Şimdi Ara

Bu Kız Benden Hoşlanıyor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yan sınıfta bir kız var kızla konuşmuşluğumuz hiç yok, okulun ilk gününden beri yani 1 haftadır kızı hep kesiyorum tam keserken bana bakıyor göz göze geliyoruz ve ben hemen gözlerimi kaçırıyorum. Bu her gün en az 8-10 defa oluyor. Bazende ben ona bir bakıyorum göz göze geliyoruz yani bana bakarken yakılıyorum ama ben yine hemen gözümü kaçırıyorum. Sizce bu kız benden hoşlanıyor mudur? Ben onu çok beğenıyorum ve ondan hoşlanıyorum. Nasıl davranmalıyım göz göze geldiğimizde?

• Kesme lazım olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bakışlarını kaçırıyorsun ki

• Git tanış kızla birşey kaybetmezsin.

• Gözünü kaçırma.
    Sana bakmaya devam ediyorsa

• Okumadim , tekrar yaziyorum bi kiz demeden anlasilmaz, kiz beni farkli sehire cagirdi bulustuk , sabah 5ten 8e kadar koonustuk , birbirmizi hayvan gibi ariyoduk. Acildigimda sasirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 24 Eylül 2016; 19:49:44 >
  • Git yanına merhaba tanişabilirmiyiz de olur derse ben xxx bende yyy memnun oldum hayat nasıl gidiyor falan derken numarasın da al ordan uzaklaş.

Olmaz derse beni tanımak için sen yanıma geleceksin de ve uzaklaş sonra onun arkadaşlarından birini yakala ve kendi hakkında iyi yönde dedikodu çıkarttır ya xxx varya çok yakışıklı zeki atletik vs. Kız seni merak edecek sonra yanına bir normal kız arkadaş alıyorsun ve samimi bir şekilde önünden geçiyorsun biraz mutsuz ama mutlu gözük al beni bu kızın elinden der gibi bir bakış at kız sana koşarak gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız benden kaçıyor
    13 yıl önce açıldı
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o gozlerini kacirana kadar gozlerinin icine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Okumadim , tekrar yaziyorum bi kiz demeden anlasilmaz, kiz beni farkli sehire cagirdi bulustuk , sabah 5ten 8e kadar koonustuk , birbirmizi hayvan gibi ariyoduk. Acildigimda sasirdi

hocam bilerek yapıyorlar tanıştığım bir kızla 5 gün aralıksız konuştuk resmen günde 5-6 saat sadece telefonda sesli konuşuyoduk geri kalanlar mesajla açılınca aynısını yapmıştı
  • İnstagramdan takip isteği yollasam mı sizce? Şuan yollamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicksizKaSSaP

Kesme lazım olur

Nick mesaj uyumu

• sananereis S kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Ama bunu bugün akşama yakın bir zamanlarda yap. Dmden konuşursunuz belki de . Ertesi gün selam verirsin ve sonrası gelir. Taktik olarak isteğini bekletebilir veya reddedebilir de ama. Sonuç olarak bir şey kaybetmezsin ama. Ne kadar çok ama içeren bir yanıt oldu bu ya.
  • Reddetti instagramdan.
  • Doğal olarak bu sapık niye bana bakıp duruyor diye bakıyordur.

• Ben ona bakmadığımda o bana niye bakıyor ? :D
  • sananereis S kullanıcısına yanıt
    Sen ona bakmıyorsan onun baktığını nerden görüyorsun?

• kız trip atıyor isteğini reddetmiş bence git konuş diycem ama gitme başka yollar dene bi şekilde kızı kapmaya bak kız isteği çekindiği için kabul etmemiştir.Büyük ihtimalle hoşlanıyor senden hoşlanan kız çekinir. dolayısıyla kabul etmiş olunca konuşmuş olcaktı ama henüz konuşmak istemiyor hoşlandığı için.
    ama hoşlanmamışta olabilir düşünsene bi kızın etrafında kaç tane erkek var, kız bide güzelse varya :D
  • Mesela oturuyorum arkadaşlarla sohbet ederken etrafa şöyle bi göz atayım diyorum bi bakıyorum kız bana bakıyormuş bunu farkediyorum bu şekilde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

Git yanına merhaba tanişabilirmiyiz de olur derse ben xxx bende yyy memnun oldum hayat nasıl gidiyor falan derken numarasın da al ordan uzaklaş.

Olmaz derse beni tanımak için sen yanıma geleceksin de ve uzaklaş sonra onun arkadaşlarından birini yakala ve kendi hakkında iyi yönde dedikodu çıkarttır ya xxx varya çok yakışıklı zeki atletik vs. Kız seni merak edecek sonra yanına bir normal kız arkadaş alıyorsun ve samimi bir şekilde önünden geçiyorsun biraz mutsuz ama mutlu gözük al beni bu kızın elinden der gibi bir bakış at kız sana koşarak gelecektir.

Amuda kalkıp abaza çek. Bu ne lan hahahha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.