Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMDAN KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır ilişkimiz var dün sinemaya götürdüm korku filmine.Filmden sonra konuşuyorduk ben küçükken 3 harfli görüyordum hocaya gittik falan dedi.Yok evlerine büyü yapmışlar domuz kanı sürmüşler.İlk şaka yapıyor falan sandım ama gayet ciddiydi.Daha sonra çantasından muska çıkardı bu beni koruyor falan filan dedi.Korku filminden sonra tuzu biberi oldu.Zaten garip davranışları var güzel diye katlanayım diyorum ama tırsmadım da değil ne yapmalıym

•  KIZ ARKADAŞIMDAN KORKUYORUM
  • no ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]img.donanimhaber.com/avatars/2.%20seri%20avatar/fan.gif[/simage]

• Yaş kaç?
  • Mirai Nikki geldi aklima basligi okuyunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

Yaş kaç?

Yaşım 20 ama bunun yaşla alakası yok cidden çok garip davranışları var ciddi olmazsa konu açmazdım
  • aynışı arkadaşımın başına geldi sevgilisine görünüyolarmış falan aileside öyleymiş kusura bakma sevişirken gülmeye başlamış evden çıkana kadar gülmesi durmamış falan kızla ayrıldılar yapma ayrıl gitsin
  • birisi ne yazdığını alıntılasında ben de okuyayım bloklu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

Yaş kaç?

Yaşım 20 ama bunun yaşla alakası yok cidden çok garip davranışları var ciddi olmazsa konu açmazdım

Hala ne bekliyorsun o zaman kaççç
  • Mirai Nikki izle
  • Kız arkadaşının davranışlarına Örnek verirsen daha mantıklı yorumlar ata biliriz belki sade sana tuhaf geliyordur veya korku filminin etkisinde kalmışsındır pranoyaklık yapıyosundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabinlenter

Kız arkadaşının davranışlarına Örnek verirsen daha mantıklı yorumlar ata biliriz belki sade sana tuhaf geliyordur veya korku filminin etkisinde kalmışsındır pranoyaklık yapıyosundur

Dabbeye girdik film olarak bazı sahneler çok ürkütücüydü gerçekten tüm sinema gözünü kapatırken o gözünü bile kırpmadan izledi hiçbirşey olmamış gibi cidden şaşırdım.Onu geçelim ailesi hakkında pek bilgi vermiyor babam öldü diyor neden öldü diyorum cevap vermiyor gibi gibi
  • quote:

quote:

Kız arkadaşının davranışlarına Örnek verirsen daha mantıklı yorumlar ata biliriz belki sade sana tuhaf geliyordur veya korku filminin etkisinde kalmışsındır pranoyaklık yapıyosundur

Dabbeye girdik film olarak bazı sahneler çok ürkütücüydü gerçekten tüm sinema gözünü kapatırken o gözünü bile kırpmadan izledi hiçbirşey olmamış gibi cidden şaşırdım.Onu geçelim ailesi hakkında pek bilgi vermiyor babam öldü diyor neden öldü diyorum cevap vermiyor gibi gibi

Şimdi kız soğuk kanlı veya izlediği şeyin filim olduğunu bildiği için fazla korkmuyodur Ayrıca babası ölmüş kız annatmak istemiyor niye irdeliyosun demek hatırlamak istemiyor Bunda anormal bir durum yok..Şimdi senin kafanda şu var demi kıza üç harfliler musallat olmuş içine üç harfli kaçmış falan

• quote:

quote:

quote:

Şimdi kız soğuk kanlı veya izlediği şeyin filim olduğunu bildiği için fazla korkmuyodur Ayrıca babası ölmüş kız annatmak istemiyor niye irdeliyosun demek hatırlamak istemiyor Bunda anormal bir durum yok..Şimdi senin kafanda şu var demi kıza üç harfliler musallat olmuş içine üç harfli kaçmış falan

Sinemada son ses zooken gibi şeyler çıkıyodu sürekli ani tavırlar insan ister istemez irkiliyor kızda tık yok yahu Burdan tam anlatamıyo olabilirm ama bir ilginçlik var hadi bakalım hayırlısı

• Nediyim bilemedim ki biraz daha zaman geçsin bakalım kızı iyice tanı sonra belki ilerde komik bir anı olarak kalır kıza annatırsın

Yada En basidinden Kızın Üstüne ZemZem at coss diye duman çıkarsa parmaklarınla Haç yap ve koşarak Uzaklaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.