kız arkadaşım twitter'da popiler olmak uğruna bana sıradan kişiymişim gibi davranıyor. evet belki bir çoğunuza saçma gelecek belki ama durum bu dalgaya alacak kişilerden yorum istemiyorum.ben ondan twitterda bahsederken direk ona yazıldığı anlaşılacak şeyler söylüyorum aşkım,sevgilim,hayatım vs. gibi şeyler kullanıyorum.seni seviyorum diyorum vb.ama o sadece yüzeysel şeyler yazıyor.herkese yazılabilecek genel şeyler.benim kullandığım kelimelerin cümlelerin hiç birini kullanmıyor.Arkadaşlar eminim çoğunuza saçma gelicek ama ben bu konuya takmış durumdayım.demin kendisine de söyledim bunları size attığu cvplardan yazayım bi kaç tane
-yapmacık geliyor kendi huyum böyle kişiliğim böyle(ama benim yazdıklarımı gayet iyi okuyor ve beğeniyor)
-ortalık yerde yazmak istemiyorum hosuma gitmiyor kendim yapamıyorum((ama benim ortalık yerde yazdıklarımı gayet iyi okuyor ve beğeniyor)
-bu konuya değinmen hoş oldu.Herkesin görebileceği biçimde aşkım sevgilim falan diye açık açık hiç bir zaman konuşmadım.bu sana değil daha öncede yapmadım kişiliğimde yok inan.çok yapmacık geliyor
bide facebook ta ilişkisi var yazıyor sadece her ikimizde de.benim ki herkese açık onun ki sadece arkadaşlarına.bu durumuda söyledim.bunları dedi bana;
-aşkım ya beni tanımayanlardan banane bilmesinler sanki orda ilişkisi var yazınca eklemicekler bunumu düşünüyorsun.
-aşkım beni tanımayan niye bilsin ya hiçbirşey gözükmesin istiyorum
belki çok saçma ama çok sinirime dokunuyor böyle davranması.sizce ben mi abartıyorum.? kendi yaptıklarımı ondan da beklemem normal değil mi ? çok zor şeyler mi istiyorum ?
yaş 15-18 arasıysa normaldir.
19 sa
kendi kendine büyütüyorsun,bende sanaldan kimseyle öyle konuşmam,milletin bilmesine gerek de yok ve harbiden yapmacık duygu yok bir şey yok
birader tek diyecegim birşey var faceyide kapattır twitteri'de bu ilişkinin sonunu hazırlayan şeyler olucaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
birader tek diyecegim birşey var faceyide kapattır twitteri'de bu ilişkinin sonunu hazırlayan şeyler olucaktır.
daha benim dediklerimi yapmıyor.onu mu yapacak
quote:
Orijinalden alıntı: emregrs
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
daha benim dediklerimi yapmıyor.onu mu yapacak
bak birader o zaman daha söz geçiremiyorsan gerçek ayrıl sonra başına daha kötü şeyler gelicek... yazıyorum bugün buraya bunu.
bence abartıyosun bana da çok yapmacık geliyo o kelimeler ne zamandır ilişkiniz var bilmiyorum ama 2-3 aylık ilişkide öyle kelimeler bence de abartı.
21 yaşındayım genelde ilişkilerimde otoriteyi kuran taraf ben olmuşumdur, bazıları odun desede odun olmaktan mutluyum.. 3 sene önce çıktığım kıza 1 ay sonra facebook profili kapatmadığı için ayrılmıştım sonrasında 2 senelik bir ilişkim var ve hala devam ediyoruz.. ne facebook kullanıyor ne twitter inanılmaz yolunda herşey
bizimkide başlarda böyleydi.sonra bi ağzına s*çtım,ayrılığa kadar gittim.hiç iplemedim,kimle konusuyor ne yapıyor umrumda olmadı.Mesaj atmadıgı sürece atmadım filan.Sonra ne oldu.o tıpış tıpış geldi şimdi gayet iyiyiz.O dönem bizim için keskin bi dönemeçti ya dönecektik beraber yada ayrılacaktık.emin ol bu riski almaya değer.çünkü eğer bunu yapmazsan sürekli peşine düşersen hep böyle davranır. bunu dene sana bağlanırsa bağlanır bağlanmazsa zaten zaman geçmeden gerçek yüzünü görmüş olursın boşuna üzmezsin kendini
kızın aklı fikri hemen değişebilecek bir karaktere sahip. çok fazla bağlanmamanı dilerim. bu konuları da görmemezlikten gel ve çok fazla takma. rahat ol. sevdiğini siz başbaşayken belirt. öp kokla o da sana yapsın seviyorum de o da sana desin. ama eğer orda demiyorsa asıl problem orda olur işte. burda problem yok. anladın sen benim demek istediğimi.
burada twitterı fcacebokku kullanmıcak olan kız değil sensin. sen kapat twitırı faysbuku. bırak o napıyorsa yapsın. kontrol falan da etme bak ama kimle konuşuyosn niye konuşuyosn diye tripler atma. kız senin yanındayken seni seviyosa bu olaylara hiç gerek yok. sen de biraz sabret kapa bunları kullanma dene bakalm niye kapattn dediğinde derslerme bakcam de bişeyler de. bşka yerlere brak kendını oyun oyna zman geçir. yap bnları kardeşm iyiye gider ilişkin. eğer bitirmek istiyosa da bitir. en iyisoi olur. böyle belli olur ilişkinizin kuvveti.
