Şimdi Ara

kız arkadaşımdan ayrılcam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fakdet1

quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Sevdiğim için bi anlık sinirle de kötü şeyler yapmak istemiyorum düzelecekse. Ama bilmiyorum ya ne dandirik bi iştir bu. Ayrilmasam içim içimi yiyo kendimi yiyorum. Ayrilsam üzülcem. Sanki ne kadar üzülcem bi kez bulusmamiş benle bile. Nereye kadar üzülcem.

dostum bak ben 1 yıl yaptım bunu ve diyorumki ulan ben salağın en önde gideniymişim meğer. sonra oldum cool seçtim doğru bi kız yedim içtim takıldımda şimdi bu kızdanda ayrıldım inşallah yine ne kadar salakmışım dedirticek kadar tecrübe kazanmışımdır. bak sen beni dinle üzülmezsin sadece konuşma eksikliği vardır

Aynen sadece konuşma eksikliği olcak görüşemedığımiz için. Seviniyim mi yoksa üzülüyim mi şaka gibi ya. cevremde düzgün istediğim gibi pek kizda yok. Konussam falan unuturum diyeceğim. Bu durumda ayrilirsam iliklerime kadar yaşarım ayrılık acısını ama biri olursa sadece konuşmak için bile olsa bu kadar ağır atlatmam sanırım. İnşallah sende istediğin gibi birini bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ErtAsL.61 E kullanıcısına yanıt
    Yok o kadar değil ya

Bilmiyorum herhalde istemiyo görüşmek. Ama istemiyosan niye bu kadar konusuyosun dimi ? Bi kavga ettiğimiz zaman falan üzülüyor barismaya çalışıyo koy ver gitsin yapmiyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

Okul çıkışına git csb

Sinava hazırlanıyorum dershane var cisco kursu var seo kursu var. Zaten okulum 4:10 da bitiyo kurslar hariç. O 4 de çıkıyo. Hadi salla okulu gittim diyelim gördüm ettim bindirdim servisine döndüm bende evime. Hersey güzel eyvallah ama benim 8 aylık sevgilim için bu kadar kasmam normal mi ? Ayri sehirde falan olsak gorusme ihtimalimiz çok düşük olsa eyvallah olur dediğin. Ama imkan varken gitmek istemiyorum açıkçası. Csb diye düşünüyosan cevap yazmana gerek yok.

Sevdiği kızı görmek için 1 gün okulu asmak çok zor gelir mi bi insana?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

Okul çıkışına git csb

Sinava hazırlanıyorum dershane var cisco kursu var seo kursu var. Zaten okulum 4:10 da bitiyo kurslar hariç. O 4 de çıkıyo. Hadi salla okulu gittim diyelim gördüm ettim bindirdim servisine döndüm bende evime. Hersey güzel eyvallah ama benim 8 aylık sevgilim için bu kadar kasmam normal mi ? Ayri sehirde falan olsak gorusme ihtimalimiz çok düşük olsa eyvallah olur dediğin. Ama imkan varken gitmek istemiyorum açıkçası. Csb diye düşünüyosan cevap yazmana gerek yok.

Sevdiği kızı görmek için 1 gün okulu asmak çok zor gelir mi bi insana?

Okulu asmak sorun değil düşünülecek şey değil. Benim anlatmak istediğim şey kiz arkadasimi görmek için bu kadar mi ugrasmam lazim ? Normal insanlar gibi bos bi zamanda bulsama miyiz yangından mal mi kaciriyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.