Şimdi Ara

Kız arkadaşla adada kamp yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi adaya gideceğimiz tam belirlenmiş değil ama beraber değişik bir şey yapmak derken ortaya bu çıktı. Çadırımız var. Siz ne diyosunuz riskli mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı. Daha önceden bi kere arkadaşlarla çadır tecrübem olmuştu sahilde. Adada nasıl olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Hangi adaya gideceğimiz tam belirlenmiş değil ama beraber değişik bir şey yapmak derken ortaya bu çıktı. Çadırımız var. Siz ne diyosunuz riskli mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı. Daha önceden bi kere arkadaşlarla çadır tecrübem olmuştu sahilde. Adada nasıl olur bilmiyorum.

hangi ada peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

Hangi adaya gideceğimiz tam belirlenmiş değil ama beraber değişik bir şey yapmak derken ortaya bu çıktı. Çadırımız var. Siz ne diyosunuz riskli mi yoksa herhangi bir sorun olmaz mı. Daha önceden bi kere arkadaşlarla çadır tecrübem olmuştu sahilde. Adada nasıl olur bilmiyorum.

hangi ada peki

Oku bari ya o kadar uzun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

hangi ada peki

• Bende yapmıştım kamp çadırla. Ama sonu karakolda bitti. Serseriler geldi uğraşmaya başladılar taş filan atıyorlardı çadırımıza en sonunda yeter lan diyip aralarına daldım 2 kişi sanıyordum fakat 5 kişilermiş. 2 kişi taş atıyordu diğer 3'ü arkada artık ne içmişlerse kafası güzel ayağa bile kalkamıyorlardı. Bir güzel pataklayıp polise ihbar etmiştim ifade için karakola gitmek zorunda kaldım. Hocam olurda serseriye denk gelirsen ve tek erkeksen işin çok zor olur haberin olsun. Soyulursun dayak yersin vs.
  • Orayı yıkarlar hocam Yapacaksanız yurtdışında yapın

• yanına silah al :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle bir şey yapma, bu memlekette terbiyesiz çok!!
  • daha geçen gün çadırda kalanları öldürdüler. adanın ortasında vursalar sizi kimin haberi olur?
  • Sizi şöyle alalım "Kamp ve Doğa Hayatı || CampRail" facebook grubuna üye olun orda yardımcı olurlar. Benim bildiğim kadarıyla adalarda kamp yapmak yasak ama birşekilde atanlar oluyormuş hala grupta sorularına cevap bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesley3131

Bende yapmıştım kamp çadırla. Ama sonu karakolda bitti. Serseriler geldi uğraşmaya başladılar taş filan atıyorlardı çadırımıza en sonunda yeter lan diyip aralarına daldım 2 kişi sanıyordum fakat 5 kişilermiş. 2 kişi taş atıyordu diğer 3'ü arkada artık ne içmişlerse kafası güzel ayağa bile kalkamıyorlardı. Bir güzel pataklayıp polise ihbar etmiştim ifade için karakola gitmek zorunda kaldım. Hocam olurda serseriye denk gelirsen ve tek erkeksen işin çok zor olur haberin olsun. Soyulursun dayak yersin vs.

uğraşılmaz o zaman ya. başka arkadaşlarım yapmış tamamen erkek olarak onlardan aklıma gelmişti benimde tek erkek zor olur dediğin gibiyse.

yurtdışı şuanda imkansız gibi bir şey
  • hocam 4-5 günlüğüne bir yerlere kaçın daha makul olabilir ve güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

daha geçen gün çadırda kalanları öldürdüler. adanın ortasında vursalar sizi kimin haberi olur?

Linki falan var mı bu haberim ?
  • Kefkende oldugunu hatirliyorum. Haber tam aklimda degil.

• Adaları bilmiyorumda mesela dikilide kamp bölgesi görmüştüm ben isteyen alıyo çadırını boş bir yere kuruyo serseri falan gelme riskide yok zaten bir dünya insan var orada.
  • Ağvada kilimli koyu var gidin oraya denizin kenarında kurun kampı sabahın 5 şinde kalkın yüzün bizzat 3 gün kaldım çok güzel denizi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 31 Temmuz 2015; 12:37:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.