Şimdi Ara

kız arkadaşım ilk birlikteliğimiz için dün akşam evine çağırdı bugün nişanlandık tezgahmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün sabah güne o kadar güzel başladık ki saatlerce telefondan konuştuk günaydınla başladık saatlerce sohbet ettik daha sonra biraz birbirimize ısınınca konu sekse doğru kaydı telefondan birbirimizi arzuladık daha sonra ben gerçeğini istiyorum dedi bende istiyorum dedim akşam gel bizde kimse olmuycak dedi. tamam dedim anlaştık. ama prezervatif falan istemiyorum dedi. iyi dedim saf gelicem. sonra kalktık banyoya girdik telefon hala açık banyodan sonra kahvaltıyı bile birlikte hazırladık. akşam için hazırlanayım dedi bu gece ilk gecemiz özel olucak falan diyip telefonu kapattı. evet aşqım dedim bende hazırlaniyim falan. sonra defalarca video izledim ki akşam hemen gelmiyim diye. akşam kadar devam ettim ben. sonra bindim arabaya ben geliyorum diye çıktım. giderken markete uğradım o saf istedi ama ben her olasılığa karşı bi kutu prezervatif alayım dedim. telefonla konuşarak gidicektim evine ama telefonu kapattı özel şeyler hazırlıyorum dedi. iyi dedim. çektim arabayı kapının önüne. gittim kapıya çaldım zili. kapıyı öyle güzel öyle tatlı öyle zarif, öyle etli, öyle butlu bir kız açtı ki, daha önce ablasını görmemiştim anlattığından da fazla güzellikte bir kızdı. beni gecelikle karşıladı. oh dedim drhardware sen cennete düşmüşsün. aklımdan da o sıralar bu yaşadıklarımı konu dışına anlatsam kimse inanmaz diye geçiriyodum. kız arkadaşımın yukarıda odasında olduğunu beni beklediğini söyledi. peki ben o zaman yukarı çıkayım dedim güldü sen çık ben geliyorum dedi. O_o zonkkk! orada bi noluyo falan dedim ama yukarı çıktım odaya kimse yok. kıpkırmızı bir yatak çarşaf perde ışık var odada. ama kız arkadaşım yok. telefonla aradım kız arkadaşımı aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyordu. tam arkamı döndüm. ablası elinde bir şişe absinthe ve iki tane bardak ile beni izliyomuş. kapıyı topuklu ayakkabısının topuklarıyla ittirip kapattı ardından da kitledi. üzerime doğru geldi korkma sadece kardeşim gelene kadar bir kaç bişey içicez dedi. o şu an çok heyecanlı bu onun için ilk olucak dedi. hemen beynim o zaman senin ilk değil diye içimden söylendi. ne düşündün dedi. hiiç dedim. benim için ilk olmadığını düşündün değil mi dedi. evet dedim gülümsedim. göz kırptı. alkolleri aldıkça odanın sıcaklığıyla birlikte sıcaklık vücuduma daha sonra da yüzüme kadar gelmeye başladı. terlemeye başlamışken üzerime doğru geldi. bir kaç kez uzunca öpüştük. daha sonra beni yatağa doğru attı. tam üzerime gelicekken bekle dedim yanımda kardeşinle birlikte olucaz diye prezervatif yok dedim arabaya inip alayım. peki dedi bekliyorum. arabadan prezervatifleri almak için evden çıkıyordum, kapıyı bir açtım, karşımda kız arkadaşım, annesi ve babası. annesi ve babası beni alkışlıyor, kız arkadaşım bir yandan ağlıyor, babası geldi oğlum dedi sevmeye başladı beni. kız arkadaşım sarıldı aşqım dedi biliyordum onunla birlikte olmuyacağını biliyordum beni sevdiğini dedi. arkasından kız çıktı, babası cebinden 200 lük çıkarıp kıza verdi. babası yolluya parasını verdikten sonra arkadan ablası geldi. meğer o kız yolluymuş. ablasına benzeyen bir yolluyu bulmuşlar beni denemek için. sonra hep birlikte eve girdik babası bugünü kutlamalıyız diyordu hanım getir içerden bişeyler oğluma, oğlumla bu gece dağıtacağız dedi. babacım dedim estağfurullah. bir yandan da kız arkadaşım da elini elimden ayırmıyor. o gece hep birlikte baya bir yedik içtik. ben hala olayın şaşkınlığındaydım. o kadar içtim hiç birşey çarpmadı. çünkü o kadar şaşkındım ki. ben nerdeyim dedim. babası kafayı bulunca yarın sabah gel sizi nişanlandırıyoruz dedi. kız arkadaşım sevinçten havalara uçtu. onun o sevincini görünce kıyamadım. tam saat 12 de burada ol dedi babası. izin isteyip kalktım. kapıya kadar kız arkadaşım eşlik etti. o kadar olaya rağmen hala dudaklarından bir öpücük kopartamadım. öptürtmedi yine. yanağından öperek ayrıldım. içimden de ama dur bunların acısını senden çok pis çıkarıcam diyordum. bindim arabaya bastım eve. evde sarhoş olana kadar absolute abandım. sabah büyük bir baş ağrısıyla uyandım. saat 1 e doğru geliyordu. eyvah dedim geç kaldım. aradım kız arkadaşımı cevap vermiyor. bir kez daha çaldırdım bu kez ablası açtı geç kaldım dedim merak etme bizde hala herkes uyuyo uyanamadılar dedi. sen hazırlanıp gel dedi. hazırlandım çıktım evden. bir çiçek bir çikolata aldım. 2 gibi evdeydim. 2.30 gibi annesi yüzükleri taktı nişanlandık. meğersem tezgahmış.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilinin Eve Çağrısı ve Birlikteliğin Riskleri

