonlu çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

Kalede kaleci var diye şut çekmeyecek miyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norening

şap at

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

O kadar mı iradesizsin be kardeş.
    Önce kızdan söz al, sonra da kendine hakim ol.
    Emin ol bi film izlerken başını okşayıp bi öpücük kondurmak falan çok daha güzeldir.
    Romantizm en iyisidir. Bunları yaparsan kızın sana olan güveni de artar, kendini senin yanında daha da güvende hisseder.

+1 Iki sevgili bir evde bulununca illa sevişmek mi lazım ? Onun saçlarını okşasan dahi yeter sana bu kadar iradesiz olmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

• Zinayı bilsen dahi araştır. Cevabı bulacaksın zaten..
  • evlat git ve o kızın polis babasına kimin jopunun daha güçlü olduğunu göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

O kadar mı iradesizsin be kardeş.
    Önce kızdan söz al, sonra da kendine hakim ol.
    Emin ol bi film izlerken başını okşayıp bi öpücük kondurmak falan çok daha güzeldir.
    Romantizm en iyisidir. Bunları yaparsan kızın sana olan güveni de artar, kendini senin yanında daha da güvende hisseder.

+1 Iki sevgili bir evde bulununca illa sevişmek mi lazım ? Onun saçlarını okşasan dahi yeter sana bu kadar iradesiz olmayın..

Evet.

• İki insanın birlikte olma amacı o değil mi zaten niye bu kadar çekiniyorsunuz ?
  • yi onu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.