Şimdi Ara

Kız arkadaşdan ayrıldım kafam rahat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi süredir çıkıyoduk. Uzun zaman olmuştu. Çoğu şeyi yaptık. Ama ben bundan tam 1 ay önce çok açık saçma bi resmini arkadaşının paylaşmasından dolayı sinirlenip ayrıldım. Sonra bir şekilde tekrar barıştık felan. Ondan önce de böyleydi ama şu son 1 ayda abarttı iyice. Mesaj yazmazsam yazmıyor. Bişey sormazsam cevaplamıyor. İletişimimiz soru cevap şeklindeydi. Bulusma desen sınavlarım kötü. Dışarı çıkamıyorum diyordu. Artık son 1.5 hafta felan son göreli 1 ay kadar olmuş. Ben iyice soğumaya başladım. Ne görebiliyorsun ne konusuyorsun. Garip yanı biriyle konusuyor ondan desem kız öyle biri değil tüm arkadaşları da benim arkadaşlarım. Kendi normal davrandıgını söylüyordu. Ama bizim erkek çevresi bile olum ne sabrediyon daha biz senin yerinde olsak çoktan ayrılmıstık. Benimde aklımda ulan ayrılınca geçen seferki gibi pişman olursam felan. Dün zaten hiçbirşey yazmadım. Haliyle o da tek kelime yazmadı. Konuşmaya zorluyordum resmen.Dedim bu böyle olmaz sıkıldım senin hareketlerinden dedim ne var hareketlerimde felan. ( bundan önce de en az 5 kez anlatmışım her seferinde tamam diyip geçti) Yeter dedim sıkıldım. Bana böyle davranacaksan dedim. Kendine göre birini bul ozaman dedi. Beni bi gülme tuttu beyler. Tamam ozaman eyvalllahh dedim bi. Eyvallahsa yallah felan. Ay dötüm diyip dötünü kaldırdıgım gibi indirmesini de bilirim dedim. Engel attı sonra . Şuan onunla oldugumdan hem daha mutluyum hemde daha enerjiğim. Kafama sürekli takılırdı zaten son haftalarda soğuyunca da içimde hiçbirşey kalmadı. Ama şimdi keşke kullansaymısım diyorum

Neyse bu da böyle bir olaydı. Yeni birinde tekrar şansımızı deniyeceğiz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Çoğu şeyi yaptık"tan sonra bir titreme geldi nedense
  • Arkadaş zaman nasıl yetiyor size ?
    İşten eve geliyorum , sonra sürekli konuşmak istiyor vs.Oyun,film,dizi yalan oluyor.Telefonla saatlerce yazışmaktan nefret ederim.Haftada bir görüşüyoruz zaten.Kendimi köle gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 23 Aralık 2016; 8:22:59 >
  • "Ay dötüm diyip dötünü kaldırdıgım gibi indirmesini de bilirim dedim." Liseli tespit edildi.
  • Sen hatayı o açık fotoğraf muhabbetinden sonra barışmakla yapmışsın
  • Hah üzülme liseli
  • 27 yaşındayım. Başıma ne geldiyse "Kız öyle biri değil" düşüncesinden geldi. Çok büyük yanılgı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

27 yaşındayım. Başıma ne geldiyse "Kız öyle biri değil" düşüncesinden geldi. Çok büyük yanılgı.

Kesinlike..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

27 yaşındayım. Başıma ne geldiyse "Kız öyle biri değil" düşüncesinden geldi. Çok büyük yanılgı.

Hayırdır hocam?
  • Ben de aynı durumu yaşadım dün 2 seneye yakın beraberdik son zamanlarda zoka sardı ayrılmalar gidip gelmeler falan dün yine engelledi telefonla arayıp açtırdım misafir gelen Almancı kızı sevdiğimi söyledim yine engelledi tabi blöftü ama şuan yeni bi kızla konuşuyorum.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    AWALT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.