Şimdi Ara

Kıyma makinesi F/P ürün paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
7
Favori
15.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar Et Kıyma Makinesi alacaksanız aşağıdaki linkini verdiğim Bluehouse Bh565 en kalitelisi süper bişey kıyma bölümünün her yeri metal. Tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/liste/blue-house-bh565mg-butcher-metal-dokum-1800-watt-kiyma-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtbhbh565mg&categoryId=22018

Aynı ürünü bende takibe almıştım. Gittigidiyor 'dan 150 TL. civarında buldum ama 2 satıcı siparişi iptal etti. En sonunda aşağıdaki linkteki satıcıdan 198TL. ye ürünü sipariş ettim. Ürün şu anda kargoda yarın teslim edilecek heralde umarın iyi bir ürün çıkar.

aldığım ürünün linki:http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bluehouse-bh565mg-1800-watt-et-kiyma-makinesi-128080532

Bende siparişi geçtim şimdi.Teşekkürler.

• İlk sayfada yerimi alayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli Bim' e zaman zaman gelen ve 100 lira civarına satılan tezgah testere
  • Arkadaşlar ben öyle önüme her gelen ürünü emin bir şekilde tavsiye etmem. Bu ürünü kayınbabam ve kaynım bu ürünlerin tamiratını yapan bir servisin tavsiyesi üzerine alıyor ve çok hızlı bir şekilde epey miktar eti kıyma yapıyorlar. Ürünü görünce çok beğendik anneme aldık bir tane o zaman ekstra indirim kampanya filan 180 gibi N11 den aldık ki 150 ye imkansız ondan iptal etmişlerdir. Sonra moulinex yukarıdaki sorunu çıkartınca bizde bir tane aldık ve sonra ablamada bir tane aldık. Ürün çok güzel ve sorunsuz. Çok kaliteli aman diyeyim ben moulinexi aldım pişman oldum, bu ürün cidden çok güzel. Moulinexi. iç merdaneyi hanım düşürüyor ucu kırılıyor sonra yeni merdane aldık onuda bıçak bildiğiniz eritti, bana diyorki siz takamamışsınız olurmu dedim bunu kullanamayacak ne var bir sürü kavga ettim sonra bunu aldım.

• quote:

Arkadaşlar ben öyle önüme her gelen ürünü emin bir şekilde tavsiye etmem. Bu ürünü kayınbabam ve kaynım bu ürünlerin tamiratını yapan bir servisin tavsiyesi üzerine alıyor ve çok hızlı bir şekilde epey miktar eti kıyma yapıyorlar. Ürünü görünce çok beğendik anneme aldık bir tane o zaman ekstra indirim kampanya filan 180 gibi N11 den aldık ki 150 ye imkansız ondan iptal etmişlerdir. Sonra moulinex yukarıdaki sorunu çıkartınca bizde bir tane aldık ve sonra ablamada bir tane aldık. Ürün çok güzel ve sorunsuz. Çok kaliteli aman diyeyim ben moulinexi aldım pişman oldum, bu ürün cidden çok güzel. Moulinexi. iç merdaneyi hanım düşürüyor ucu kırılıyor sonra yeni merdane aldık onuda bıçak bildiğiniz eritti, bana diyorki siz takamamışsınız olurmu dedim bunu kullanamayacak ne var bir sürü kavga ettim sonra bunu aldım.

Tavsiyeniz için Teşekkürler.
    400'e Simens alacaktım mesajlarınızı gördüm :)

• Blue House kıyma makinesi Hepsiburada'da fırsatlarım bölümünde 199 tl. Çeki olan daha uygun fiyata alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Et Kıyma Makinesi alacaksanız aşağıdaki linkini verdiğim Bluehouse Bh565 en kalitelisi süper bişey kıyma bölümünün her yeri metal. Tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/liste/blue-house-bh565mg-butcher-metal-dokum-1800-watt-kiyma-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtbhbh565mg&categoryId=22018

bu ürün hepsiburad da size özel %13 indirim avantajıyla çıktı bana , başka arkadaşa da indirim veriyor mu bilkmiyorum . bu şekilde kargosula beraber 205 e denk geliyor sizce almalımıyım yoksa gittigidiyordan 198 mi alayım kararsız kaldım.bir şey olsa gittigidiyorda muhattap bulamam diye korkuyorum hepsiburada en azından iade ederim

• Alias57 kullanıcısına yanıt
    ceremy kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim hocam, eski mesajlarıma bakarsanız normalde çok tavsiye etmem ama bu üründe canım çok yandı o yüzden tavsiye etmek zorunda hissediyorum kendimi.

