Şimdi Ara

Kız arkadaşını aşırı kıskanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşım ile uyuşmadığımız konu bu kıskançlık o sevgilisi olmasına rağmen erkekli ortama girebileceğini, erkek arkadaşları, olabileceğini hatta veda için veya merhaba için sarılabileceğini söylüyor. Ama bu bana normal dışı geliyor. Ben bir kıza bunları yapmıyorum veya aynı ortamda bulunmuyorum. Kız arkadaşım yokken tamam bende yapardım bunları ama artık dikkat ediyorum ne yapmalıyım bu söylediği şeyler normalde banamı normal gelmiyor durum buysa kendimi nasıl dizginlerim çok mutluyken birden ayrılığın eşiğine geldik fikirleriniz önemli. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıskanman doğal. Ama sana normal gelmeyen şeyler ona gelebilir hiç bir insan aynı değildir. 2 seçeneğin var. Ya uyuşmadığınız için ve bu ileride sorun yaratacağı için ayrılırsın. Yada onun dediği gibi yaşamaya devam edersin göz yumarsın ve acı çekersin.

Ne olursa olsun insanların kafaları uyuşmuyorsa o ilişki artık ilişki değildir ve asla olamaz.
  • Kıskanman doğal. Ama sana normal gelmeyen şeyler ona gelebilir hiç bir insan aynı değildir. 2 seçeneğin var. Ya uyuşmadığınız için ve bu ileride sorun yaratacağı için ayrılırsın. Yada onun dediği gibi yaşamaya devam edersin göz yumarsın ve acı çekersin.

Ne olursa olsun insanların kafaları uyuşmuyorsa o ilişki artık ilişki değildir ve asla olamaz.

yani,

ayriliniz.

• 6 aydır beraberiz aralıksız 100 gün görüştük gayet keyifli vakit geçiriyoruz ve anlaşıyoruz ben çok kısıtladım ve artık dayanamadığını söyledi önceden söylediğim gibi yapıyordu hayatında ben dışında hiç erkek yoktu bende sorun değil sanıyordum çünkü yanımda eğleniyor du sanırım şimdi sıra bende ben onun istediği gibi olacağım

Daha Fazla Göster
  • Bu işler sırayla birbirinin istediği gibi olmakla gitmiyor haberin olsun. Uyuşmuyosunuz. Erkekte bağlayıcı bir güç yoksa (para/yakışıklılık) -ki ayrılma eşiğine geldiyseniz yok ya da yeteri kadar yok- devam etmez bu ilişki. Ben çok ömür biçemiyorum kusura bakma.

Bir de kendini değiştirme. Karakterinden, huyundan ödün verme.

Bu sana ters gelen şeyler bana da ters.Ben kabullenemem böyle şeyleri.O da bu fikirden vazgeçmiyorsa bırakırım.Sen de muhtaçsın gibi davranma.Kafana uymuyorsa bu şekilde devam edemem de.BU kadar basit.Taviz verirsen sürekli taviz vermek zorunda kalırsın.

Sarılmak falan oho valla katlanılmaz kabul edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 21 Eylül 2018; 13:0:48 >
  • yemin ederim eski kendimi gördüm sonunda ayrılmıştık fazla bunaltıyorsun biraz bırak erkek arkadaşlarını falan öğren temiz çocuklarsa takılma ama fazla bunaltırsan kızı arkadaşsız bırakırsan çok sıkılır ve bunalır özellikle 6 ayda 100 gün fazla değilmi bende her hergün buluşuyordum en sonunda o kadar bunaldı ve patladı herşey geri tepti o yüzden çok sıkma sıkarsan en ufak açıkta kaçar gider.
    Gideceği varsada durmasın koşsun.Bu kadar şey yapma ayrıca unutma Korkma korktuğun herşeyi kaybedersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 21 Eylül 2018; 13:9:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMOzbilek

6 aydır beraberiz aralıksız 100 gün görüştük gayet keyifli vakit geçiriyoruz ve anlaşıyoruz ben çok kısıtladım ve artık dayanamadığını söyledi önceden söylediğim gibi yapıyordu hayatında ben dışında hiç erkek yoktu bende sorun değil sanıyordum çünkü yanımda eğleniyor du sanırım şimdi sıra bende ben onun istediği gibi olacağım
    Hocam sana kötü bi haberim var yakında o kız sizden ayrılır onun istediği gibi asla olmayın sizden net bi şekilde sıkılmış ve artık başkalarıyla takılmak istiyo ayrılınca konuyu uplarsınız 3 ay veriyorum

• Birbirine benzer yüzlerce huyumuz var ancak uyuşmadığımız tek konu bu bunuda halledebileceğimizi düşünüyorum ortak kararlar ile ne tam onun istediği ne tam benim istediğim hesabı gayet iyi anlaşırız bence hayırlısı olsun

• Siz sadece bu olaya bakıyorsunuz bu 6 ay içinde yaşadığımız olaylar birbirimize özel konularda verdiğimiz destek ve ettiğimiz kavgalar hepsini atlattık ona ve burdaki çoğu insana normal geliyorsa kıskançlığı dizginleme vaktim gelmiş geçiyor bence sağlıklı bir şekilde devam edeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Kızın sana tekmeyi basması lazım. Özgüvensiz, insani ilişkileri kafasına oturtamayan yaklaşım var.
    bu kanıya, adamın kız arkadaşının erkeklerle sarılmasını istemediğinden yola çıkarak mı vardın?

Çıkmadık candan umut kesilmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.