Şimdi Ara

Kız arkadaşıma sürpriz yapıcam..Balonların içine notlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
20.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yardım etse este dh ahalisi yardım eder.Şimdi kız arkadaşıma bir sürpriz yapmak istiyorum.Sürpriz ise şöyle:x arkadaşım öğle arası ben eve gidiyorum bahanesiyle okuldan çıkıcak.Daha önce hazırladığımız balonlarla yine önceden belirlediğimiz bir mekanı donatıcak.Bu balonların herbirinin içinde bir not olucak.Ve ben kız arkadaşımla gelicem.Kız arkadaşım tek tek balonları patlatıp içinden çıkan notları okuyucak.İşin en kilit noktası balonların içine ne yazacağım.Her renk balon bir saadeti simgeleyip içine de onunla ilgili bir not mu yazsam?Acaba ne yapsam?Bu konularda çok yeteneksizim.Önerilerinizi bekliyorum..
    Not:Kız arkadaşımla çıkıyoruz zaten ama somut bir teklif etmedim.Yani herşey olması gerektiği gibi zamanla oluştu,sadece somut bişi yok ortada.Bu biraz formalite olucak ama özel bişi olduğu için yine de yapmak istiyorum.

• ilklerini bilmem ama son balonun içine kesinlikle Herşeyim olurmusun ? yazmalısın balon kırmızı olabilir kolay gelsin :)
  • Tam planlı olmayabilir. Hangi balonu açacağını sen mi söyleyeceksin . Bence bi baloncu ayarla sizin buluşacağınız yerin orda beklesin ve bir balonun içine notu koysun . Sana bir balon alabilir miyim de kıza . Adamda notlu olan balonu versin . Kendi anlasın . Ama tabi baloncuya da biraz para bayılmak gerekir .
  • Yok bu biraz oyun gibi bişi olucak.Gidicez sırayla patlatıcak..
    Son balona dediğini yazabilirim teşekkürler SHADOW_FORCE
  • Lütfen DH yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi gittim balonları aldım geldim.
    Beyaz-kırmızı-sarı-turuncu-mavi-yeşil
  • Hepsinin içine bunu değil ötekini yaz. Sonra başka bir şey olmayınca sonuncu kayboldu galiba dersin.
  • Birine notu koy diğerlerine tekrar deneyiniz yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi aklıma şey geldi.Her renk balonun içine bir anlam yazıcam.
    yeşil:güven,mavi:huzur,lacivert:Sonsuzluk,kırmızı:aşk vs vs.Daha sonra hepsini patlatıcak
    son balonu da cebimden çıkarıp şişiricem o anda orada ve içinden herşeyim olur musun? çıkıcak.Bu nasıl? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Şimdi aklıma şey geldi.Her renk balonun içine bir anlam yazıcam.
    yeşil:güven,mavi:huzur,lacivert:Sonsuzluk,kırmızı:aşk vs vs.Daha sonra hepsini patlatıcak
    son balonu da cebimden çıkarıp şişiricem o anda orada ve içinden herşeyim olur musun? çıkıcak.Bu nasıl? :)

Notuda balonu şişirirken ağzından mı çıkaracaksın ?
  • son notu cebinden çıkar :) arkadaşın dediği gibi sokamazsın notu hemde şişirirken karizmayı çizme :D
  • Yok notu zaten balonun içine koyucamhep orda durucak,şişirirken de içinde olucak.
  • Hacı bende hiç balonu şişirmeye çalışma Sen kendini kızın yerine koysana karşıda erkek arkadaşın balon şişirip sana patlat diye veriyor. Hani bir resim vardı bunuda kırdın tarzında birşeydi aynı o hali alırsınız. Balon şişirmek yerine sözlerinle ifade et , duygusal bir ses tonu kullan

Ayrıca güzel sözler düşün onları yaz gitsin her renge bir söz diye uğraşma ama balon sayısı az olacaksa hani renkler kadar sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 3 Haziran 2010; 12:51:37 >
  • Kanka inşallah yenge hanımla ciddi dusunuyorsundur. Yoksa bunca zahmete girişme. Fikir çok güzel.

Kendini birazda kızın yerine koy sevgilin balonlara not koymuş her bolpnu patlat diyor. Eyi güzel romantikimsi. Eğil kalk eğil kalk neymiş canım not yaziyor. İyi de sadece bir not için onca balon patlatmana değermi. İcine başka seyler koymayı dene. (su,koku gazı vs. Saka bu)yüzük falan vs. Balonlarida o secsin sen yerden al ona ver nazik olmak lazım.
  • Planlarıma göre 8 balon olucak.Güzel sözlerde sorun var işte ne yazıcam?Şu anda her balona bir duyguyu ifade edicek.
    yeşil:güven
    mavi:huzur
    lacivert:sonsuzluk
    kırmızı:mutluluk
    beyaz:temizlik ve saflık
    sarı:zeka
    pembe:sevgi
    Balonlara güzel söz önerisinde bulunabilirisiniz

Balon şişirme olayı da yattı cidden kötü bir durum olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 26 Mayıs 2010; 18:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple .

Tam planlı olmayabilir. Hangi balonu açacağını sen mi söyleyeceksin . Bence bi baloncu ayarla sizin buluşacağınız yerin orda beklesin ve bir balonun içine notu koysun . Sana bir balon alabilir miyim de kıza . Adamda notlu olan balonu versin . Kendi anlasın . Ama tabi baloncuya da biraz para bayılmak gerekir .

+1
  • Yesil balona yaz:

Tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça, madem yüzme bilmiyordun niye çıktın ağaca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanser

Kanka inşallah yenge hanımla ciddi dusunuyorsundur. Yoksa bunca zahmete girişme. Fikir çok güzel.

Kendini birazda kızın yerine koy sevgilin balonlara not koymuş her bolpnu patlat diyor. Eyi güzel romantikimsi. Eğil kalk eğil kalk neymiş canım not yaziyor. İyi de sadece bir not için onca balon patlatmana değermi. İcine başka seyler koymayı dene. (su,koku gazı vs. Saka bu)yüzük falan vs. Balonlarida o secsin sen yerden al ona ver nazik olmak lazım.

Aaa evet güzel fikir.Balonları sırayla değil de onun istediği sıraya göre patlatmak güzel düşünce.Düşünsenize bir de balonlar patlayınca notlar fırlayıp gidiyormuş,kayboluyormuş.Sonra bul bulabilirsen.

• Son duruma göre birtek ''Herşeyim Olur musun? '' kısmı kaldı geriye.Bunu nasıl yapabilirim.Bunu da gözlerinin içine bakarak mı söylesem?
  • Beyler son durum:Herşey hazır.Plan cuma öğle arası uygulanıcak.Sonuçtan sizi haberdar ederim.Ama cumaya kadar hala daha yeni fikirler alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Hacı bende hiç balonu şişirmeye çalışma Sen kendini kızın yerine koysana karşıda erkek arkadaşın balon pişirip sana patlat diye veriyor. Hani bir resim vardı bunuda kırdın tarzında birşeydi aynı o hali alırsınız. Balon şişirmek yerine sözlerinle ifade et , duygusal bir ses tonu kullan

Ayrıca güzel sözler düşün onları yaz gitsin her renge bir söz diye uğraşma ama balon sayısı az olacaksa hani renkler kadar sorun olmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.