Şimdi Ara

Kız arkadaşım hakkında tarafsız görüşe ihtiyacım var (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süredir birlikte olduğumuz ve işlerin ciddileşerek evlilik yoluna girmeye başladığı durumda, aklıma takılan birkaç şey hakkında görüşlerinizi istiyorum

aramızdaki her şey çok güzel gitse de benim çok sık yaşandığını düşündüğüm ve biraz rahatsız olduğum bir durum var. kız arkadaşımın biraz mızmız olduğunu düşünüyorum açıkçası

yani bir gün normalden biraz fazla yorulsak mesela, dönüşte hemen şikayet etmeye başlıyor. vücudu çok hassas, en ufak fiziksel yorgunlukta şikayet ediyor

en geç 2-3 günde bir başım ağrıyor diyor (bu bildiğimiz ilişkiden kaçma bahanesi şeklinde değil ama çünkü o yönde bir sorun yaşamıyoruz). başım ağrıyor dediğinde kendini yatağa ya da koltuğa atıp o gün bitene kadar hiçbir şey yapmıyor, ölü gibi dolanıyor ortalıkta

mesela en basitinden kulaklarında küpe deliği yok. neden deldirmediğini sordum daha önce birkaç arkadaşının deldirip enfeksiyon kaptığını ve o yüzden istemediğini söylüyor. mıknatıslı küpelerden takıyor (yani bu benim için sorun değil ama örnek olarak göstermek istedim)

hamilelikten, doğumdan çok korkuyor. kadınların ne kadar şanssız olduğundan falan bahsediyor. dünyadaki hemen her kadın doğuruyor, ben de zaten seninle olacağım korkmana gerek yok falan deyince surat yiyorum

beraber seyahate gitmek istiyor, gitmeyince surat yapıyor. gidince de tüm yol boyunca ne kadar yorucu olduğunu, başı ağrıdığını, arabanın tuttuğunu ve kusmak istediğini falan dinliyorum

şimdi bu şekilde anlatınca aklınızda huysuz bir karakter oluşmasın, baya melek gibi bir kız (öyle görünmüyor, gerçekten öyle). çok uzun zamandır beraberiz, beni sevdiğini ve saygı duyduğunu görebiliyorum. yani pek çok şeyi beraber aştık, gördük, geçirdik. parasızlık da gördük para da gördük, sorunlar da yaşadık. genel anlamda iyi bir kız. ama bu durum beni endişelendiriyor, ileride bu şekilde şikayetler duymaktan bıkacak mıyım bir gün, ya da artık kaldıramayacak mıyım gibi

sizce bunlar normal mi, yani pek çok kızda olduğunu biliyorum ama yine de bu kadar sevdiğim kişide bunlara rastlamak kafamı karıştırıyor. sizce ben mi büyütüyorum yoksa gerçekten bir sorun var mı

tldr: kız arkadaşım biraz mızmız biri ama diğer her konuda oldukça iyi birisi. bu durumu ben mi abartıyorum yoksa normal mi?

• Kız arkadaşına bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. Bu durumu düzelticektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mızmız da olmasa dört dörtlük kız o zaman anlattığına göre. Yeryüzünde öyle kasa bir kız olmadığı için çekeceksin artık yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 28 Ağustos 2021; 20:58:8 >
  • DH'de kız arkadaş konuları her zaman AYRIL tavsiyesiyle bittiği için başka yere sormanı öneririm.

• Normal değil bence. Sürekli en ufak şeyden şikayet eden insanlardan, anın tadını çıkarmak yerine olumsuzlukları gören insanlardan hiç haz etmem. Böyle birisiyle bir ömür yaşanmaz.

• Bunu okuyan alfadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşın endokrin bölümüne gitsin veya önce dahiliye gitsin yorgunluğu bir hastalıktan olabilir benim arkadaşımda da bu vardı hastalığı çıktı haşimato mu öyle birşey ilaç kullanınca düzgüne bindi.

Beslenmesine de dikkat etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evlenilmez

• Loreayes kullanıcısına yanıt
    okudum

• Kusursuzu yok dostum. Kusursuz gözükeni yalan atıyor. Ahlaksızlığı yoksa, seviyorsan problem edilecek meseleler değil.

• Eğer 3.kişilere danışma ihtiyacı hissediyorsan o ilişkide bazı şeyler içine sinmiyordur. İlerleyen dönemde ömründen götürme ihtimali yüksek duruyor. Tavsiyem kısa süre içinde ayrıl

• Mızmız tipler en nefret ettiğim insan tipi olabilirler. Ben hayat enerjisi yüksek olan bir insan değilim zaten bunlar konuşmaya başlayınca o az olan enerjimde yok oluyor. Ben olsam direk kaçardım

• Çoğu kızda olan şeyler bunlar. Trip atmayan, anlayışlı, her isteğine saygı duyan bir kız bekliyorsan zaten bu dünyada öyle biri yok.

• Seven adama sevdiği melek gibi görünür. Dışarıdan yorum istersen senin manita çekilmez usta. Ben sürekli bir şeylerden şikayet eden insanlardan nefret ederim. İleride senden de şikayet etmeye başlarsa sürpriz olmaz.
    Benim eski manita da her gün başı ağrır, bu evden kurtulmam lazım diye dert yakınırdı. Gir işe çalış, ayrı eve çık dediğimde de "eğv eğv" yapardı.
    Yani hiçbir şey yapmayıp, hayatındaki her şeyin harika olmasını isteyen biriyle uğraşılmaz. Seninki de öyleyse evlilik konularını askıya alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 28 Ağustos 2021; 21:57:22 >
  • Ben bu tarz kız tiplemelerini bilirim aşırı uyuz olurlar (yanlış anlamayın lütfen)

Genelde dışarda tuvalete falan girmezler, işte yok dışarıdaki yemekler çok sağlıksız vs. muhabbeti yapanlar bile vardır.

Merakımdan soruyorum burcu oğlak-boğa veya başak mı?

Allah yardımcınız olsun işiniz zor

• Bazı insanların hayat enerjisi düşük olur yapacak bir şey yok alıştır kendini.

• temel reis ispanak yiyordu belkide kız yetersiz besleniyor? yada burnu tıkalı gece nefes alamıyor hep yorgun uyanıyor. Çözüm o kadar geniş ki konuşmak lazım.

• Ohooo mızmız olmayan kız yok ki bunu mu takıyorsun

• Rahatsızlığı varsa baktırılır çözülür ama hastalık hastası ise bir ömür geçmez, acilen kaç kurtul. Ki anlattığın kadarı ile diyalog kurulabilir bir kadın, sıkıntını dile getir çözüm yolu aramak istediğini söyle tepkisi olumlu ise ne ala ama çözmek istemiyorsa zor olsa da mantıklı düşünmeye çalış. Senden daha önemlisi yok. Benim de kız arkadaşımın hergün midesi bulanır çözmek istemiyor o yüzden ilişkiyi çok ciddiye bindirmiyorum. Kafa ağrısı lazım değil bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 28 Ağustos 2021; 23:36:17 >
  • Bunun bir çözümü yok, alışman gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.