Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
22.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Kızla erkeğin kanka olmasının tek sebebi ya kızın yada erkeğin birbirlerine açılacak cesaretlerinin olmayışı ve birbirlerinden kopmamak için ismine 'kankalık' koydukları bir birlikteliktir...

Bir genelleme yapılamaz bu konuda ama çevremdekilere baktığımda büyük kısmı ilerde ilişki yaşıyorlar.Ben şahsen bu tür erkek arkadaşı olan kızlarla çıkmamaya dikkat ederim.

Tecrübelerime ve gözlemlerime dayanarak söyledim bunları.. %90 Böyle.. Acı ama gerçek.

@Johnny Bravo

Noktayı koymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Ocak 2010; 19:15:48 >

• ateş ile barut çok iyi dost kanka olabilirmi sence ? bi araya gelince patlar buda aynı olmaz
  • Beni bağlamaz. Benim hatun kankam olabiliyorsa onunda erkek kankası olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Kızla erkeğin kanka olmasının tek sebebi ya kızın yada erkeğin birbirlerine açılacak cesaretlerinin olmayışı ve birbirlerinden kopmamak için ismine 'kankalık' koydukları bir birlikteliktir...

Bir genelleme yapılamaz bu konuda ama çevremdekilere baktığımda büyük kısmı ilerde ilişki yaşıyorlar.Ben şahsen bu tür erkek arkadaşı olan kızlarla çıkmamaya dikkat ederim.

Tecrübelerime ve gözlemlerime dayanarak söyledim bunları.. %90 Böyle.. Acı ama gerçek.

+1

• Kanka değil de 4 yıllık bi arkadaşı var.
    Zaten öyle kanka falan konumunda değil.Benim nası herhangi bi kız arkadaşım varsa ve gerektiği kadar mesafeliysem kız arkadaşım da ona karşı öyle.
    2 tane de çok yakın kız arkadaşı var.
    Ben onunla birlikte olmadığım zamanlarda o çocuk ve 2 kız sevgilimin yanında olduğu zaman gereksiz yere kafamı kurcalıyo bi sürü şey.
    Hele bi de yaptıkları aktiviteyi falan anlatırsa çok bozuluyorum belli etmeden.Çok sık olmuyo böyle şeyler ama eski şeylerden bile bahsetmesine gıcık oluyorum
    Ben kız arkadaşlarımla yaşadığım şeyleri sevgilime anlatsam kıskançlık krizine girer,aynı şeyi o yapınca biz bişey yapamıyoruz.
    Kıl oluyorum bu duruma

edit:
    Ayrıca ben sadece erkeklerden değil,kız arkadaşlarından da kıskanıyorum.Bu daha beter bi durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 28 Ocak 2010; 19:22:50 >

• Asla olamaz yığarım onu oraya varya gömerim gömerim..Sıkıysa olsun...
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

Asla olamaz yığarım onu oraya varya gömerim gömerim..Sıkıysa olsun...

+1

Gelip bana onla ilgili birşey anlatsın , çok kötü bozarım onu.. Allah'tan başımı ağrıtcak kız yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Kanka değil de 4 yıllık bi arkadaşı var.
    Zaten öyle kanka falan konumunda değil.Benim nası herhangi bi kız arkadaşım varsa ve gerektiği kadar mesafeliysem kız arkadaşım da ona karşı öyle.
    Ben onunla birlikte olmadığım zamanlarda o çocuk ve 2 kız sevgilimin yanında olduğu zaman gereksiz yere kafamı kurcalıyo bi sürü şey.
    Hele bi de yaptıkları aktiviteyi falan anlatırsa çok bozuluyorum belli etmeden.Çok sık olmuyo böyle şeyler ama eski şeylerden bile bahsetmesine gıcık oluyorum
    Ben kız arkadaşlarımla yaşadığım şeyleri sevgilime anlatsam kıskançlık krizine girer,aynı şeyi o yapınca biz bişey yapamıyoruz.
    Kıl oluyorum bu duruma

Sana şu kadarını söylemek istedim bir anda

Kız arkadaşın seni gerçekten seviyorsa sonuçta o erkeğin hiç bir şansı yoktur ama kız arkadaşlarından bir tanesiyle bile anlaşamıyorsan çok fena dolduruşa gelebilir, asıl tehlike budur bence

Seni örnek vererek söyledim ama yanlış olmasın.

