Şimdi Ara

Kız arkadaşımı konuşmaya davet ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bulaşma o kıza, her konu da aynı fikirdeyseniz, kafa denginse sevgili olsanız da yürümez o iş. İlişkiyi yürüten tartışma ve kavgadır. Bunlar yoksa sıkılırsınız bir süre sonra birbirinizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım da seviyorsan git konuş

• Yapacağın tek şey var şuan.
    Kaçan kovalanır taktiğini uygulamak.
    Kendini geri çek mesaj atacaktır kesin geç cevap ver bakalım ne kadar üstüne düşecek.
  • Şimdilik öyle düşünüyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

bana sorarsan kızın gönlü yok,arkadaş kaybetme boş yere.

öyle arkadaş kaybedeceği mi düşünmüyorum zaten. çünkü hem farklı sınıflardayız hem yakın dost değiliz. ilişki başlamadan uzaklaşırsak birbirimize küsecek tipler değiliz. denemeye değeceğini düşündüğümden çağırıp konuştum zaten.

o zaman uğraş hocam,bize sorman yersiz sanki böyle birşeyi göze aldıysan

açıkçası taktik soruyorum. mesaj yazmamasına rağmen ben yazmaya devam mı edeyim?

topu duvara vurur gibi,,,

cok sert vurursan baska yöne gider

isabetli sakin vurucaksin ki top ayagina gelebilsin

umarim zekiysen su yazdigimi cok iyi anlayabilirsin.

ipucu1; damara göre şerbet
    ipucu1; 1 ileri 2 geri
    ipucu2; e güçlü silah kelimelerdir bknz:cemaat lideri
    ipucu3; hâla anlatmaya calistigimi anlamadiysan guzel bir arkadasini kaybetme, vazgec bu sevdadan

Ben biraz tezcanlıyım işte, sabırsızım, kızın gelmeyeceğine neredeyse emin olmama rağmen çağırdım film izlemeye :@
    Ama onun dışında iyiyim yani laf yapma konusunda özellikle yazıda çok iyiyim.

yeteri kadar darbe yiyip tecrube kazansaydin tezcanliyim diyemezdin, yani laf yaptigini saniyorsun tecruben yok. kizlara karsi kontrollu olamiyorsan hic bana cenem var deme. tecrubelerime dayanarak senin durumunu vahim goruyorum ve anlattigina gore bir kiz arkadasi sirf opusmek sevismek duygusal anlamda baglanmak icin o guzel arkadasligi, sonsuz arkadasligi yakmamani öneririm. böyle güzel arkadas elde etmek, ekstra olarak eline gecicek sevgililigin cinsellik bölümünden daha fazla fayda sağlar. umarim duygularinin esiri olmazsin. iyi forumlar

Kesinlikle flört vs. konusunda tecrübem yok zaten :) Bu işlerden neredeyse hiç anlamadığımı ve çok sevmediğimi belirttim sanıyordum. İddaalı değilim :) Laf derken de sohbetten bahsediyordum, yani arkadaşlar ile beraber olduğumda en çok konuşanlardanımdır.
    Sonsuz arkadaşlık durumu da aslında yok. Yani kız bir alt sınıfta okulda rastlayınca merhaba merhaba o kadar. Arada kısa sohbetler. Bana mesaj atmadığından bende atmıyordum öyle çok da samimi değildik zaten. Ama çok iyi anlaştığımızı ve düşüncelerimizi az çok biliyorduk yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Okumadım da seviyorsan git konuş

Konuştum zaten :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Okumadım da seviyorsan git konuş

Konuştum zaten :D

Okumadım ya ondan oluyor bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Hiç bulaşma o kıza, her konu da aynı fikirdeyseniz, kafa denginse sevgili olsanız da yürümez o iş. İlişkiyi yürüten tartışma ve kavgadır. Bunlar yoksa sıkılırsınız bir süre sonra birbirinizden.

Katılmıyorum yani konuşacak konun olan biriyle bir meseleyi tartışırsın. Sevgili tripleri, kavgaları dışarıdan bile çok itici geliyor. 21 yıldır uzak durdum bunlardan bu yaştan sonra da trip mrip çekemem zaten :)

• bingbang kullanıcısına yanıt
    O kadar da anlaşılır yazdım halbuki :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.