Şimdi Ara

Kız arkadaşın eski sevgilisi olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamıyorum bir erkek nasıl gururuna yedirir kendinden önceki bir başkasını ve bunu medenilik altında kabul etmesini.Kendinden önce bir başkasıyla herşeyi yaşamış olan bir kızla olmayı yada en azından bunu hiç dert edinmemeyi.Yobazlıkla falan alakası yok ama tek eşlilik olucak abi mühürleniceksin anasını satıyım ölene kadar aynı kızla yaşican oda seninle. herkes birbirini çorapmış gibi deniyo beğenmeyince diğerine geçiyo sonra buna açık fikirlilik medenilik deniyo en sonunda eli kız eline değmemiş, kimseyi kullanmamış adam gibi adamlar mağdur oluyo. tren misali herkes birbirinin peşinde herkes birine takmaya çalışıyo. instagramda beğeni twitte takipçisi olan büyük insan oluyo. ben yanlış yüzyılda doğmuşum bu dünyayla ilgili hiçbir şeyi sevmiyorum.Özelliklede yazım kurallarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2010-2011 BÖCCÜK BECEREN
    2011-2012 BÖCCÜK DH
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • Sallamak bedava.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Arkadaş olmak ile sevgili olmak çok başka. Çok iyi anlaştığını, bir ömür birlikte geçirebileceğini zannettiğin insanların bambaşka özelliklerini öğrenebiliyorsun sevgili olduğun zaman. İnsanlar sıkıldığı için değil, birbirlerine uygun olmadıklarını anladıkları için ayrılıyorlar.

Düşün gayet rahat görünüşlü bir kız sevgili olduktan sonra aşırı kıskanç oldu, erkek arkadaşlarınla dahil hiç dışarı çıkmana izin vermedi, devamlı tartışma çıkardı, bir kere başladık sonunu getireceğiz deyip de ayrılmaz mısın? Sevmeyi bıraktığın, arzulamadığın, hatta tiksinmeye başladığın bir insanla birlikte olmaya devam etmek asillik değil aptallıktır. Sonunda mutsuz bir ilişki + aldatmaca olur.

Herkes tek seferde kendisine uygun olanı bulacak diye bir şey yok, insanların alnında yazmıyor kişilikleri, yaşadıkça öğreniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 8 Şubat 2016; 0:55:57 >
    Hocam bu cevabı bekliyodum zaten. işte bu yüzden arkadaşlıkla sevgili arasında bi çizgi daha olmalı, sevgi bukadar basit olmamalı, o evrede kişiler birbirini gerçek yüzleriyle herşeyiyle tanımalı kara vermli sonra bi sonraki aşamaya geçmeli. çünkü 1-2 den sonra insan 'buda çok iyi değildi, tam benlik değildi bi sonrakine geçeyim' moduna giriyor, arkadaşlarımdan biliyorum.herşeyden sonra ileride mutsuz olursan zaten ayrıl ben erkek ölünce karısını da diri diri mezara gömün demiyorum sonuçta. demek istediğim herşey özel olmalı herkes değerli olmalı yoksa bimdeki mendilden bi farkımız kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FloydOne -- 8 Şubat 2016; 1:08:00 >

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Şimdi yazının sonuna kadar bir bütünlük var eyvallah fakat yazım kuralları nereden çıktı be arkadaşım. Ne güzel okuyorduk

Ben şahsen o kısımda güldüm csb çıktı galiba diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 8 Şubat 2016; 1:09:32 >

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Başlığı okuduğumda ben de senin gibi düşündüm de sonra yazdıklarına bakarsan eğer bu çorap gibi sevgili değiştrime olayı gerçekten itici bir şey çoğu gençte bu hastalık gibi bir şey...
    I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Şimdi yazının sonuna kadar bir bütünlük var eyvallah fakat yazım kuralları nereden çıktı be arkadaşım. Ne güzel okuyorduk

