Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan biri hoşlanıyormuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 buçuk yıllık bi birlikteliğim var, kız arkadaşım bu sene kırıkkale üni yi kazandı üni den bi çocuk bundan hoşlanıyormuş(hoşlanan çocukla kız arkadaşımın bi arkadaşı(ozan) tanışıyorlar o söylemiş ondan hoşlanan biri olduğunu) neyse benim hatunda hiç oralı olmamış tabi, ozanda beni biliyor aslında neden böyle bişeyi söylüyosa sinir oldum. Kız arkadaşımdan hoşlanan çocuğa burdan en içten analı bacılı selamlarımı yolluyorum çok içli dışlı oldum kendileriyle.Herneyse dağılabilirsiniz içimi dökmek istemiştim.

Beyler konu güvenmemek değil benim ona güvenim tam,ama insan aşık olunca sinir oluyor birinin ona sarkıntılık etmesinden,hoşlanmasından.
    Benim yaş 21 o 19.

Ekleme:Şuana kadar 2 kere gittim kırıkkaleye kızın okuluna onların fakültede dolaştık baya onların sınıfınada gittim gördü tüm sınıf beni.Ama tabi bu oğlan başka bi bölümde o görmemiş anlaşılan bizi

Ozan hakkında ne yapmalıyım arkadaşlar en çok ona sinir oldum sevgilisi olduğunu bile bile gelip böyle bişeyi söylemesine amacı neyse Benim hatunu bi şekilde ozandan uzaklaştırmam lazım güzel bir dille nasıl anlatabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 23 Ekim 2011; 12:01:11 >

• Bu daha başlangıç.
  • Aslinda baktigim zaman ortada yanlis bir sey gormedim.sevebilir hoslanabilir senden cok asik olabilir ama bir birlikteligi olan birine karsi dawranislarina sinir koymayi basarabiliyorsa helal olsun.anladigim kadariyla hoslanan cocuk senin kiz arkadasina da bisi dememis hoslanan cocugun arkadasi ara karistiriyor gibi geldi bana. Ama hoslanan seni bilip de yakinlasmaya calisiyorsa yanlis olan bisi war derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh kız tavlama tekniklerinde ne yazıyor KALEDE KALECİ VAR DİYE ŞUT ATMAYACAK MIYIZ?

adam bence dh li
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Bu daha başlangıç.

+1.

yeni başlamış kız arkadaşın. alış derim bu durumlara. sık sık gidersin artık onun okuduğu yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

Aslinda baktigim zaman ortada yanlis bir sey gormedim.sevebilir hoslanabilir senden cok asik olabilir ama bir birlikteligi olan birine karsi dawranislarina sinir koymayi basarabiliyorsa helal olsun.anladigim kadariyla hoslanan cocuk senin kiz arkadasina da bisi dememis hoslanan cocugun arkadasi ara karistiriyor gibi geldi bana. Ama hoslanan seni bilip de yakinlasmaya calisiyorsa yanlis olan bisi war derim ben.

Haklısın tabiki hocam insanız sonuçta hormonlarımız var birinden hoşlanabiliriz önemli olan sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra askıntı olmamak bakalım nolcak bundan sonra askıntı olmaz umarım.Ama insan yinede sinir oluyor aşk böyle bişey işte..Ama ozanın neden böyle bişeyi söylediği sinirimi asıl bozan şey beni biliyo sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Bu daha başlangıç.

+1.

yeni başlamış kız arkadaşın. alış derim bu durumlara. sık sık gidersin artık onun okuduğu yere.

Sorma hocam alışamıyorum vallahi bazen kafayı yicek gibi oluyorum acaba napıyo şimdi diye düşünmekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuna bak ana bacı kaymışmış bir de klavye delikanlıları pehh eğer sevgilisinin olduğunu bilmiyorsa bakar da hoşlanır da sever de yazar da problem ? Yok sevgilisi olduğunu öğrenince ona rağmen devam ederse sen haklısındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Bu daha başlangıç.

+1.

