Şimdi Ara

Kız arkadaşımı konuşmaya davet ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5-2 yıldır tanıdığım kız arkadaşımdan hoşlanmaya başladım. Daha önce(1.5 yıl önce) eski yakın arkadaşım ile görüşmeleri olmuş anlaşamamış ve ilerlememişlerdi. ikisinin de şu anda birbirine karşı hissettiği birşey yok. zaten erkek olan eski yakın arkadaşım da 4-5 sevgili yaptı o olaydan sonra. şimdi de uzun süredir bi ilişkisi var. O yüzden bunu sorun olarak düşünmüyorum, kız da düşünmüyor.
    kızla öyle kanka derecesinde dost olmadım ama birçok ortak noktamız var. gerçekten çok kafa dengim. tam bir hafta önce konuşmaya başladım tekrar, sohbetler arada geç yazması dışında iyi gidiyordu. haftasonu konuşmak istediğimi söyleyerek çağırdım. mesaj ile söylesem işin ciddiyetinin olmayacağını düşündüm. güleryüzlü bir şekilde selamlaştık, bir yere geçip oturduk. tahmin ettiğim gibi muhabbet çok keyifliydi, neredeyse her konuda aynı düşünüyoruz. mekandan çıktığımızda, evlere gitmeden az yürüdük o zaman onu zaten daha önceden de hoş bulduğumu ama asıl kişiliğinden hoşlandığımı söyledim. teşekkür etti. tabi ilk paragrafta bahsettigim yakın arkadaşımın onunla görüşmesinden dolayı daha önceden böyle birşey düşünmediğimi, belki zaman yüzünden şimdi konuştuğumu da belirttim. evlere ayrıldıktan sonra da mesaj attım "sohbetin tahmin ettiğim gibi harikuladeydi :) "dedim, "evet seninde öyleydi iyi vakit geçirdik :) " dedi. ertesi gün telefonla aradım iki kere bir gündüz bir akşam, öyle kısa lafladık. sorun şu ki ben mesaj atmasam atmıyor. şu durumda normal mi? bir de konuşurken çok lafı geçti hep, ilişkiler ile uğraşmak istemediğini söylemişti.(tabi dışarıda yürümeden önce konuşurken) bu arada içeride otururken ilişki istemediğini vurgulayınca ben de dışarıda konuşurken çıkma teklif etmediğimi söyledim. o da biliyorum demişti.

şimdi napayım hep ben ilk mesaj yazmaya devam mı edeyim? 2 hafta sonra finaller de var.

Edit: konuşmayı sürdürdüm arkadaşlar. yine geç cevap vermesi dışında iyiydi konuşma. yarın filme davet ettim tatil diye. hayr sağol dedi :/
    şimdi durmalı mıyım artık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 1 Mayıs 2014; 1:08:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• la bu okunurmu
  • bana sorarsan kızın gönlü yok,arkadaş kaybetme boş yere.
  • Kız sana ilişki istemiyorum dediyse anlamı şudur ; ben sana bakmam.kardeş oluruz kanka oluruz ama senle çıkmam.

Acı gerçekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

bana sorarsan kızın gönlü yok,arkadaş kaybetme boş yere.

öyle arkadaş kaybedeceği mi düşünmüyorum zaten. çünkü hem farklı sınıflardayız hem yakın dost değiliz. ilişki başlamadan uzaklaşırsak birbirimize küsecek tipler değiliz. denemeye değeceğini düşündüğümden çağırıp konuştum zaten.

• Fazla yapışma kıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Kız sana ilişki istemiyorum dediyse anlamı şudur ; ben sana bakmam.kardeş oluruz kanka oluruz ama senle çıkmam.

Acı gerçekler

tam olarak istemiyorum demedi ama ilişkilerle uğraşmak istemediğini, can sıkıntısından ilişki yapanları anlamadığını, yalnızlığı sevdiğini söyledi. tabi ben de böyle düşündüğümü belirttim. ilişki saçmalıklarından, triplerinden ben de pek haz etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız Davet Etti
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

quote:

öyle arkadaş kaybedeceği mi düşünmüyorum zaten. çünkü hem farklı sınıflardayız hem yakın dost değiliz. ilişki başlamadan uzaklaşırsak birbirimize küsecek tipler değiliz. denemeye değeceğini düşündüğümden çağırıp konuştum zaten.

o zaman uğraş hocam,bize sorman yersiz sanki böyle birşeyi göze aldıysan
  • quote:

quote:

quote:

açıkçası taktik soruyorum. mesaj yazmamasına rağmen ben yazmaya devam mı edeyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

açıkçası taktik soruyorum. mesaj yazmamasına rağmen ben yazmaya devam mı edeyim?

yazın ama böyle soğuk veya ters giderse bırakın

• cago135 kullanıcısına yanıt
    tamam sağolasın hocam.

bu arada başka önerilere de açığım.

• konuşmayı sürdürdüm arkadaşlar. yine geç cevap vermesi dışında iyiydi konuşma. yarın filme davet ettim tatil diye. hayr sağol dedi :/
    şimdi durmalı mıyım artık :/

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Hocam unutmaya bak onu bak daha dün benimde geldi başıma Yapacak bişi görünmüyor fazla sıkma derim yoksa daha berbat olur.

• Theultimateforce kullanıcısına yanıt
    hocam aşık olma durumum yok zaten sadece iyi vakit geçirip çok iyi anlaşacağım biri olduğu için beraber olmamızı istiyorum.

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Tam tamına benim durum ama yapacak en uygun çözüm bu hocam şuan şu saatte kızlar almış başını gidiyor gidip tipik feym olan erkeklere gidiyorlar ne b*k sa artık eskisi gibi değiller

• Kiz seninle cikmak istemedigi icin iliski istemiyorum demis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theultimateforce

Tam tamına benim durum ama yapacak en uygun çözüm bu hocam şuan şu saatte kızlar almış başını gidiyor gidip tipik feym olan erkeklere gidiyorlar ne b*k sa artık eskisi gibi değiller

Kesinlikle öyle hocam. Açıkçası acı çekmem kızla çıkmazsam öyle de garip bi durum. Ama bu kadar ortak yönüm olup bu kadar hoşsohbet olduğum bi kız da yok henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

quote:

quote:

quote:

topu duvara vurur gibi,,,

cok sert vurursan baska yöne gider

isabetli sakin vurucaksin ki top ayagina gelebilsin

umarim zekiysen su yazdigimi cok iyi anlayabilirsin.

ipucu1; damara göre şerbet
    ipucu1; 1 ileri 2 geri
    ipucu2; e güçlü silah kelimelerdir bknz:cemaat lideri
    ipucu3; hâla anlatmaya calistigimi anlamadiysan guzel bir arkadasini kaybetme, vazgec bu sevdadan

Ben biraz tezcanlıyım işte, sabırsızım, kızın gelmeyeceğine neredeyse emin olmama rağmen çağırdım film izlemeye :@
    Ama onun dışında iyiyim yani laf yapma konusunda özellikle yazıda çok iyiyim.

• Daveti kabul etmediyse bu işte gönlü yoktur.Boşver dostum bırak yalnız kalsın hatasını anlasın.

• Merıcmısn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.