• benim kankam kız arkadasımın amcasının kızı bu sorun olurmu
  • ekşide mi ne okumuştum giride şu yazıyordu ;

ben 10 yaşımda öğrendim pipisi olan bir erkekle kukusu olan bir kız arkadaş olamazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

Nefret ediyorum bu duruma

@Sasuke kesinlikle katılıyorum

bende sizlere katılıyorum yüzde yüz en nefret ettiğim şey kızla erkeğin kanka olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: merselame

ekşide mi ne okumuştum giride şu yazıyordu ;

ben 10 yaşımda öğrendim pipisi olan bir erkekle kukusu olan bir kız arkadaş olamazmış

• kız arkadaşımın kız kankası olması daha iyi her yönden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Sana şöyle söyliyeyim. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla "kanka" olmaz.

Kesinlikle
  • ne kankasi yaw 2 sevgili gibi arkadas olur ama kankada nedir bir gun basarsin bunlari yatakta yanlis anlama kankayiz cocukluk arkadasi... der :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Kıl oluyorum bu duruma

Kız arkadaşın seni gerçekten seviyorsa sonuçta o erkeğin hiç bir şansı yoktur ama kız arkadaşlarından bir tanesiyle bile anlaşamıyorsan çok fena dolduruşa gelebilir, asıl tehlike budur bence

İşte bu çok önemli. Asla sevgilinin kız arkadaşları , annesi veya ablaları ile ters düşme. Kadınlar birbirini çok kolay doldyrabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 28 Ocak 2010; 19:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Kıl oluyorum bu duruma

Kız arkadaşlarıyla bi anlaşmazlığım yok.Zaten 2si de harika kızlar.Bi tanesiyle çocukluktan beri arkadaş zaten.Diğeri de 2 senelik arkadaşı...
    Erkeğin şansı olması gibi bi durum yok zaten.Ki öyle bi niyeti olduğunu da sanmıyorum.
    Yani öyle bişey olsa hep peşinde gezer bi şekilde belli ederdi zaten.4 yıllık arkadaşı ta lise 1 den beri işte.
    Mezunuz bu arada.Öyle hergün okulda falan görüştüğü de yok.
    Ama bu 2 kız ve bu çocukla aynı yerde oturuyolar.
    Mesela dün gece kar yağarken kaymaya çıktı kızlarla.Bu çocuğu da aramışlar gel diye.
    Çocuk duymamış bana bugün anlattı.Ben içimden onu niye çağırıyosun falan diyorum kendi kendimi yiyorum ya
    O da kıskandırmak için inadına mı yapıyo bilmiyorum.Çünkü hiç belli etmem kıskandığımı falan.
    Böyle inadına falan mı anlatıyo çözemedim.
    Benim derdim bu çocuk değil zaten benim derdim bu kızlar
    Ben onun kadar tanımıyorum,dışardan çok iyi görünüyolar ama ilerde olabilecek bi anlaşmazlıkta dolduruşa getirirler mi acaba diye korkuyorum
    Gerçi o duruma getirmem ben işi.
    O seviyo,ben seviyorum.
    Ama işte onlarla zaman geçirdiğinde bana bişeyler oluyo.Deliriyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_kong

quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

Nefret ediyorum bu duruma

@Sasuke kesinlikle katılıyorum

bende sizlere katılıyorum yüzde yüz en nefret ettiğim şey kızla erkeğin kanka olması

aynen ya ben de hiç sevmem
  • Bende sevmiyorum ama Allah'tan mesafeyi korumayı bilen bir sevgilim var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.