Ben net konuşurum ağır gelecek ama sana şunu söyleyeyim kız senden daha iyi birini vurursa sana tekmeyi vuracak . Sakın tribe girme kendini buna hazırla yoksa çok acı çekersin.
quote:
Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz
bizimkide başlarda böyleydi.sonra bi ağzına s*çtım,ayrılığa kadar gittim.hiç iplemedim,kimle konusuyor ne yapıyor umrumda olmadı.Mesaj atmadıgı sürece atmadım filan.Sonra ne oldu.o tıpış tıpış geldi şimdi gayet iyiyiz.O dönem bizim için keskin bi dönemeçti ya dönecektik beraber yada ayrılacaktık.emin ol bu riski almaya değer.çünkü eğer bunu yapmazsan sürekli peşine düşersen hep böyle davranır. bunu dene sana bağlanırsa bağlanır bağlanmazsa zaten zaman geçmeden gerçek yüzünü görmüş olursın boşuna üzmezsin kendini
teşekkür ederim yorumun için
takmayacaksın kardeş...iplemeyeceksin bak ozmn neler oluyor... @gokhannnn_taz nickli arkadaşa katılıyorum.!
quote:
kız arkadaşım twitter'da popiler olmak uğruna bana sıradan kişiymişim gibi davranıyor. evet belki bir çoğunuza saçma gelecek belki ama durum bu dalgaya alacak kişilerden yorum istemiyorum.ben ondan twitterda bahsederken direk ona yazıldığı anlaşılacak şeyler söylüyorum aşkım,sevgilim,hayatım vs. gibi şeyler kullanıyorum.seni seviyorum diyorum vb.ama o sadece yüzeysel şeyler yazıyor.herkese yazılabilecek genel şeyler.benim kullandığım kelimelerin cümlelerin hiç birini kullanmıyor.Arkadaşlar eminim çoğunuza saçma gelicek ama ben bu konuya takmış durumdayım.demin kendisine de söyledim bunları size attığu cvplardan yazayım bi kaç tane
-yapmacık geliyor kendi huyum böyle kişiliğim böyle(ama benim yazdıklarımı gayet iyi okuyor ve beğeniyor)
-ortalık yerde yazmak istemiyorum hosuma gitmiyor kendim yapamıyorum((ama benim ortalık yerde yazdıklarımı gayet iyi okuyor ve beğeniyor)
-bu konuya değinmen hoş oldu.Herkesin görebileceği biçimde aşkım sevgilim falan diye açık açık hiç bir zaman konuşmadım.bu sana değil daha öncede yapmadım kişiliğimde yok inan.çok yapmacık geliyor
bide facebook ta ilişkisi var yazıyor sadece her ikimizde de.benim ki herkese açık onun ki sadece arkadaşlarına.bu durumuda söyledim.bunları dedi bana;
-aşkım ya beni tanımayanlardan banane bilmesinler sanki orda ilişkisi var yazınca eklemicekler bunumu düşünüyorsun.
belki çok saçma ama çok sinirime dokunuyor böyle davranması.sizce ben mi abartıyorum.? kendi yaptıklarımı ondan da beklemem normal değil mi ? çok zor şeyler mi istiyorum ?
Büyük ihtimalle twitter'ı kapatmayacak, sen de delirme konumuna geleceksin, çok fena şeyler çıkacak falan
Tavsiye istersen ben burdayım
sırf bu twitter facebook yuzunden evlenmeyi dusunduğum kizdan ayrildim, her kavgamizda bana soyleyeceğine faceten twitterdan edebiyat yapiyor ayağina laf giydirmeler, ne adamliğimizi birakti nede şerefimizi ,bundan sonraki ilişkimde kessinlikle yasaklicam faci de twitterida
asıl kız arkadaşın normal davranıyor ama sen anormalsin.
Simdi face twitter olayina karsi degilim bende hasir nesirim.ama oyle askim demezse fln carsi biraz karisir evlendikten sonra tamamen yeni bir hesap acarsiniz ortak.
quote:
Bir seni seviyordur bu dogru ancak onun vazgecilmezi degilsin
iki her zaman elinin altindasin ve seni bizim tabirimiz le cepte goruuyor.
uc git geller yasiyor olabilir ve bunlarin senin le ilgili oldugunu dusunuyorum.
son olarak ve en acisi uygun bir zaman ve firsati bulursa baska birine tercih edilebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: yigit_1991
21 yaşındayım genelde ilişkilerimde otoriteyi kuran taraf ben olmuşumdur, bazıları odun desede odun olmaktan mutluyum.. 3 sene önce çıktığım kıza 1 ay sonra facebook profili kapatmadığı için ayrılmıştım sonrasında 2 senelik bir ilişkim var ve hala devam ediyoruz.. ne facebook kullanıyor ne twitter inanılmaz yolunda herşey
Allah devamını erdirsin diyorum Yiğit Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Facebook Twitter gercekten ilişkide probleme yol acan araçlar. Tek bir sartla kendinizde kullanmayacaksiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme