Şimdi Ara

Kız arkadaş nasıl bulunur ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
17.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alphabetagama

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

hocam evlenmek istiyorsunuz degil mi yanlis anlamadim??

Evet hocam, önce arkadaşlık sonra evlenmek. Yani takılmak için aramıyorum açıkçası. Yaş geçiyor maalesef :(

yas geçiyor diye dusunmeyim yoksa aceleci davranip sonradan pisman olacağınız bir evlilik yaparsanız iki taraf da bos yere üzülür.ancak evlilik sitelerinden de medet beklemeyin hatta oralari terkedin,zira oralarda takilanlarin evlenme amaciyla orada olduklarini sanmıyorum. Eger evleneceginiz adayi kendinizin ya da ailenizin bulamayacagini düşünüyorsanız izdivac programina cikmanizi SIDDETLE tavsiye ederim,evlilik sitelerinden on kat daha iyidir. Umarim kisa zamanda gonlunuze gore bir es bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alphabetagama A kullanıcısına yanıt
    Çareyi bu algoritmada bulabilirsin
     Kız arkadaş nasıl bulunur ???
  • hocam durumlar nedie?

• quote:

Orijinalden alıntı: onsonmez

Çareyi bu algoritmada bulabilirsin
     Kız arkadaş nasıl bulunur ???

bu neyin kafası adam bu konu yüzünden bıraksan uydu fırlatma algoritması falan yazar heralde

• Hocam evlendiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişkenlik isteyen bir konu bu , kızlar da normal insan , sohbet edeceksin , mesala kız arkadaş bulma sitelerine üye oldum diyosun hemen hemen hepsine diyosun bide , buralar da sohbete bile gerek yok , buralar da yapman gereken güzel bir arabanın direksiyonunda resmini koy , kaliteli elit gittiğin mekanlar da resim çekil , buralara yükle , giyimin , kuşamın da , kuru bir selam yazsan yüzde 90 geri dönerler ! He bulacağın kız arkadaş , hayal ettiğin gibi çıkar mı orası muamma !

Dersen ki ben öyle resimler yükliyemem , ozaman sohbet edecek , karşında kişinin beynini yakacak mesaj atmalısın sana geri dönüş yapsın olumlu veya olumsuz olur , yetenek istiyor buda !

Mesala kendim den örnek vereyim , benim yaşım 30 , 17 yaşından itibaren sıfır resimle bu arkadaş bulma platformlarından kız arkadaş edindim ! Skype türkiye de ilk çıktıgın da ne günlerdi , mırc vardı ondan önce , buraların tozunu attırıyodum , mesala skype den edindigim ilk bayan arkadaşla buluşmam olumlu geçmedi neden ? Reel tecrübem yoktu , sonra dedim ki böyle olmayacak reel de patlıyorum , günümün tamamını sanal a ayırmamam gerekli , kendime aktivite bulmam lazım dedim , spor yaptım , spor sayesinde reel de de kim olursa nerede olursa olsun kendi daha iyi anlata bildim ifade edebildim , dikkat çektim !

20 Lİ yaşlara geldigim de sokakta yürüyorum bir kız görüyorsam , o kızı 2. defa gördügüm de , çay içelim artık bu kadar denk geliyoruz diye lafa atlıyorum ! Neredeyse nadir red edildim , redlerin çoguda erkek arkadaşları varmış ! Kız açıklamasını yapıyodu bide !

Bi yerden sonra , bar lar da takılmaya başladım , mesala diger çocuklara bakıyorum oglum kız beni kesiyor , aa oglum bu kızda beni kesiyor ! 1 saat geçiyor cocuklar diyor ya oglum kızn yanına gitcektik konuşucaktık :D ah be tüh be diyolar !

Mesala bar da biriyle bakışman o kişinin senden hoşlandıgı anlamına gelmiyor ! Ortam müsaitse yakınsa mesafeniz selam dersin bi konuya girersin , müzik güzel , ışıklar kasvetli diye bir sözle , sana karşılık geliyorsa tanışırsın , kaynaşırsın !

Ama girişken olmayan bunu beceremiyor , ve o kızla bakışırken o kız hoşlandı da mı baktı , tipi degişik mi geldi baktı , bana neden bakıyor bende ona bakayım diye mi baktı orası muallakta kalıyor !

Mesala yine kendim den örnek vercem , mahallede takılıyorum , benden 3-4 yaş büyük arkadaş var , manken gibi cocuk , bi havalar yok o kız , yok bu kız :) Bende ortamları bırakmışım , kız filen artık kovalamıyorum ! Ya dedi kanka gel bu akşam çıkalım , dedim kankam ben , bıraktım artık , kanka gel diyor , kıramadım gittik bi mekana !

