Bildirim
kız arkadaşımdan üzmeden nasıl ayrılabilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
"artik sana cinsel olarak ilgi duymuyorum. ayrilalim." yaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kclxnslzöfekşdnw hocam şaka bi yana da cidden yardım lazım ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
merak ettim, neden ayrilmak istiyorsun? ben evlilik dusunmuyorum de kiza, o senden ayrilir zaten.
ya bi anda soğudum neden bilmiyorum isteklerimi yapmamaya başladı karşı gelmeye başladı hep mesela ben kaykay sürüyorum yıllardır ama o gelmiş benim yanım haricinde biyerde sürersen konuşmam bilmem ne diyor kimsenin etmediği kadar yemin ediyor (en sonki olay bu) ( bu olayla ilgili tartıştığınızdan beri dünden beri internetini açmıyor sms dem de yazmıyor ulaşamıyorum hiçbir türlü)
"iletisim eksikligimiz oldugunu dusunuyorum" de, tesekkur et. sonra yolunu ayir. zor is degil. karsidakini dusunme sakin, o kizin 50 tane umursamadan reddettigi erkek vardir buyuk ihtimale.quote:
Orijinalden alıntı: acrylic
ya bi anda soğudum neden bilmiyorum isteklerimi yapmamaya başladı karşı gelmeye başladı hep mesela ben kaykay sürüyorum yıllardır ama o gelmiş benim yanım haricinde biyerde sürersen konuşmam bilmem ne diyor kimsenin etmediği kadar yemin ediyor (en sonki olay bu) ( bu olayla ilgili tartıştığınızdan beri dünden beri internetini açmıyor sms dem de yazmıyor ulaşamıyorum hiçbir türlü) -
hocam özele geçelimmi bi
yzdım özelden hocam
"Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor."
Ben seni arkadaş olarak görüyorum de.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fazla kasma ayrılmak istiyorum de geç.açıklamaya gerek yok.açıklama yapmak iki tarafada bişey kazandırmıyor -
Sorun sende değil bende derdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nude at de
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Direkt ayrılma sebebini söyle ayıp birşey yok ki bunda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X