Şimdi Ara

kız arkadaşımdan ayrılcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 8 9 aydır birlikteyiz ve ikimizde istanbulda yaşıyoruz. Ben lise son o lise 3 ama farklı okullardayiz. 8 aydır çok güzel zaman geçirdik bi ara ayrildik sonra baristik.

Ama beyler daha hiç bulusmadik hep bi engel çıkıyor. Kac kez söyledim buluşalım buluşalım diye ama hala tık yok whatsappdan konuşuyoruz birbirimizi arıyoruz. geçtiğimiz cumartesi bulusacaktik fakat annesi izin vermedi. Artık bugün canima tak etti konuştum. Ciddi bi iliski istiyodum düşünüyodum. Ama biz bulusamadik bile şimdiye kadar. Beni kullanmıyo biliyorum başkasida yok eminim. Ama anlamıyorum nasıl bulusamiyoruz. Bi şekilde ayarlamasi lazımdı şimdiye kadar. Kız arkadaşlariyla çıkarken hiç bişey yok ama bana gelince annesi izin vermiyor. Annesi erkek arkadaş durumu işin içine girince kızı geri çekiyor sanırım. Eski erkek arkadasiyla bulusuyodu hep ama sonra kavga ediyolarmis ailesiyle vs.

Ben bu kizi harbi seviyorum ama bi bulusmayi bile yapamazken daği delsem ne fayda edecek ?

En son mesajimda

Sürekli yerimizde sayiyoruz ben bi gelecek göremiyorum. Bu ilişkiyi telefondan yönetecek kadar da basit yada ucuz görmüyorum seni . Bundan sonrada böyle devam edicez gibi gözüküyor. Böyle olacağına daha güzel değeri anısı kalsın.

Dedim. Siz ne diyosunuz yardımcı olun sizleri normal arkadaslarimdan daha yakın daha içten görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 1 Ekim 2013; 20:34:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlarımla gezecem diyip gizlice seninle buluşsun çok mu zormuş ki?
  • sınava çalış bu dediğimi bi köşeye not al zamanı gelince tekrar bakarsan umarım şemsiye açılmamış olur
  • o nasıl ilişki la ? millet farklı şehirlerde bile olsa ayda 1-2 kez görüşüyor

ayrıl sen, boşuna zaman kaybı ikiniz için de
  • Sevseydi gelirdi
  • Ne derseniz sonuna kadar haklısınız.. sürekli bulusmayi beklemekle geçti vakit. Mahalledeki bakkali, pasoma para yuklettigim bufedeki adami ben bu kızdan daha çok görüyorum. Bunun hiç bi açıklamasi yok zaman kaybi. Ne sevincimi doğru düzgün paylaşabiliyorum ne hüznümü. 2006 da gibi msn den kendimi bi kıza açılır gibi hissediyorum. Seni seviyorum,cam var mi,slm gibi oldu artık. Sağlıklı düzgün hiçbir ilişki böyle olmaz olamaz.

• annesine erkek arkadaşımla buluşcam mı diyormuş ? çok dürüstmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

sınava çalış bu dediğimi bi köşeye not al zamanı gelince tekrar bakarsan umarım şemsiye açılmamış olur

+1
  • Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...
  • cakamadan ayrilmak ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

sınava çalış bu dediğimi bi köşeye not al zamanı gelince tekrar bakarsan umarım şemsiye açılmamış olur

+yanyatmışsekiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

Kızın kendince sebepleri olabilir, belki başka biri olabilir, belki korktuğundan ötürü gelmiyor olabilir... Bunu bilemeyiz.. Cesaret edip yolda biryerde karşısına çıkmaya çalış yada Adam gibi oturup konuşun. Belki başka bir nedeni vardır... Gerçekten yıllar boyu görüşmeyip sesine hasret kalan insanlar var... Eğer aldatmadığına inanıyorsan. Görüşememek kaçış yolu olmamalı. Emin ol beterin beteri vardır..

• Benim durumda boyleydim bi ara ama bi ayar verdik duzeldi

• quote:

Beyler yaklaşık 8 9 aydır birlikteyiz ve ikimizde istanbulda yaşıyoruz. Ben lise son o lise 3 ama farklı okullardayiz. 8 aydır çok güzel zaman geçirdik bi ara ayrildik sonra baristik.