@Ceremy
    Ben olsam fiyat farkı yoksa hepsiburadadan alırdım, indirim çekleri filan vardı bir araştırın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 18 Eylül 2014; 22:07:07 >
  • kıyma makinesi aldık geçen sene, sucukta dolduruyo dediler.

kıymalar çok değişik oldu, sucuk yaptık yenilmedi. almayın kıyma makinesi
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu ürüne benzer çin marka bir kılıç testere aldım. Geçen kurbanda çok işe yaradı. İşe yaramaz diyenler bu aletleri kullanmamış olmalarındandır. Bir de bosch marka donmuş ürün kesen testeresinden aldım. İki hayvanı komple kestik.Çok menmun kaldık.
  • ben geçen sene Arnicanın kıyma makinesini aldım. büyükbaş hissesini rahat rahat yaptı. daha sonra dolaptan et çıkarıp kıyma yaptık, hiç sorun çıkarmadı. Sucuk dolduralım dedik. ilk tecrübemize rağmen 5 kangal sucuk doldurduk. Mis gibi yedik. İçli köfte de yapıyormuş onu da denedik fakat çok kalın yaptı, onu beceremedi(k)
    Seneden seneye et çektirenler gidip mahalle kasabına yaptırsın çok gerek yok ama benim etime başka et karışmasın ve ben sene içinde sürekli et çekerim sucuk doldururum diyenlere tavsiye ederim.
  • Başka zaman olsa bişey demem ama kurban bayramı öncesi kıyma makinalarına ve kurbanları kesip kıyma çektirip stoklayanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

quote:

bu ürün hepsiburad da size özel %13 indirim avantajıyla çıktı bana , başka arkadaşa da indirim veriyor mu bilkmiyorum . bu şekilde kargosula beraber 205 e denk geliyor sizce almalımıyım yoksa gittigidiyordan 198 mi alayım kararsız kaldım.bir şey olsa gittigidiyorda muhattap bulamam diye korkuyorum hepsiburada en azından iade ederim

Hocam benim ürün herşeyi sapasağlam durumda bugün geldi hepsiburada banada aynı indirimi tanımlansaydı 3-5 lira için onu tercih ederdim. Ama 30 TL. az bir rakam değil kutu içeriği tam ve faturasıda mevcut değişim dışında bir sıkıntı olsa zaten muhattabımız servis olacak hepsiburada yada
    satan kişi değil

• http://www.n11.com/bluehouse-bh566mg-butcher-plus-et-kiyma-makinasi-2000w-P31122013

ben bu ürünü aldım. çok memnun kaldım. et dışında yaklaşık 5 saat biber ve domates çekerek salça yaptım. malzeme kalitesi güzel. motor gücü ve fandan dolayı biraz sesli çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Arkadaşlar bu ürüne benzer çin marka bir kılıç testere aldım. Geçen kurbanda çok işe yaradı. İşe yaramaz diyenler bu aletleri kullanmamış olmalarındandır. Bir de bosch marka donmuş ürün kesen testeresinden aldım. İki hayvanı komple kestik.Çok menmun kaldık.

ete ve kemiğe testere vurmaya gerek yok. iyi bir kasaba gidin gözlem yapın eti kemiğinden testeresiz nasıl ayırdığını izleyin. büyük kemikleri ise kırıp et suyu yapmanızı öneririm.
  • geçen bayram n11 den BlueHouse BH565MG Butcher almıştım 170 falandı fiyatı.

3 pay büyük baştan çıkan etlerden kıyma çektik güzel oldu gayet memnunuz.

edit: etleri kuşbaşından biraz büyük (kuşbaşından max 3 4 kat büyük) halde doğramanız gerekiyor içine atabilmek için tek eksisi bu. biraz uğraştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 19 Eylül 2014; 23:37:47 >
  • Arkadasla niye ona buna 30 tl veriyosunuz gidin 100 150tlye buyuk bas kesiyolar osunu busunu ayirip kiymasini cekip veriyorlar 150tlye ugrastiginiza degmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen hafta araştırmıştım ama kıyma makinesi olarak hiç kaynak yok sadece sıcak fırsatların geçen yıllardaki konularını bulabildim ve ordada fakir önerilmiş. linkteki ürünü alacaktım geçen hafta %11 indirim ve ziraat bkm ile 250ye falan geliyordu ama sonra kararsız kaldım. salça için domates çekmeside önemli benim için

http://www.n11.com/fakir-multi-fun-et-sebze-kiyma-makinesi-P31195123
  • Arkadaşlar 1,5 ay önce bıçakla küçük parmağımın tendonunu kestim.
    Aman dikkat edin et keserken gerekirse çelik eldiven alın kullanın çok iş yapacaksanız.
    Hala fizik tedavi görüyorum parmağım katlanmıyor siz siz olun işi ehline verin 3 kuruş fazla olsun.
  • quote:

Çok sevindim hocam, eski mesajlarıma bakarsanız normalde çok tavsiye etmem ama bu üründe canım çok yandı o yüzden tavsiye etmek zorunda hissediyorum kendimi.

@Ceremy
    Ben olsam fiyat farkı yoksa hepsiburadadan alırdım, indirim çekleri filan vardı bir araştırın isterseniz

Hocam bunu bende almayi düşünüyorum. Sıkıntı çıkarmaz değil mi bize ? Birde bu ürün Salça filan yapiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.