Şimdi Ara

kız arkadaşımdan ayrılcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten sevse bir yolunu bulur çıkardı , koy postayı
  • Dominate kullanıcısına yanıt
    İşte beni en çok düşündüren bu. Forumdan yardimci olmak isteyen birisi bile bu öneriyi verebiliyor. Sen kac aydır bunu düşünemiyo musun ? Yanina bi arkadaşını al, oda gelsin hiç olmadı. Bişey de bi şekilde çık o evden. En ufurukten şey için bile sorunsuz çıkarken böyle ciddi biseyde aylarca tikanip kalıyo. Istemiyo musun diyorum olur mu öyle şey şudur budur basliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 aydir birlikteyiz ama hic bulusmadik. Nasil insanlarsiniz anlamiyorum

• Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Açılmıyor ki işte ben acmasam sanki hiç bişey yok gibi güllük gulistanlik devam ediyoruz. Bu rahatsız ediyo beni ama onun umrunda deği gibi resmen. Ben huzursuz oluyorum kardeşim ya nedir bu. Bitcekse bitsin bi değer gurur olsun. Kac haftadır konuşuyoruz su gün buluscaz diye, o gun geliyo olmuyo. Biraz bozuk atıyorum o düzeltmeye çalışıyo hafif duzelsem hiiiç bisey olmamış gibi devam. Ben kac gündür bu bulusmanin hayalini kuruyorum, o ..

• Valla hocam tek çözüm adam gibi oturup düzgüncene konuşmaktan geçiyor. Açık açık söyle... Evet yani gerçekten aylardır bunu düşünmeyip yapmadıysa... Bilmiyorum. Sen yinede en iyi çözüm onunla konuşmaktan geçiyor. Biz burada bi yere kadar yardımcı olabiliriz hocam..
  • ooo kaptan ben 7.sınıfta bu muhabbete takılmıştım hemen ayrıl direk ayrıl gram pişman olmucaksın bak sana çok ciddi söylüyorum
  • Direk çatır cutur içimi dökücem,seni seviyorum sen nasıl mutlu olacaksan onu yapalım falan diyecek oda. Yine bi sonuç yok. Direk ayrılmak istemiyorum düzelir belki. Ama böyle devam edecekse olmaz ne kadar üzülsemde ayrilirim. Kullandirmam kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Açılmıyor ki işte ben acmasam sanki hiç bişey yok gibi güllük gulistanlik devam ediyoruz. Bu rahatsız ediyo beni ama onun umrunda deği gibi resmen. Ben huzursuz oluyorum kardeşim ya nedir bu. Bitcekse bitsin bi değer gurur olsun. Kac haftadır konuşuyoruz su gün buluscaz diye, o gun geliyo olmuyo. Biraz bozuk atıyorum o düzeltmeye çalışıyo hafif duzelsem hiiiç bisey olmamış gibi devam. Ben kac gündür bu bulusmanin hayalini kuruyorum, o ..

Inanmazsin belki hocam ama yasadiklarinizin aynisinin tipkisini bende yasadim. bizde 3 4 ay oncesine boyleydik. E tabi 1 sene oldu oda iliskinin ciddiye bindigini anlayip duzltti galiba kendini. Ama eger duzelmezse ayril kardesim cunku cok.kotu bisey kendimdn biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Valla hocam tek çözüm adam gibi oturup düzgüncene konuşmaktan geçiyor. Açık açık söyle... Evet yani gerçekten aylardır bunu düşünmeyip yapmadıysa... Bilmiyorum. Sen yinede en iyi çözüm onunla konuşmaktan geçiyor. Biz burada bi yere kadar yardımcı olabiliriz hocam..

Mesajlarınız gerçekten önemli benim için teşekkür ederim. Kafamda bi düşüncem vardi ama sizde böyle destekleyince genel olarak iyice yapmaya karar verdim.

Önemli bişey konuşuyoruz telefonu mu kapali cekmiyo mu sarji mi bitti anlamadim attigim mesajlar iletilmiyo. Ulan aynisi bana olsa çatıya antenin üstüne çıkarım çeksin diye arabanin akusune baglarim sarj olsun diye. İçim içimi yer ama 2 saattir gitmiyo mesajim.

• Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim için bi anlık sinirle de kötü şeyler yapmak istemiyorum düzelecekse. Ama bilmiyorum ya ne dandirik bi iştir bu. Ayrilmasam içim içimi yiyo kendimi yiyorum. Ayrilsam üzülcem. Sanki ne kadar üzülcem bi kez bulusmamiş benle bile. Nereye kadar üzülcem.

• Önemli değil yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana Acele etmeden hareket et. Öfkeyle kalkarsan zararla oturursun Bilirsin bu olaylarda genelde hep kız tarafı yükseklerde gezer biz arkalarından sürükleniriz ister istemez. Allah yardımcın olsun hocam kolay gelsin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominate -- 1 Ekim 2013; 21:39:43 >
  • Ayrıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl gitsin kızdan bol ne var

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakartal57

quote:

Inanmazsin belki hocam ama yasadiklarinizin aynisinin tipkisini bende yasadim. bizde 3 4 ay oncesine boyleydik. E tabi 1 sene oldu oda iliskinin ciddiye bindigini anlayip duzltti galiba kendini. Ama eger duzelmezse ayril kardesim cunku cok.kotu bisey kendimdn biliyorum..

Ortalama bi tipim var esmerim genelde iyi tepkiler aliyorum cevremden. Şimdiye kadar belki 30 tane ilişkim oldu inanan inansin inanmayan inanmasin sorun değil bunu düşünecek değilim. Hepsi kisa geçici ilişkilerdi bi haftalik 2 haftalik birkaç aylik 6 aylik 4 aylik. Sonunda iyi sağlam bi iliski istiyorum. Kiza vurmak falan istemiyorum harbi delikanlı gibi sevicem gerekirse anasiyla babasiyla da tanışırım bu kadar ciddi ve netim. Ama olmuyo işte çaresiz durumdayim şemsiyeyi kendi kendime acicam sonunda sanırım.

• Dominate kullanıcısına yanıt
    Acele etmemeye çalışıyorum sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar olcam bilmiyorum. Peşinden kosmayida düşünmüyorum yüksekten bakmayida düşünmüyorum ben. Ama onda gurur var. Neyse bakalım hayırlısı teşekkür ederim tekrar

• quote:

quote:

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

Okul çıkışına git csb

• quote:

Sevdiğim için bi anlık sinirle de kötü şeyler yapmak istemiyorum düzelecekse. Ama bilmiyorum ya ne dandirik bi iştir bu. Ayrilmasam içim içimi yiyo kendimi yiyorum. Ayrilsam üzülcem. Sanki ne kadar üzülcem bi kez bulusmamiş benle bile. Nereye kadar üzülcem.

dostum bak ben 1 yıl yaptım bunu ve diyorumki ulan ben salağın en önde gideniymişim meğer. sonra oldum cool seçtim doğru bi kız yedim içtim takıldımda şimdi bu kızdanda ayrıldım inşallah yine ne kadar salakmışım dedirticek kadar tecrübe kazanmışımdır. bak sen beni dinle üzülmezsin sadece konuşma eksikliği vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

Buluşamamak bahaneyse bırak hocam hiç başlamayın bile...

Hocam 2 dakika bile görsem sonra yine 1 sene gormesem eyvallah kabulumdur. Ama bunca süredir bir kez bile mi olmaz ya bu kadar mi imkansız olur. 3. Ayimizda bir kez buluşacaktik ve ben pek havamda değildim iyi değildim erteledim. Sonra bi daha iflah olmadı.

Okul çıkışına git csb

Sinava hazırlanıyorum dershane var cisco kursu var seo kursu var. Zaten okulum 4:10 da bitiyo kurslar hariç. O 4 de çıkıyo. Hadi salla okulu gittim diyelim gördüm ettim bindirdim servisine döndüm bende evime. Hersey güzel eyvallah ama benim 8 aylık sevgilim için bu kadar kasmam normal mi ? Ayri sehirde falan olsak gorusme ihtimalimiz çok düşük olsa eyvallah olur dediğin. Ama imkan varken gitmek istemiyorum açıkçası. Csb diye düşünüyosan cevap yazmana gerek yok.

• Aklima gelen iki sey var
    1-Fake hesap (Gerçi 9 ay kim isletcek)
    2-Kiz yalan söylüyor disari cikmak icin bahane bol

• Kız seninle hoş vakit geçirip eğleniyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.