Ama beyler daha hiç bulusmadik hep bi engel çıkıyor. Kac kez söyledim buluşalım buluşalım diye ama hala tık yok whatsappdan konuşuyoruz birbirimizi arıyoruz. geçtiğimiz cumartesi bulusacaktik fakat annesi izin vermedi. Artık bugün canima tak etti konuştum. Ciddi bi iliski istiyodum düşünüyodum. Ama biz bulusamadik bile şimdiye kadar. Beni kullanmıyo biliyorum başkasida yok eminim. Ama anlamıyorum nasıl bulusamiyoruz. Bi şekilde ayarlamasi lazımdı şimdiye kadar. Kız arkadaşlariyla çıkarken hiç bişey yok ama bana gelince annesi izin vermiyor. Annesi erkek arkadaş durumu işin içine girince kızı geri çekiyor sanırım. Eski erkek arkadasiyla bulusuyodu hep ama sonra kavga ediyolarmis ailesiyle vs.

Ben bu kizi harbi seviyorum ama bi bulusmayi bile yapamazken daği delsem ne fayda edecek ?

En son mesajimda

Sürekli yerimizde sayiyoruz ben bi gelecek göremiyorum. Bu ilişkiyi telefondan yönetecek kadar da basit yada ucuz görmüyorum seni . Bundan sonrada böyle devam edicez gibi gözüküyor. Böyle olacağına daha güzel değeri anısı kalsın.

Dedim. Siz ne diyosunuz yardımcı olun sizleri normal arkadaslarimdan daha yakın daha içten görüyorum.

Bu kızın aynısından bende de vardı bi ara. Amaçsız kezban kardeşim bunlar kusura bakma. Sevseydi şimdi yüz kere gelirdi.

• Dominate kullanıcısına yanıt
    Aldatmiyor biliyorum eminim o konuda sorun yok. Söylediğine göre oda gelmek istiyo bu durumdan hoşnut değil allah var uğraşıyor gelmek ayarlamak için. İzin aliyo çıkabilirmiyim şu gün diye. Annesi nereye gitcen napcan diye soruyo. Bizimki beni söylüyo annesi vizeyi vermiyo. Özeti bu.

• Seni karıştırmadan, arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum deyip çıksa belki buluşabilirsiniz ? Yani mecburi olarak yalan söylemek zorunda kalacak.
  • Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Ayni ayardan bende vermek istiyorum ne yapiyim dostum yardersinizdım et bana. Ayrilirsam üzülürüm seviyorum çünkü. Ama bu durumda hiç bişey yokmuş gibi devam edecek kadar mal değilim. Ne diyim ne söyliyim çaresizim.

• quote:

Ayni ayardan bende vermek istiyorum ne yapiyim dostum yardersinizdım et bana. Ayrilirsam üzülürüm seviyorum çünkü. Ama bu durumda hiç bişey yokmuş gibi devam edecek kadar mal değilim. Ne diyim ne söyliyim çaresizim.

Bulusma olayini hic acma. Eger bi yerden acilirsa o konu direk ustune git boyle boyle de ama baya git ustune. Özlemiyomusun de vur herseyi yuzune kizlar bu konuda biraz daha hassas olurlar özleme konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardisli_Doctor

quote:

Beyler yaklaşık 8 9 aydır birlikteyiz ve ikimizde istanbulda yaşıyoruz. Ben lise son o lise 3 ama farklı okullardayiz. 8 aydır çok güzel zaman geçirdik bi ara ayrildik sonra baristik.

En son mesajimda

Bu kızın aynısından bende de vardı bi ara. Amaçsız kezban kardeşim bunlar kusura bakma. Sevseydi şimdi yüz kere gelirdi.

Usta ne yapicam bilmiyorum ya. Ulan diyorum arkadaşıyla alışverişe gidiyo oraya buraya gidiyo herşey normal bana gelince mi tikaniyo bu durum ? Lafa gelince mangalda kül birakmiyo şöyle seviyorum böyle seviyorum senle herşeye varim şudur budur. Gel buluşalım.. Gelemiyorum annem izin vermiyo. Hangisine inaniyim ben şimdi ? Madem o kadar seviyosun simdiye kadar seninde dediğin gibi yüz kez gelirdin. Madem annenin en ufak zorluğunda yelkenleri suya indiriyosan o zaman niye öyle esip gurluyosun seviyorum öluyorum bitiyorum diye ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.