Şimdi Ara

Kız Arkadaşım ile tartışmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 17 aydır falan bi birlikteliğimiz var.Yani o beni tanıyor ben de onu tanıyorum kendisini de gerçekten seviyorum ama sürekli her kavgada ben alttan alıyorum nerdeyse.Bu sabah da yine ufak bi tartışma oldu akşama kadar düzgünce cevap vermedi bana geçiştirdi tersledi ben de şimdi aradım sakince konuştum yapma böyle falan diye.O da tutup bana bu olanlar bu sabahlık bişey değil biriken şeylerin patlaması gibisinden şeyler dedi ki dün güzelce konuşup mutlu mutlu uyumuştuk halbuki.Bende o böyle deyince geceden sabaha ne birikti anasını satayım dedim sinirlendim o da ters çıkınca cevap vermedi ben uyucam dedi.Ben de uyuma dedim konuşuyoruz dedim.Bana cevap olarak sen kendi kendine konuşuyorsun ben seninle konuşmuyorum dedi ve ben çıldırdım.Kapat telefonu ne halin varsa gör diye bağırdım yüzüme kapattı.Şimdi hem üzülüyorum hem de kendimi haklı görüyorum yine benim özür dilememi yalvarmamı bekliyor ama bu sefer bunları yapmak istemiyorum.
    Zebani yoktur. Lütfen yardımcı cevaplar verin arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmayın.

• Gerçekten az bişey onurun varsa yapma. Zaten hep sen alttan alıyormuşsun. Seviyosa gelir, sevmiyosa da uğraşma zaten.
  • Sen haklı olduğun halde o sana gelmiyorsa, zaten seni haketmiyodur. Salla gitsin. O seni çok üzülüyor zannetsin. Hatta üzdü mü ? Unut gitsin. Unuttuğunu görsün dellensin
  • olay açık aslında kız gururunu senden ve ilişkisinden daha önde tutuyor bu yüzden alttan alan yalvaran hep sen olmuşsun zamanı geldiğinde lafını söyleyip ağırlığını koymayı bil kardeşim benim de böyle bi ilişkim vardı sen her konuda alttan alıp yalvarıp özür diledikçe onun bitarafları biraz daha kalkacak ve her seferinde daha az değer göreceksin verdiğin değerin belki 10da 1'i
  • Hocam net söylüyorum,sen onu sevdiğin halde o seni sevmiyor ya da sıkılmış senden. Patlat ağzına iki tane bak bakalım nasıl arkandan koşuyor.
    Benim fikrim budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArybjks

olay açık aslında kız gururunu senden ve ilişkisinden daha önde tutuyor bu yüzden alttan alan yalvaran hep sen olmuşsun zamanı geldiğinde lafını söyleyip ağırlığını koymayı bil kardeşim benim de böyle bi ilişkim vardı sen her konuda alttan alıp yalvarıp özür diledikçe onun bitarafları biraz daha kalkacak ve her seferinde daha az değer göreceksin verdiğin değerin belki 10da 1'i

Aynen bi kere bunu yüzünü karşı söyledim gururun bizden daha mı önemli diye ben de böyle düşünmüştüm.
  • İşte ilişki başlangıcında bazı şeylerin farkında olacaksın. Gidip herşeyi alttan alırsan, öyle alıştırırsın. Oda nede olsa alttan alıp özür dileyecek diye düşünüp üstüne çıkar. Yazdıklarını aynı benim biten ilişkime benzettim, bizimde son 1 ayımız böyleydi ama biz 6 aydır çıkıyorduk sizinki çok uzun zaman olduğu için hemen biteceğini sanmıyorum. Delikanlı gibi özrünü son kez dile ( delikanlı gibi derken kendini aşağılatmadan ) ve bundan sonra biraz daha sert ol. Gençler bakın kesinlikle ama kesinlikle en ufak olayda bile tavrınızı koymayı öğrenin. Geçiştirmeyin, sizlere uyarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende artık gururuma yedirememeye başladım ne yapacağımı bilmiyorum yaklaşık 20dk geçti hala aramadı.Önceki kavgalarımızda ben hemen 2dk sonra arardım o üzülmesin diye ama aramadım.

