Şimdi Ara

Kız arkadaşımla bitirdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 2.5 senelik ilişkim gecen hafta bitti neden diye sorarsanız nedenini bilmiyorum durduk yere ayrıldı benden cocuk cocuk hareketleri olmaya başladı kısacası seviyorum galiba bilmiyorum nasıl kurtulcam bu dertten bilmiyorum bu saate unutamıyorum bilmiyorum azcık gecmisimizden bahsedeyim yardımınız için

Kız arkadaşımla sürekli kavga gürültü kötü söz geciyodu 2.5 sene icinde 45 günümüz normal güzel geçti bn bile şaşırdım dogrusu kız arkadaşımla ayrıldığımızda 2. Kere sevgili yaptı 1. De sevmedim dedi 2. Çıktığı çocuğa cok güvenip gögüslerin fotosunu atmıs evet yanlıs duymadınız 2.5 yıllık sevgilim yaptı bunu bana bende onla cıkarken cok halt yedim böyle şeyine söz etmek istemedim ben küfür etmişimdir sinirle Öfkeyle ama onun bana küfürleri biraz ağırdı anneme 2 yasında ki kardeşime küfürleri oldu beni bütün şehir becersin herkes üstümden geçsin gibi laflar söyledi ciddi düşündüğün kız böyle bişey diyince insan ister istemez kötü oluyo2. Çocukla çıktığını duydum gittim çağırdım çocuğu kardeşim bak bu kız böle böyle benim geçmişim var bu kız sana yakısmaz dedim cocuk bana dedi ben anladım kardesm 2 haftada cinsel ilişki konusunu açtı fotolar Attı dedi ben sktir ederim bidaha dönerse dedi ve döndü ettide artık sıkıldım Kızın o hatasını göz önünde tutmadım bişey demedim ses etmedim kız arkadasımla suan 1 hafta oldu ayrıyız benım bu kızı cıkarmam lazım hayatımdan aklımdan kurtulmak istiyorm unutmak istiyorm her döndüğünde terslemedim hep kbul ettim artık kabul etmek istemiyorum ama yapamıyorum cok mu baglandım seviyomuyum bilmiyorum her zmaan yanında oldum hep mutlu etmeye çalıştım elini cebine koydurmamaya çalıştım hersey Yaptım onun icin ayrıldıgımızda geldim konuştum yüzüne karsı ama hiç banamısın demiyo yardım edersiniz öneri verirseniz cok mutlu olurum şimdiden tezekkür ediyorum gercekten canım sıkkın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrübesi olanlar yardım ederse cok iyi olur

• Goguslerinin fotosunu mu atmis bu nasi bi kafa lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosherex

Goguslerinin fotosunu mu atmis bu nasi bi kafa lan

Cinsel konu geçti heralde böyle birşey olmuş kızda itiraf etti attım diye yalanla itiraf etti ama genede etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

işi bitirdiniz sandım

edit : şimdi detaylı okudum, ne işler bitmiş be arkadaş kim kime dum duma

Öyle yani böyle kızı unutmak istiyorum ama yapamıyorum seviyomuym veya baglandım mı bilmiyorum

• Lan olm mal mısın? Kız arkadaşın başka bi erkeğe göğüslerinin fotosunu açıyor, cinsel muhabbet kuruyor... Sen unutamıyorum mu diyosun. Yok ya cümlede virgül falan yok yanlış anlıyorum heralde.

O kadar olaydan sonra sana küfür etmesi dokunduysa ben bu kadar geniş bi adam da görmemiştim hayatımda. Sen umutsuz vakasın, kim neden yardımcı olsun sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız hakiki süt ürünlerindenmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence senin için en hayırlısı olmuş sürekli kızı mutlu etmeye çalışmışsın bırak artık bu saatten sonra kendi mutluluğun için çabala

• Sen tam bir MALSIN kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Lan olm mal mısın? Kız arkadaşın başka bi erkeğe göğüslerinin fotosunu açıyor, cinsel muhabbet kuruyor... Sen unutamıyorum mu diyosun. Yok ya cümlede virgül falan yok yanlış anlıyorum heralde.

