Şimdi Ara

Kız arkadaşın eski mesajlarını yakalamak ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun kız arkadaşımın eski mesajlarını yakaladım kendisi 30 yaşında dört aydır beraberiz. Biz başlamadan bir ay önceki konuşmalarında İnstagram dm den konuştuğu kişilere Aynı anda on kişiye telefonunu yollamış instagramda telefonumu yolluyorum ordan devam edelim tarzında . Kafam çok bozuldu ayrılmak niyetim siz olsanız ne yapardınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ciddi düşünüyorsan ayrıl, zaman geçirmek içinse farketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işini bitir ayrıl

yalnız aynı anda on kişi pek olacak bişey değil bana biraz csb gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönlünü hoş tutmaya bak, o kızla bundan fazlası olmaz.

• Hocam 11.olmak sizin için sorun değilse ayrılmayın

• Benle başlamadan bir iki ay önceki mesajlarını okudum .. silmeyi unutmuş büyük ihtimal telefon şifresini öğrenmiştim sonra o uyurken kurcaladım eski mesajları okudum şu an benleyken sorun yokta benden önceki konuşmalar biraz sorun :))

• Sen nerden tanıştın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük problem, ciddi bir şey olmaz. Yol ver. Bil ki hareketler kişinin karakterinden ötürü gelir, hiçbir insanın yalnız olması aynı anda birden fazla kişiye aç bir sırtlanmışçasına atlamasını gerektirmez. Hepimiz yalnız olduk, biriyle olduk.

Erkeklerin doğanın kanunu gereği onlarca kişiye yazması gereken dünyamızda işler tersine döndü, kızlar 900 kişiyle konuşup finalinde "senden önceydi" ile kurtulamamalılar.

Kişinin hareketleri karakterinden ötürü gelir, karakterin büyük çoğunluğu 15-20 yaş arasında oluşur. İnsanlar değişmez arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Ciddi düşünüyorsan ayrıl, zaman geçirmek içinse farketmez
    Arkadaşa katılıyorum bir de eğer amacın zaman geçirmekse kıza o bulduğun mesajlardan bahsetme bak dalgana em onu
  • ciddi düşüme işini gör gönder

• kızla nasıl tanıştın? dur tahmin edeyim muhtemelen aynı instagram gibi foto attım telefon aldım kafede konuştuk kaynaştık tarzında öyle değil mi? çünkü senin de ondan yine muhtemelen farkın yoktur. yani inanıyorum ki birbirinizi bulmuşsunuzdur.

bunlar ihtimaller tabii ki fakat bunların yanında kızın özelini öyle izinsiz kurcalaman hiç hoş değil.
  • Evet bende arkadaşla instagram üzerinden tanıştım dört aydır ilişkimiz var herhangi bir ciddi birşey yok ama sürekli görüşüyoruz eğlenceli vakit geçiriyoruz ama işte bu sabah öyle kurcalarken yine instagram dm mesajlarında aşagısında olan mesajları gördüm bu biraz zoruma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soner62 -- 29 Temmuz 2019; 17:37:40 >
  • Yengemiz beyaz yakali mi

• birbirinizi bulmussunuz iste ne var bunda ? sende ayni yolun yolcususun o da ? bayiliyorum soyle her halti yiyip temiz kiz olmasini isteyen elemanlara

• yedek kulübesi Los Galakticos gibiymiş. Ciddi olma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.