@Only Paranoia @orhuntas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyc'

quote:

Orijinalden alıntı: FeArybjks

olay açık aslında kız gururunu senden ve ilişkisinden daha önde tutuyor bu yüzden alttan alan yalvaran hep sen olmuşsun zamanı geldiğinde lafını söyleyip ağırlığını koymayı bil kardeşim benim de böyle bi ilişkim vardı sen her konuda alttan alıp yalvarıp özür diledikçe onun bitarafları biraz daha kalkacak ve her seferinde daha az değer göreceksin verdiğin değerin belki 10da 1'i

Aynen bi kere bunu yüzünü karşı söyledim gururun bizden daha mı önemli diye ben de böyle düşünmüştüm.

Emin ol doğru düşünmüşsün ki böyle olunca kaçan kovalanır hesabı şimdi sen daha da çok peşindne gitmek isteği duyacaksın bu duyguları bilirim hata karnına ağrılar girecek mesaj atmadığınız yada konuşmadığınız her saniye ama biraz cesur olup gerekeni yapmalısın ona bi ilişkinin böyle yürümeyeceğini göster ciddi olduğunu anlasın direk ayrıl demiyorum yani karşındakini tanıyan sensin bişeyler yap işte

• kız ikizler burcu mu ?
  • çok yüz vermişsin şımarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İşte ilişki başlangıcında bazı şeylerin farkında olacaksın. Gidip herşeyi alttan alırsan, öyle alıştırırsın. Oda nede olsa alttan alıp özür dileyecek diye düşünüp üstüne çıkar. Yazdıklarını aynı benim biten ilişkime benzettim, bizimde son 1 ayımız böyleydi ama biz 6 aydır çıkıyorduk sizinki çok uzun zaman olduğu için hemen biteceğini sanmıyorum. Delikanlı gibi özrünü son kez dile ( delikanlı gibi derken kendini aşağılatmadan ) ve bundan sonra biraz daha sert ol. Gençler bakın kesinlikle ama kesinlikle en ufak olayda bile tavrınızı koymayı öğrenin. Geçiştirmeyin, sizlere uyarım.

Gerçekten çok haklısın ben baştan böyle alıştırdım benim hatam.Aynen dediğin gibi son kez bi kere arıycam ve dediklerini düşünmesini söyleyeceğim.Yok illa yine terslerse artık aramam daha anlasın artık hatasını.Bizim de son 1 aydır falan böyle bu 2.patlayışım ama cidden sinirliyim.

Bide her ettiğim lafı çok farklı yerlere çekiyor ve bi bakıyorum ben haksız duruma düşüyorum farkında olmadan bu sefer buna da dikkat etcem.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

kız ikizler burcu mu ?

Yok böyle keçili koçlu bişeydi inatçı baya kendisi.Burçlardan pek anlamam ilgi alanım değil.
  • Kılıbıksın, tebrik ederim. Allah düşmanımın başına vermesin.
  • bütün dizginlerin kimde olduğu belli kaybetmekten korkmuyor işte nasılsa tasmasını takmış...
  • quote:

quote:

kız ikizler burcu mu ?

Yok böyle keçili koçlu bişeydi inatçı baya kendisi.Burçlardan pek anlamam ilgi alanım değil.

o kızdan sana hayır gelmez,başımda vardı aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

bütün dizginlerin kimde olduğu belli kaybetmekten korkmuyor işte nasılsa tasmasını takmış...

biraz ağır olmadı mı
  • quote:

quote:

quote:

kız ikizler burcu mu ?

o kızdan sana hayır gelmez,başımda vardı aynısı.

Geçmiş olsun,imzandaki yazıda güzelmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

bütün dizginlerin kimde olduğu belli kaybetmekten korkmuyor işte nasılsa tasmasını takmış...

biraz ağır olmadı mı

gerçekleri sert söylemiş bende hep derim zaten. yine kızın bu rahat tavırları bile senin yüzünden bi yerde. peşinden hep sen gidersen hep bi yerleri kaldırırsan öle olur tabi. zaten dediği gibi seni kaybetmekten korkmuyorsa sal gitsin daha fazla kölesi olma

• mesela birşey diyeyim ben bir ilişkinin içindeyim, herşeyine karışırım, sözüm dinlenir, bende dinlerim alttan alırım ama ben ne kadar alıyorsam karşımdakide o kadar almalı eğer bu tek taraflıysa bir taraf sevmiyordur bence..birde durum şu 3.kişilere tahammülüm olmaz mutlu olan ilişkiyi baltalayan onlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.