Şimdi Ara

Kız Arkadaş Bulmak Neden Zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günümüzde bakıyorum bi kızı ayarlamak aşırı derecede zor olmuş durumda çevremdeki arkadaşlarımda dahil alayı yalnız hepsi kız kovalıyo ve sonuç hüsran bunun sebebi ne sizce

• Benim sorunum tip olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cunku tipsisiz yakisikli olsak pesimizde 1000 tane kiz olurdu o zamanda rahatca kiz bukurduk.Dikkat edin kiz arkadasi olan tipler hep yakisikli ve karizmatik.
    Ben su ana kadar tipsiz ama sevgilisi olan adam gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 23 Ocak 2018; 11:1:17 >
  • break the cycle kullanıcısına yanıt
    Doğru demişsiniz ancak linç edilirsiniz birazdan
    İslamda evliliğe kadar her şey yasak. İslam kültüründen geliyoruz. İslam sana evliliğe kadar tüm arzularını bastır diyor. Sevgi, aşk, cinsellik... Hiçbiri olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Doğru demişsiniz ancak linç edilirsiniz birazdan
    İslamda evliliğe kadar her şey yasak. İslam kültüründen geliyoruz. İslam sana evliliğe kadar tüm arzularını bastır diyor. Sevgi, aşk, cinsellik... Hiçbiri olmayacak.

ya birader saçmalamayın ya ne alakası var o reddeden kızların çoğu bakire bile değil her erkekle herşeyi yaşıyolar konuyu saptırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 23 Ocak 2018; 11:18:59 >
  • zor değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden biliyorsun birader? Kızlar olmayabilir ama birçoğunun ailesi hardcore müslümandır. Kızlarının sevgilisi olduğunu görürse gelir hem kızın hem senin bacaklarını kırar. Bu yüzden kızların çoğu gecelik ilişki yaşıyor arkada iz bırakmıyor aileden gizli saklı. Sizce neden diye sormuşsun ben de fikrimi söyledim illa senin duymak istediğini mi diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 23 Ocak 2018; 11:21:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal medya sayesinde. Bir günde sosyal medyada en az 100 erkek tarafından pohpohlanan kızlar, sizce nasıl bir davranış sergiler?

• Kız arkadaş bulmak çok kolay

Eğer tipin varsa

• Tek sorunun tip mi

• Kişiden kişiye değişir bana göre kız arkadaş bulmak zor falan değil.Bir insan kendini gelistirmez ise kendine bakmaz ise kız doğal olarak onu istemez.Arkadaslarim çoğu kız arkadaş bulmakda zorlanmadi çünkü her kıza sevgili gözüyle bakmadı buna bende dahilim.Eger bir kıza arkadaş gözüyle değilde sevgili gözüyle bakarsanız kız bir anda soğuyor ama arkadaş gözüyle bakar iseniz hem kızın sizden hoslanip hoşlanmadığı anlayabilirsiniz hemde ilişkide üstün taraf siz olursunuz.Ve birde kendini bilmek lazım.İnstagram hiç tanımadığınız birine Dm atmak ile bir ortamda güzel bir sohbet kurup konuştuğun kız arasında farklar olur.Onun için zor falan gormeyin bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Tek sorunun tip mi

Kesinlikle öyle. Yani kız konusunda tek sorunum tip.

• Şişmansın boyun kısa özgüvenin yok daha sayayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Şişmansın boyun kısa özgüvenin yok daha sayayım mı

Şişman olmam ve boyumun olmaması tipsizliğe giriyor zaten. Özgüven bence kız konusunda önemli değil tip varsa. Yakışıklı biri özgüvensiz de kız götürür her türlü.

• Türkiyede 20 sene önce açık kızların sayısı şimdikinin iki katıydı. Şimdi durum tam tersi. Herkes baş örtme meraklısı olmuş durumda. Batılılardan uzaklaşıyoruz

• up
  • Cok basit. En tipsizine bile gunde 10 kisi yavsiyor.

• Baş örtmeyle batılılık arasında nasıl bir kolerasyon var ?
    Medenileşmesi gereken kafa tasanın içindeki 1500gramlık yapıdır.
    Gerisi fasafiso
    Başı açıkmış kapalıymış..
  • Kızı eger iyi restorantlara götüreceksen sinemeya birde araban varsa çok rahat bulursun yoksa olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 24 Ocak 2018; 11:39:37 >
  • Kadınların kalbi piç erkek der,mantıkları güçlü erkek der ,mecbur kaldıklarında da efendi erkeği tercih ederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.