Sorma hocam alışamıyorum vallahi bazen kafayı yicek gibi oluyorum acaba napıyo şimdi diye düşünmekten

eğer kıskanç biriysen, sevgiline çok güvenmiyorsan uzun sürmez ilişkin bence. ki herkes şüphe duyar. sen de duyacaksın.

eğer içini rahatlatmak istiyorsan takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

dh kız tavlama tekniklerinde ne yazıyor KALEDE KALECİ VAR DİYE ŞUT ATMAYACAK MIYIZ?

adam bence dh li

Nedense güldüm lannnn
  • Sevgiline hiç mi güvenmiyorsun be adam!
  • bende adamın yerinde olsam söylerim. su anda sevdigim kız kadar senin cıktıgın kızı sevsem elbette söylerim ve bunu senin bilmenide bir sekilde saglarım. dünya umrumda olmaz. sen sevgiline güven yada onu kaybetme. Bakarsın elinden bile alabilir. cünkü ulasılamayan daha cok arzulanır. moral bozmak gibi algılama dediklerimi. Su anda cıktıgın kızdan hoslanan elbette birkac kisi daha vardır ama herkes bu gavat gibi dısa vurmaz. eger biri bunu dısa vuruyorsa ya köpekligindendir yada cok seviyodur. senin korkman gerek tip ise cok seven tip. eger öyleyse işin kötü kardes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 23 Ekim 2011; 0:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

Sevgiline hiç mi güvenmiyorsun be adam!

Güvenmemekle ne alakası var biri senin sevgilinden hoşlansa senin hoşuna gider mi bu durum gitmez tabiki benimkide o hesap.
  • quote:

quote:

Güvenmemekle ne alakası var biri senin sevgilinden hoşlansa senin hoşuna gider mi bu durum gitmez tabiki benimkide o hesap.

Bence sen kızın elinden gitmesinden korkuyorsun.

Eğer kız seni gerçekten seviyorsa o çocuk ağzıyla kuş tutsa yine de kalbine giremez.
  • quote:

quote:

quote:

Eğer kız seni gerçekten seviyorsa o çocuk ağzıyla kuş tutsa yine de kalbine giremez.

Anlatamadım hocam benim öyle bi korkum yok kız hiç oralı bile olmamış zaten.Tek sinir olduğum oğlanın benim kızdan hoşlanmış olması Evet olabilir normal bişey ama aşk işte

• bence ozanın yaptığı çok çirkin bir hareket. sen de bundan sonra sevgilinin hareketlerine dikkat et. mesajlarını falan kontrol et

falan mı dememizi bekliyordun? dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım konu dışı buram buram billur kokuyor sana tavsiye mi vereceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

bende adamın yerinde olsam söylerim. su anda sevdigim kız kadar senin cıktıgın kızı sevsem elbette söylerim ve bunu senin bilmenide bir sekilde saglarım. dünya umrumda olmaz. sen sevgiline güven yada onu kaybetme. Bakarsın elinden bile alabilir. cünkü ulasılamayan daha cok arzulanır. moral bozmak gibi algılama dediklerimi. Su anda cıktıgın kızdan hoslanan elbette birkac kisi daha vardır ama herkes bu gavat gibi dısa vurmaz. eger biri bunu dısa vuruyorsa ya köpekligindendir yada cok seviyodur. senin korkman gerek tip ise cok seven tip. eger öyleyse işin kötü kardes.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama öyle bişey olmasının ihtimaline bile ihtimal vermiyorum güvenim tam Hoşlanmasın arkadaş başka kız mı kalmadı kaç bin kişilik üniversite.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunnis

Şuna bak ana bacı kaymışmış bir de klavye delikanlıları pehh eğer sevgilisinin olduğunu bilmiyorsa bakar da hoşlanır da sever de yazar da problem ? Yok sevgilisi olduğunu öğrenince ona rağmen devam ederse sen haklısındır

Tabiki hoşlanabilir sonuçta sevgilimin alnında "benim sevgilim var" yazmıyo önemli olan sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra askıntı olmaması.Ama işte yinede sinir oluyor insan sevince
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatamadım hocam benim öyle bi korkum yok kız hiç oralı bile olmamış zaten.Tek sinir olduğum oğlanın benim kızdan hoşlanmış olması Evet olabilir normal bişey ama aşk işte

Git oğlanı bir gör derim.

Konuşma,uzaktan takip et.

Sonra kız sen bana güvenmiyor musun deyip gitmesin aman.

Anladım ben sizi.

• ikisinede patronun kim olduğunu göster
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.