O kadar olaydan sonra sana küfür etmesi dokunduysa ben bu kadar geniş bi adam da görmemiştim hayatımda. Sen umutsuz vakasın, kim neden yardımcı olsun sana.

Hayır KARDEŞ küfürü dokunmadı bu zmana kadar yaptıklarını hep içime attım anlatamadım kimseye en sonunda söyledim ona bidaha bitirirsen yemin olsun seninle barışmam dedim ver telefonunu bakıcam dedim durduk yere numaramı engellemiş gidince yaz konuscazdedim giderken Aradım bunu söyledim ayrıldık mı evet dedi belli dedim hayatına birini sokmuşsun hemen dedim evet dedi mutluluklar o zaman dedim sagol canım dedi gülerek olay bu hep içime attım sıkıldım artık üzüldüm bunaldım buraya paylaşmak istedm

• Olur böyle şeyler takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: SharpBayonet_05

Sen tam bir MALSIN kardeş.

Neden dostum ?

Çok sabırlı Olduğum icin veya hemen dayanamayp affettiğim icin mi ?

• Lan kadın MEME atmış MEME. Sen kızdan ne bekliyon allah aşkına?

• Kardeşim biraz ortada gavatlık seziyorum. Kız göğüs fotoğraflarını atmış ve sen devam etmişsin. Bunu kendine nasıl yedirebilirsin? İstersen ölümüne sev ama namus başkadır.

O yedirdiklerini bence bir kus kendine gel, Nefretle unut onu.

• O unutamama nefrettendir takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: SideBlastisafeeder

Hocam bence senin için en hayırlısı olmuş sürekli kızı mutlu etmeye çalışmışsın bırak artık bu saatten sonra kendi mutluluğun için çabala

Aynen kardeş sagolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

Lan olm mal mısın? Kız arkadaşın başka bi erkeğe göğüslerinin fotosunu açıyor, cinsel muhabbet kuruyor... Sen unutamıyorum mu diyosun. Yok ya cümlede virgül falan yok yanlış anlıyorum heralde.

Hayır KARDEŞ küfürü dokunmadı bu zmana kadar yaptıklarını hep içime attım anlatamadım kimseye en sonunda söyledim ona bidaha bitirirsen yemin olsun seninle barışmam dedim ver telefonunu bakıcam dedim durduk yere numaramı engellemiş gidince yaz konuscazdedim giderken Aradım bunu söyledim ayrıldık mı evet dedi belli dedim hayatına birini sokmuşsun hemen dedim evet dedi mutluluklar o zaman dedim sagol canım dedi gülerek olay bu hep içime attım sıkıldım artık üzüldüm bunaldım buraya paylaşmak istedm

Sen 2,5 yıldır sevgili olduğunuzdan emin misin?
    Olabilir ayrılır, birisi girer hayatına falan da, 2,5 sene için bu dediklerin imkansız şeyler. İlk seferind, 2. Seferinde falan diyorsun, nasıl ilişki olm bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradonx

Kardeşim biraz ortada gavatlık seziyorum. Kız göğüs fotoğraflarını atmış ve sen devam etmişsin. Bunu kendine nasıl yedirebilirsin? İstersen ölümüne sev ama namus başkadır.

O yedirdiklerini bence bir kus kendine gel, Nefretle unut onu.

Dogrudur kardeş kız artık yalama etti çık ayrıl çık ayrıl bende dayanamadım onla çıkarken baska kızlarla takıldım eğlendim sonra bunun böyle bişeyini duyunca afalladım ses etmedim sonucta bende Yaptım zamanında diye

• Bunuda koymadan geçemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradonx -- 22 Eylül 2015; 1:59:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

Sen 2,5 yıldır sevgili olduğunuzdan emin misin?
    Olabilir ayrılır, birisi girer hayatına falan da, 2,5 sene için bu dediklerin imkansız şeyler. İlk seferind, 2. Seferinde falan diyorsun, nasıl ilişki olm bu?

Dogru Şeyler imkansız degil 1. İliskisinde söyledi hiç bişey geçmedi aramda diye yeminler etti inat olsun diye cıktım dedi 2. İse olanlar oldu cinsel içerikli mesajlarını gördüm gittim cocuklada konustm foto Attı dedi bana 1 2 derken bunu demek istiyorm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.