Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Ayrılmayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim. Aynı sınıftan bir kıza aşık oldum. Yaklaşık 5 senelik arkadaşlığımız var kendisi ile. İşte ben ona açılalı 3 ay oldu. Onun beni sevdiğine adım gibi eminim, ben de onu çok seviyorum. Fakat dün bir mesajı okudum ve ablasının bu durumdan hoşnut olmadığını, önünde önemli bir sınav olduğunu, arkadaş olarak takılmamızı istemiş. İkimizin de hedefleri iyi yerler. Ben mesela ege makine düşünüyorum. Neyse işte bu mesajı attığında yanımdaydı falan bir anda benim canım sıkıldı tabi. Ardından kız arkadaşım ablasına mesaj attı, onun kendi hayatı olduğunun, kendisine karışmasını istemediğinden falan bahsetti. Şöyle bir şey var. Ailesi beni tanıyor ve çok seviyor ki ben de çok seviyorum. Hatta oğulları gibi görüyor. Ama asıl sorun şurada;

Ben çok seviyorum onu fakat ailesi ile sorun çıkmasını da istemiyorum. Önümüzdeki hafta sınav haftası ve ardından okulların kapanmasına az kalıyor. Sizce ben ayrılmak istediğimi yarın mı söyleyeyim yoksa sınav haftasının bitmesini mi bekleyeyim. Şu anda bunları yazarken bile moralim baya bozuk. Zamanla atlatabilirim ama ne yapacağımı bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

• Aşkınızı azme dönüştürün. Örneğin o gün çok çalışırsan ödül olarak onunla görüş.Böylece onunla görüşme arzun olduğu için çok ders çalışırsın.
    Okuyacak zamanın varsa Yerim Seni ÖSS 'yi oku Erdal Demirkıran'ın, bununla ilgili bir bölüm vardı.İlişkinizi bitirmek çok saçma bir karar gibi duruyor.Bir sınav için değmez.Eğer çok seviyorsan onun için kazanacağını düşün. Hedefine ulaşamassan onunla ayrılacağını kendine tembihle.Buda Çaresizlik Psikolojisi.Bunları ona da söyle onun da aynı şeyleri yapması gerektiğini söyle. Hatta birlikte ders çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Aşkınızı azme dönüştürün. Örneğin o gün çok çalışırsan ödül olarak onunla görüş.Böylece onunla görüşme arzun olduğu için çok ders çalışırsın.
    Okuyacak zamanın varsa Yerim Seni ÖSS 'yi oku Erdal Demirkıran'ın, bununla ilgili bir bölüm vardı.İlişkinizi bitirmek çok saçma bir karar gibi duruyor.Bir sınav için değmez.Eğer çok seviyorsan onun için kazanacağını düşün. Hedefine ulaşamassan onunla ayrılacağını kendine tembihle.Buda Çaresizlik Psikolojisi.Bunları ona da söyle onun da aynı şeyleri yapması gerektiğini söyle. Hatta birlikte ders çalışın.

Anladım hocam. Yarın biraz konuşacağız eğer o konuyu açmazsa ben de söylemem bir şey eğer olur da ayrılalım derse yapacak bir şey yok valla her gün ailesinin baskısı altında kalmasını istemem

• Eğer kız seni gerçekten seviyorsa ve eğer gerçekten ondan ayrılmak istiyorsan okullar kapandığında söyle. Eğer sınav haftasından önce söylersen depresyona filan girebilir yanmasın kızın sınavları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Eğer kız seni gerçekten seviyorsa ve eğer gerçekten ondan ayrılmak istiyorsan okullar kapandığında söyle. Eğer sınav haftasından önce söylersen depresyona filan girebilir yanmasın kızın sınavları.

Tamam zaten olur da ayrılacak olursak kesin o zamanda söylerim. Yoksa sınavdan önce söylemek dediğiniz gibi olumsuz etkilere yol açabilir
  • Şimdiden ygs ve lys çalış liseli.
    Derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu insanlardaki(ablası) mantığı çözemiyorum ayrılırsanız ve her gün birbirinizi sınıfta görürseniz o zaman daha çok moreliniz bozulacak ve derslerden daha çok uzaklaşacaksınınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 6 Mayıs 2012; 0:42:39 >
  • Bugün söyleyeceğim kurtulmam lazım şu histen. Zaten yeterince canım sıkılıyor
  • Söylersen daha kötü olacak.Hergün aynı sınıfta onu görmek canını sıkacak belki derslere dikkatini veremeyeceksin yada kız dikkatini veremeyecek.Bence bu konudan hiç bahsetme,soğuk davranma, kıza belli etme yani.Sınavlardan sonra al karşına konuş.Senin zor durumda kalmanı istemiyorum vs. de anlat her şeyi.
  • nedir bu kız arkadaşlığı bıktım artık
  • Şunu söyleyebilirim eğer içinde varsa kazanır içinde yoksa kazanamaz,sevgili bırakmakla cart curtla olacak iş değil bu sanki 24 saat ders çalışacaksın haftada 3 gün görüşüyorsan 1 güne indirirsin ne bileyim böyle alternatifler yürütmelisin ben de 11.sınıf'ım daha sınava hiç çalışmadım bile ağustos sonuna kadar da düşünmüyorum abartmak gerekmiyor bu kadar benim görüşüme göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.