Kız arkadaşımla bir çay bahçesinde otururken arkadaşlarıda geldi hep beraber oturduk sonra benim kalkmam gerekti. Kalkmam gerekti ama o an için hesap konusunda ne yapacağımı düşünemedim. Hesabı alıp ödemeye gitsem olmaz, para bıraksam olmaz.
Ben aptal gibi hesabı ödemeye gittim sanki onlarda kalkıyorlarmış gibi..kızlarıdan biri masada oturanlar varken hesap ödenmez diyince acayip rezil olduğumu hissettim.
Siz olsaydınız ne yapardınız? O kadarda büyütülcek bir şey var mı yoksa ben mi abartıyorum
kafana taktığın seye bak yaw, ben olsaydım adisyonun altına parayı koyar kalkardım
biraz rezil olmuşsun illede hesabı ödemek istiyosan kalkamlarını beklicektin yada crafty25 in de dediği gibi adisyon un altına para koyup kalkabilirdin ama birazcık rezillik işte...
rezillik bi durum yok siz oturun keyfinize bakın hadi bye de git ode hesabı bu kadar basit
Adisyonun altına para koymak hiç aklıma gelmedi. Tecrübezsizlik işte. Bu yaşa geldik anca çay bahçesine gidebilecek ortamı bulduk
Hayır o kız bir şey söylemeseydi iyi olacaktı. Herkes duydu birde.
buraya yazdıklarının aynısını kız arkadasına söyle sorun olmaz
Kendim için konuşayım ben kız arkadaşımla otururken arkadaşları yanımıza gelmez. Çünkü baştan söyledim arkadaşların warken ben gelmem ben varkende onlar gelmez diye. Tabi beraber oturmak istediğimiz zamanlar hariç.
Böyle bir durum olursada kız arkadaşıma söylerim sen şimdilik öde ben sana sonra veririm diye. O anda orada para bırakılmaz kalkıp gitmekte olmaz.
walla zor bi karar ödersin dediğin gibi laf söylerler ödemezsin cimri derler
bence o kız daha nazik olabilirdi yani sagol gerek yoktu gibisinden kabalık etmiş hesabı ödemesen kabahat ödesen kabahat ya sen kız arkına durumu anlat sana hak vericektir gerisini salla canını bu kadar ufak tefek şeyler için sıkma yani canını sıkmaya deger bişi göremedim ben için rahat olsun
sağ olun arkadaşlar biraz olsun rahatladım
bence sen iyi niyetli davranmışın boşver o kzıı. sen hesabı ödediysen onlar bişiler yiyip içince yeni hesap açtırsın ne var yanii boşver..
ben olsam davetsiz yerede gidilmez der lafı kordum bu devirde fırlama olacan
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
rezillik bi durum yok siz oturun keyfinize bakın hadi bye de git ode hesabı bu kadar basit
bende olsam böyle yapardım.
Aynen ben olsam davetsiz yere gelinmez + ben kendi yiyip içtiğimi ödemeye gidiyorum neden üzerine alındın ki derim. Genelde ukalaca konuşanları tersleme gibi bir huyum vardır. Ortamda buz gibi hava estirdiğim çok olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: Deluxe1
Harbi ha çok manyak bi cvp çok güzl kalırdı öyle
quote:
Orjinalden alıntı: Deluxe1
Aynen aynısını derdim o kıza bir daha aynı ortamda bulunamazdı benle hem yaptığı terbiyesiizliğin farkına varırdı hemde senden daha çok rezil olurdu
abi baktın karşındaki seni bozmaya çalışıyor kararlı... ahanda bu tip cevaplarla susturacaksın. olay budur ya
Bu gibi durumlarda pratik zeka lazım. Yoksa nerden aklına gelecek
Kızın evindeydim. Tam muhabbeti ilerletmiş son noktayı koyacakken birden kapı çaldı. İçeri iri kıyım kamyoncu tipli bir herif geldi. Kız tanıştıdı bizi. Meğer eski sevgiliymiş.
Ben ayıp olmasın diye birkaç dakika daha oturdum. Sonra ardıma bile bakmadan terkettim orayı.
Sabaha kadar kasık ağrısı da cabası...
soyle birsey de yapılabilirdi, kalkardın, iceri gider 10lira fln verirdin garsona, su masanın hesabı üstü kalsın derdin olur biterdi. Çay bahcesinde olduğunuza göre 10 milyona birçok çay gazoz meşrubat içilebilir. Hem öyle fazla bi para da cebinden cıkmıs olmazdı.