Şimdi Ara

kız arkadaşım bi garip davranmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir süredir çıkıyoruz kızla. 15 gün önce davranışları değişti. fırat diye bi cocukla tanışmış arkadaş ortamında. sürekli ondan bahsediyordu. yok şöyle çocuk yok vücudu iyi sende spor ya, yok onun arabası var sen ne zaman alıcaksın falan diye. sürekli o cocukla ve arkadaşlarıyla gezmeye başladı. ben ne zaman arasam işim var diyor telefonu kapatıyor. 3 gündür en fazla 5 dk konuştuk. ben biraz göbekliyim. evden falan çıkmıyorum. heralde kendime bakmadığım için trip atıyor. kıza ne hediye alsamda gönlünü alsam? spora başlamayı düşünüyorum. tavsiyeleri bekliyorum.

• O kız kaçmış bile yakında resmiyete biner senide bilgilendirir Yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

bir süredir çıkıyoruz kızla. 15 gün önce davranışları değişti. fırat diye bi cocukla tanışmış arkadaş ortamında. sürekli ondan bahsediyordu. yok şöyle çocuk yok vücudu iyi sende spor ya, yok onun arabası var sen ne zaman alıcaksın falan diye. sürekli o cocukla ve arkadaşlarıyla gezmeye başladı. ben ne zaman arasam işim var diyor telefonu kapatıyor. 3 gündür en fazla 5 dk konuştuk. ben biraz göbekliyim. evden falan çıkmıyorum. heralde kendime bakmadığım için trip atıyor. kıza ne hediye alsamda gönlünü alsam? spora başlamayı düşünüyorum. tavsiyeleri bekliyorum.
    Yerinde olsam o yazıklarını bana yapsam tek bir mesaj atardım telefonumu elime alıp "S.. g... :)"

Ayrıca niye kendini değiştirmeyi düşünüyorsun bir kız için ? Seni böyle sevmiyorsa yarın öbürgün kaslı olsan bile o halini de beğenmeyecek bir süre sonra. Bu tip kızlara kendini beğendiremezsin , o fırat denen herifle çıksa da onu da beğenmeyecek 1-2 ay sonra zaten. Sonra evlenince de kocalarını işe gönderip sevgilisiyle sevişen kadın tii oluyor bunların diğer evresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300 Trakyalı -- 7 Mayıs 2012; 0:39:46 >

• döv onu billy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverBim

O kız kaçmış bile yakında resmiyete biner senide bilgilendirir Yaş kaç

Arkadaşa katılıyorum. Geçmiş olsun kardeş.
  • o kızın kafası uçmuş vazgeç sen ..
  • unut artık hediye işi geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala hediye diyor iyimser arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

bir süredir çıkıyoruz kızla. 15 gün önce davranışları değişti. fırat diye bi cocukla tanışmış arkadaş ortamında. sürekli ondan bahsediyordu. yok şöyle çocuk yok vücudu iyi sende spor ya, yok onun arabası var sen ne zaman alıcaksın falan diye. sürekli o cocukla ve arkadaşlarıyla gezmeye başladı. ben ne zaman arasam işim var diyor telefonu kapatıyor. 3 gündür en fazla 5 dk konuştuk. ben biraz göbekliyim. evden falan çıkmıyorum. heralde kendime bakmadığım için trip atıyor. kıza ne hediye alsamda gönlünü alsam? spora başlamayı düşünüyorum. tavsiyeleri bekliyorum.

valla senin işin yaş o kızın niyeti kötü artık seni listeden çıkarmış gibi duruyo senin en iyi yapabileceğin yine sporunu yap hatta yapabiliyosan başka bi kızı ayarla onun arkadaş çevresinden olsun onu deli et yani

• Hediye olayı geçmiş artık kuş kafesten kaçmış.
  • Kardeş sen kimsenin deliğine tıpa değilsin, koy ver gitsin tavernadan fırlamış hepsi böyle ya
  • ilk deneyımımde bile kızın mıçını bu kadar kaldırmadım ne olursa olsun ben donmem arkadaş o konuşssun kendıne iyi bazk arkadaşimsin her zaman derim susarım bu gunkı yaptıgım gibi bak sımdı telefonu aradi açmadım sürtsün biraz burnu
  • tren kaçmış bilader
  • bu söylediklerinden sonra sen hala o kızla birliktemi olmak istiyorsun
  • Kız seni çoktan aldatmaya başlamış boşver sen hediyeyi.
  • Herkes kıza yüklenmiş ama onun yerine koyun kendinizi; bir yanda arabası parası yakisikliligi olan biri var, diğer yanda hımbıl, asosyal biri.. (konuyu açan arkadasım alınma sözüm meclisten dışarı)
    Ben de olsam bir bahane bulur Fırat'la iliskiye devam edrerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • face se birlikte fotograflarını koymuş. çocuğun omzuna başını yaslamış nargile içiyorlar. görünce sinirlendim. arayıp resmi kaldırmasını söyleyicektim ama telefonu kapalı. kı kardeşini aradım. fıratların evinde maç izlemeye gitmişler arkadaş grubuyla. bi açsın telefonu hesabını sorucam telefonu kapatmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Herkes kıza yüklenmiş ama onun yerine koyun kendinizi; bir yanda arabası parası yakisikliligi olan biri var, diğer yanda hımbıl, asosyal biri.. (konuyu açan arkadasım alınma sözüm meclisten dışarı)
    Ben de olsam bir bahane bulur Fırat'la iliskiye devam edrerdim.

ben kızın yerinde olsam hangisi "adam"sa onunla olurdum ama kızlar maalesef buna bakmıyor.bu konuda kafa yapıları tamamen zıt erkeklerle,yapacak birşey yok...
  • gardaş bence bu saatten sonra para harcama boşa git bi kebap ye ondan daha iyi bu tren geçmiş gibi geldi bana
  • Ve hala sadece garip davrandığını düşünüyosun harikasın cidden konu fake gibi de geldi bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.