Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞM EVE ÇAĞIRDI . GİTMEDİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babası polis olacak ve seni evine -üstelik bir de gece- kalmaya çağıracak?
  • ona kimin patron olduğunu göster parçala onu uuuuuuuuuuu beybi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla seks yaparken kapi acilir ve kizin babasi seni vurur,%20 geberirsin sonra annesi size nikah kiyar son bol bol
  • yakalanma işi sakat onu biliyorum
    abim yakalandığında camdan atladı ayağını kırmıştı
    ondan dolayı ben biraz riskli bakıyorum olaya
  • Meraklı karşı komşu apartmanda bir ses duyar ve gece gece kim bu diye sokak kapısının deliğinden bakar. Karşı komşunun evine genç bir erkeğin girdiğini görür. "Serpil Hanım gece nöbetinde, Cemal Bey de öyle, kızları evde yalnız. Allahallah..?" Der içinden, ve oldukça işkillenir. Hemen gidip durumu kocasına anlatır. Birlikte bir süre bu durumda ne yapmanın uygun olacağını düşünürler. sonuç olarak adam, "Hanım böyle olmayacak, en iyisi sen Serpil Hanım'ı arayıp uygun bir dille durumu anlat" der. Kadın Serpil Hanım'ı arar ve durumu anlatır. Kadın korkar, telaşla hemen kocasını arar. Kocası bir hışımla fırlayıp eve gelir.

Çiftimiz evde güzel güzel, mutlu mesut film seyrederken birden aceleyle sokak kapısını açmakta olan anahtarların sesini duyarlar...
  • sakin gitme bidahq çağırdıginda gidersen çok Daha istekli olur partnerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz hala elizabeth :(
  •  KIZ ARKADAŞM EVE ÇAĞIRDI . GİTMEDİM
  • yedek çorapla git.
  • hemen gitmelisin dostum abartma ama :D
  • Eve gittin diye illa zina yapmak zorunda değilsin sadece sevişirsin nefsine hakim ol biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Sadece sevişin o zaman ?

• csb

• Sahaya çık. Gol pozisyonlarına gir tehlike yarat ama gol atma o zaman bişey olmaz dikkat et basılıp da şişlenmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Kendini tutamayacaksan gitme ayrıca kızın babası eve filan gelir belli olmaz bu işler adamı vururlar.

Bu konuda biri bisey anlatmisti o gunden beri kendi evime zor getiriyorum kizlari sakat vallahi cunup gidersin oteki tarafa

Ne anlattı=?
  • Kimse böbrek avi dememiş şaşırdım
  • Sağ elinle mutluysan gitme sağ elinle mutluysan ne buluyorsun okızda anlamadım gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

gol olmasada sahaya çık.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Arkadasım rahatsız mısın ? Adamın elinde var dediği seylere bak ya şimdi ara kızı yarın orayı yıkacağım de git em onu çıkar arkasına vur genital bölgesine geçir en sonunda suratına tokat atıp oldu o zaman biz kalkalım de ve moonwalk yaparak uzaklaş

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

gol olmasada sahaya çık.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.