İlk kez birlikte olacağınız an yaklaşıyor ve sevgilinin evine çağrılıyorsun. Bu heyecan verici bir deneyim olabilirken, bir takım risklerin farkında olmanız önemlidir.

Sevgilinin Evine Gitmek

Sevgilinin evine gitmeden önce, kendine bazı sorular sormak önemlidir:

• Konforlu ve güvende mi hissediyorsun?
    • Sevgilinle duygusal ve fiziksel olarak hazır mısın?
    • Kendini baskı altında mı hissediyorsun?

İlk Birliktelik Riskleri

İlk birliktelik, aşağıdakiler dahil olmak üzere bir dizi risk taşır:

• İstenmeyen Gebelik: Korunmasız seks, istenmeyen gebeliğe yol açabilir.
    • Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar (CYBE): Korunmasız seks ayrıca klamidya, bel soğukluğu ve HIV gibi CYBE'lere neden olabilir.
    • Duygusal Travma: İlk birlikteliğin baskı veya zorlama altında olması duygusal travmaya yol açabilir.

Karar Vermek

Sevgilinin evine gidip gitmeme kararı kişiseldir ve her iki tarafın da duygularını ve endişelerini dikkate almalıdır. Kendini güvende ve hazır hissetmiyorsan, sevgilinle konuşmalı ve hayır demenin uygun olduğunu bilmelisin.

Korunma Önlemleri

İlk birlikteliğe karar verdiyseniz, korunma önlemleri almak çok önemlidir. Bunlar şunları içerir:

• Kondom kullanımı
    • Doğum kontrol hapı alma
    • CYBE testi yaptırma

Sevgilinin evine çağrıldıysan, durumun farkında olmalı ve kendin için en iyi kararı vermelisin. Risklerin bilincinde olun ve kendinizi güvenli ve rahat hissetmediğiniz durumlardan kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı
  • İnsan okuyacak bunu dicem de sen okuma o zaman diyen biri çıkar diye sadece kendi kendime kapak yapıp gidiyorum.
  • Okumayın ZEBANİ!
  • Paragraf

Paragraf, herhangi bir yazının bir satır başından öteki satır başına kadar olan bölümüne denir. Daha geniş bir ifadeyle paragraf "bir duyguyu, bir düşünceyi, bir isteği, bir durumu, bir öneriyi, olayın bir yönünü, yalnızca bir yönüyle anlatım tekniklerin­den ve düşünceyi geliştirme yollarından yararlanarak anlatan yazı türüdür. Kelimeler cümleleri, cümleler paragrafları, paragraflar da yazıları oluşturur. Paragraf bir yazının küçültülmüş bir örneğidir. Bu yönüyle yapı bakımından bir yazıya benzer. Nasıl yazıda giriş, gelişme, sonuç bölümleri varsa paragrafta da aynı bölümler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

İnsan okuyacak bunu dicem de sen okuma o zaman diyen biri çıkar diye sadece kendi kendime kapak yapıp gidiyorum.

Nick mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Paragraf

Paragraf, herhangi bir yazının bir satır başından öteki satır başına kadar olan bölümüne denir. Daha geniş bir ifadeyle paragraf "bir duyguyu, bir düşünceyi, bir isteği, bir durumu, bir öneriyi, olayın bir yönünü, yalnızca bir yönüyle anlatım tekniklerin­den ve düşünceyi geliştirme yollarından yararlanarak anlatan yazı türüdür. Kelimeler cümleleri, cümleler paragrafları, paragraflar da yazıları oluşturur. Paragraf bir yazının küçültülmüş bir örneğidir. Bu yönüyle yapı bakımından bir yazıya benzer. Nasıl yazıda giriş, gelişme, sonuç bölümleri varsa paragrafta da aynı bölümler vardır.

Lan adam cümle kurmamış, nokta yok, virgül yok. Adama paragrafı anlatıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayseybi

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

İnsan okuyacak bunu dicem de sen okuma o zaman diyen biri çıkar diye sadece kendi kendime kapak yapıp gidiyorum.

Nick mesaj uyumu

Merhaba Ayşe hanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Paragraf

Lan adam cümle kurmamış, nokta yok, virgül yok. Adama paragrafı anlatıyorsun.

Yine araya 3-4 tane serpiştirmiş

• Okudum pişmanım okumayın

• Allah belani versin. Hepsini okudum.

• Okumayın tezgah!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.