Daha mekana girer girmez bizimkisi aranmaya başlıyor herkesi kesiyor ! ben gülüyorum , aradan zaman geçti , yanından gittim , bi kızla konuşuyorum bu bana bakıyor , nasıl diyor :) lan sabahtan beri arıyorum , sen hiç birşey yapmıyosun diyor ! Ben gülüyorum , sonra bar a geçtik oturduk , bu hala arıyor gözleriyle bulamıyor , birden mini elbiseli bi kız geldi bar kalabalık , tabure de oturuyorum geldi kucagıma oturdu :) bu görmüyor sonra birden baktı , oha diyor oglum sen nesin lan diyor :) alla alla diyor , oglum valla tanımıyorum kafası güzel geldi oturdu nediyim şimdi ! :) baktım bi kızı kesiyor , konuş diyorum selam ver git , illa bişey mi olacak , gidemiyor , ama mahalle de atıp tutuyordu :) ben gittim yerine dedim kız a bak arkadaşım sana bi selam vermek istiyor , ama utandı yanında arkadaşların var diye aa olurmu öyle şey tabi dedi uzaktan el sallatım , gittiler konuştular , sonra bi baktım tanımadıgım cocuklar geldi abi o kız buranın en havalı kız biz peşindeyiz , kimseyi takmaz o sen nasıl konuştun diyor :) kanka kızı istemedik , selam verdim sadece , allahın selamı alan alır , almayan almaz dedim bunda abartı olan ne kasmak ne , en son kastı beni ortam çıktım ! Uzun bi süre takılmadım !

İlla bar olması gerekmiyor , kafe olur , restoran , çaybahçesi , park , bahçe bi kızla heryerde tanışabilirsin konuşa bilirsin , hersey girişkenlik meselesi bi selam vermek zor degil !

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Ulan hahahahahahhaahah aynı ben la. Naptın hocam 4 sene geçmiş. Benimde yaş 21 aynı durumdayız. Kimsenin ayarlayamadığı kızları kendime aşık edip sonra yüzüne bakmıyorum tabi sonra da millet bana cephe alıyor

• Hocam 4 yıl boyunca açıkçası çok değişen bi durum olmadı. Ama şu anda 2-3 aylık bi ilişkim.var, inşallah bu son olur. 28 olduk bu arada, 4 yıl ne çabuk geçmiş :)

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim sorunumuz sevememek/aşık olamamak. Çünkü elde edene kadar aşık olduğumuzu sanıyoruz ama elde edince hemen uzaklaşıyoruz. Bu tamamen kendimizi tatmin etme içgüdüsünden kaynaklı. Olayı yarış olarak görüyoruz kız bize gelince yarışı kazanmış gibi oluyoruz.

Bir şey sorayım ; basit diye tabir edilebilecek kızlarla hiç ilişkin oldu mu ?

3 tane falan basit ortam kızı bana yanaştı ama hiç yüzlerine bile bakmadım. Mücadele isteği yok çünkü kız avucumda, bir de bana uymadığı için hiç ilgilenmiyorum bile kızla. Hep zor elde edilebilecek kızların peşinden koştum. Onları elde edincede benim için basit kız oldular.

Birde şunu tecrübe ettim ; kızlar şunu yapmaz böyle demez böyle davranmaz falan hep boş şeyler. Bir kız gerçekten birini seviyorsa yapmayacağı şey yok karşısındakine kendini beğendirmek için türlü türlü şeyler yapıyor. Kendini ağırdan satan naza çeken kız karşısındakini gerçekten sevmiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Hocam bizim sorunumuz sevememek/aşık olamamak. Çünkü elde edene kadar aşık olduğumuzu sanıyoruz ama elde edince hemen uzaklaşıyoruz. Bu tamamen kendimizi tatmin etme içgüdüsünden kaynaklı. Olayı yarış olarak görüyoruz kız bize gelince yarışı kazanmış gibi oluyoruz.

Bir şey sorayım ; basit diye tabir edilebilecek kızlarla hiç ilişkin oldu mu ?

3 tane falan basit ortam kızı bana yanaştı ama hiç yüzlerine bile bakmadım. Mücadele isteği yok çünkü kız avucumda, bir de bana uymadığı için hiç ilgilenmiyorum bile kızla. Hep zor elde edilebilecek kızların peşinden koştum. Onları elde edincede benim için basit kız oldular.

Birde şunu tecrübe ettim ; kızlar şunu yapmaz böyle demez böyle davranmaz falan hep boş şeyler. Bir kız gerçekten birini seviyorsa yapmayacağı şey yok karşısındakine kendini beğendirmek için türlü türlü şeyler yapıyor. Kendini ağırdan satan naza çeken kız karşısındakini gerçekten sevmiyordur.
    Hocam Allah yardımcımız olsun :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.