Şimdi Ara

Kız arkadaş nasıl bulunur ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
17.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşı olanların onları nasıl bulduklarını anlayamıyorum. 31 yaşıma geldim ve hiç kız arkadaş edinemedim. Birçok kızın olduğu ortamlarda bulundum ama bir türlü kendime ayarlayamadım. Kayıt olmadığım kız arkadaş bulma sitesi yok diyebilirim. Son olarak facebooktan birşeyler yapmaya çalıştım ama sonuç yine sıfır. Ordan burdan kolaylıkla kız arkadaş yapabilen kişileri gördükçe dövesim geliyor. Öyle çirkin birde değilim, kültür düzeyim yüksek ve iyi bir işe sahibim. Ama bulamıyorum bir türlü. Yaş geçiyor ama elim kolum bağlı. Ailemin fazla çevresi yok, onlarda bana birilerini bulamıyorlar. Delirmek üzereyim, tecrübeliler bir yol göstersin. 27 yaş altı cevaplamasın, dalga geçecekler forumdan kendini banlasın.

• hocam malesef bende de şöyle bir durum var:hoslandigim kizi ayarlayana ya da ilgisini cekene kadar 40 takla atiyorum ,kiz razi olunca da bu sefer kiz ilgimi cekememeye basliyor.ama hep boyle durum . diyelim bir sure sonra da baska birinden hoslaniyorum bi sekilde kizin ilgisini cekmeyi basarip onunda bana bir sey hissettigini anladigimda ondan da soguyorum. yas 25 bu arada yorum yapmak için 2 yil bekleyemedim.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaş Bulma Rehberi

Bir kız arkadaş bulmak, zaman ve çaba gerektiren zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru yaklaşımla, bu süreci daha verimli ve keyifli hale getirebilirsin.

Sosyal Etkinliklere Katıl

"Kız arkadaş nasıl bulunur?" sorusunun en etkili yanıtlarından biri sosyal etkinliklere katılmaktır. Arkadaşlarınla buluş, davetlere katıl ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yarat. Sosyal ortamlar, benzer ilgi alanlarına ve değerlere sahip kişilerle bağlantı kurman için harika yerlerdir.

Hobilerini Takip Et

Tutkularını ve hobilerini takip etmek, benzer zevkleri paylaşan potansiyel eşlerle tanışmana yardımcı olabilir. Spor salonuna git, kitap kulüplerine katıl veya gönüllülük yap. Bu etkinlikler, ortak çıkarlar etrafında bağlantı kurman için mükemmel fırsatlar sunar.

Arkadaşlarından Yardım Al

Arkadaşların, flört hayatında değerli bir kaynak olabilir. Onlardan yalnız bekar arkadaşları olup olmadığını sor ve potansiyel eş adaylarını önermelerini iste. Arkadaşlarının tavsiyelerine dikkat et ve uygun gördüklerinle iletişime geç.

Çevrimiçi Flört Uygulamalarını Kullan

Tinder, Bumble ve Hinge gibi çevrimiçi flört uygulamaları, potansiyel eşlerle tanışmanın başka bir yoludur. Bu uygulamaları kullanırken, profilini ilgi çekici hale getirmek ve iyi fotoğraflar seçmek için zaman ayır. Uygulamalarda aktif ol ve ilgini çeken kişilere mesaj atmaktan çekinme.

Kendine Güven

Bir kız arkadaş bulmanın en önemli yönlerinden biri kendine güvenmektir. Kendinden emin ve rahat olursan, karşı cinse daha çekici geleceksin. Olumlu bir duruş sergile, kendinle ilgili ol ve değerlerini bil.

Sabırlı Ol

Kız arkadaş bulmak zaman alabilir. Süreci aceleye getirmemeye çalış ve yanlış kişilerle zaman kaybetme. Doğru kişinin karşına çıkması için sabırlı ol ve bu arada kendine odaklan.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 21 yaşındayım sorun bendede var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

21 yaşındayım sorun bendede var
    Ortak arkadaş yöntemiyle bul
  • Turbolinea?

• Hic teklif ettinmi birine

• 2928 km varmis arada :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

2928 km varmis arada :(
    Bence görücü usulu evlen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam malesef bende de şöyle bir durum var:hoslandigim kizi ayarlayana ya da ilgisini cekene kadar 40 takla atiyorum ,kiz razi olunca da bu sefer kiz ilgimi cekememeye basliyor.ama hep boyle durum . diyelim bir sure sonra da baska birinden hoslaniyorum bi sekilde kizin ilgisini cekmeyi basarip onunda bana bir sey hissettigini anladigimda ondan da soguyorum. yas 25 bu arada yorum yapmak için 2 yil bekleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

hocam malesef bende de şöyle bir durum var:hoslandigim kizi ayarlayana ya da ilgisini cekene kadar 40 takla atiyorum ,kiz razi olunca da bu sefer kiz ilgimi cekememeye basliyor.ama hep boyle durum . diyelim bir sure sonra da baska birinden hoslaniyorum bi sekilde kizin ilgisini cekmeyi basarip onunda bana bir sey hissettigini anladigimda ondan da soguyorum. yas 25 bu arada yorum yapmak için 2 yil bekleyemedim.
    donanımhaber forum
    en yakın arkadaşımda evleniyor,tek kaldım » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98333408

• 18 yaşındayım ama cevaplamak istiyorum bende aynı sorundan muzdaribim. 1.87 boyum var tipinde 10/7.5 diyebilirim.Bir çok kız arkadaşım var çok samimi olduklarıma soruyorum tipin nasıl diye onlarda 'iyisin neden sevgilin yok' gibi cevaplar veriyorlar.Benim sorunum garip bir çok kızla iletişim halindeyim ama hiç birine karşı sexuel bir şey hissedemiyorım bir kızdan hoşlanıyorum ama konuşmaya başlayınca etkisi kalmıyor.

Not: ılık değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 12 Ekim 2014; 23:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

18 yaşındayım ama cevaplamak istiyorum bende aynı sorundan muzdaribim. 1.87 boyum var tipinde 10/7.5 diyebilirim.Bir çok kız arkadaşım var çok samimi olduklarıma soruyorum tipin nasıl diye onlarda 'iyisin neden sevgilin yok' gibi cevaplar veriyorlar.Benim sorunum garip bir çok kızla iletişim halindeyim ama hiç birine karşı sexuel bir şey hissedemiyorım bir kızdan hoşlanıyorum ama konuşmaya başlayınca etkisi kalmıyor.

Not: ılık değilim
    bende naberde takılanlar dan im :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

öncelikle neden kız arkadaş edinmek istediğini sormak gerek. kafan rahat sessiz sakin erkek arkadaşlarınla rahatça takılmak varken kafanı ağrıtacak, seni dellendirip duracak bir şeye neden ihtiyacın var?
    birde bu işin ileri safhalarında evlenmeye kadar götürürsen işi başına ne tür bir bela alacağının farkında mısın?
    31 yaşındasın ya sen şimdi, mutlaka arkadaşların hiç göstermiyorsun diyorlardır. Çünkü genelde insanlar o yaşa kadar bir şekilde evlilik yükünü sırtlanıp ömürlerini heba ederler.
    bunları samimiyetimle söylüyorum yaşadığın hayatın kıymetini bil boşver kızı falan. Dertsiz başa dert..

Öylede hocam, hiç evlenmeyecez mi? Bazen diyorum, bekarlık güzel gerçekten. Bazende yalnızlığın hüznü çöküyor üzerime.

• 10yaş genç olsan diyecem bol bol git tanış diyede, sanırım etrafında arkadaş gibi gördüğün kız arkadaşların varsa çoğu zaman onlarında sevgili arayan kız arkadaşları oluyor o şekil arkadaşının arkadaşı ortam falan bulursun, sadece erkek oldugun için değil tamamen aynı konudan muzdarip kızlarda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

10yaş genç olsan diyecem bol bol git tanış diyede, sanırım etrafında arkadaş gibi gördüğün kız arkadaşların varsa çoğu zaman onlarında sevgili arayan kız arkadaşları oluyor o şekil arkadaşının arkadaşı ortam falan bulursun, sadece erkek oldugun için değil tamamen aynı konudan muzdarip kızlarda var
    tek derdimiz bu olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5August

tek derdimiz bu olsa keşke

Alıntıları Göster
    Sana evlenme diyoruz, kız arkadaş yapma, fizyolojik ihtiyaçlarını giderme demiyoruz.
  • Kıza hoşlandığını soyle o sana biz arkadasiz dicek ve kizla arkadas olcan

• Nasip kısmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Nasip kısmet
    Hocam yani siz kız arkadaşı ne için istiyorsunuz? Evlenmek için mi?

Yani evlenmek içinse bence o sitelerden hiç bir şey beklemeyin.

Gidin anneniz, akrabanız kim olursa ona söyleyin size kız baksın.
  • hocam evlenmek istiyorsunuz degil mi yanlis anlamadim??

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

hocam evlenmek istiyorsunuz degil mi yanlis anlamadim??

Evet hocam, önce arkadaşlık sonra evlenmek. Yani takılmak için aramıyorum açıkçası. Yaş geçiyor maalesef :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.