Ben şahsen o kısımda güldüm csb çıktı galiba diye

Bende hafif tebessüm ettim şimdi yalan yok.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam ilk defa, derdim o zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FloydOne

Hocam bu cevabı bekliyodum zaten. işte bu yüzden arkadaşlıkla sevgili arasında bi çizgi daha olmalı, sevgi bukadar basit olmamalı, o evrede kişiler birbirini gerçek yüzleriyle herşeyiyle tanımalı kara vermli sonra bi sonraki aşamaya geçmeli. çünkü 1-2 den sonra insan 'buda çok iyi değildi, tam benlik değildi bi sonrakine geçeyim' moduna giriyor, arkadaşlarımdan biliyorum.herşeyden sonra ileride mutsuz olursan zaten ayrıl ben erkek ölünce karısını da diri diri mezara gömün demiyorum sonuçta. demek istediğim herşey özel olmalı herkes değerli olmalı yoksa bimdeki mendilden bi farkımız kalmıyor.

Her insanın kişiliği farklıdır, birkaç arkadaşına bakarak durumu genelleyemezsin. Herkes seçtiği kişiyle evlenmek, hayatıını geçirmek zorunda olsa ortam ne kadar gergin olurdu hiç düşünebiliyor musun? İnsanlar imkansız seçimler yapmak zorunda kalırlardı. Benim de ilişkilerim 1 yıldan uzun sürdü, onları çok sevdim ve zaten evlenmek istemeyeceğim kızla da çıkmayacağım için hepsi aday sayılırdı, ama olmadı, bir şekilde üzdük birbirimizi, öyle fazla kavga etmeden en iyisi böyle demek ki diyerek ayrıldık.

Son sevgilime ben söylettim zorla ayrılmak istediğini. 1.5 yıldır birlikteydik, suratında hiç görmediğim bir üzgünlük vardı. Konuşmaya çalıştığında ağlayacak gibi oluyordu. Haftalardır geceleri ileride ayrılacağımızı, bu ilişkinin devam etmeyeceğini bildiğini ve ileride bizi birlikte görmediğini düşünüyormuş geceleri, bazen ağlıyormuş kendi kendine. Hayat tarzlarımız, zevklerimiz çok farklı diye geçinemeyeceğimizi düşünmüş, aramız kötüleşmeden ayrılmak istemiş. Yani gördüğün gibi bazı durumlarda sevgi de yetmiyor. Şimdi bu kız bu kadar kaygıyla, sonu olduğunu bildiği bir ilişkiyi bitirmese miydi, kendini mutsuz bir yola mı sürükleseydi?

İnan bana ben de tek eş adamıyım, ben de isterdim hayat filmlerdeki gibi olsun, hayatımızın aşkı çıksın karşımıza iyi kötü her şeyi birlikte yaşayalım, ama insan hayatı, hatta yaşadığımız Dünya böyle değil. İnan ya da inanma bu beklentiyi kafana, bilinç altına filmler, diziler, kitaplar, masallar sokuyor. Olgunlaşmak için hayatı acı gerçekleriyle kabul etmek gerek.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyosun zaten senin bakış açında doğru benim isteklerimin aşırıya kaçtığını ve hayal olduğunu bende biliyorum ama inan şuan bu zihniyet 15 yaşında başlıyor yeni çağın insanlarının çoğu senin benim gibi düşünmüyor lafım onlara zaten ve bunun tüm sebebi yüksek beklenti, kimse birbirini beğenmiyor bir süre sonra. bu çağda popüler olduğun kadar adam, p** olduğun kadar arzu edilen kişi oluyosun.
    Kız arkadaşımı gerçekten seviyorum oda öyle ama benden önce birisi olmasını birtürlü kabullenemiyorum içten içe sürekli beni bitiriyo bu his ve bazen ona karşı çok soğuk oluyorum, onun hiçbi suçu yok o yüzden bişeyde diyemiyorum arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.