Şimdi Ara

Kıyaslar mısınız ? Clio &Polo & Tavsiyeleriniz *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Volkswagen Polo 1.6 (1998-2001 ) hb 5 kapı
    peugeot 206 1.6xt ( 2000 - 2003 )
    Seat İbiza 1.4 signo ( 99 )
    Renault Megane 1.6 rte 1999

düzeltme : ek olarak birde eski kasa honca civic 3 kapı hbackler cok tavsiye eden oluyor bunun hakkında yorum nedir ?

ilk kez araç alıyor olacagım,15.000tl kadar bir bütçem var ortalama
    Bu araçlar arasında kaldım cogunun fiyatları aşagı yukarı aynı paralelde
    Neye göre tercih yapmalıyım neye göre kıyaslıyabiliyorum. Öyle cok kullanacagımdan değil anca hafta sonu mesai giderken yada yine hafta sonu dolaşıcakken kullanıyor olacagım tahminimce. Zaten zevk yada heves icin almak istiyorum yani.

Bunlar arasında kıyaslama yada ek bir seçenecek sunacak olan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValerieConcepcion -- 8 Eylül 2014; 20:16:27 >

• Clio derdim hem daha az yakar hem daha rahat ederisn konfor olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Clio derdim hem daha az yakar hem daha rahat ederisn konfor olarak

Teşekür ederim cevap için,
    Tip türünde hoşuma giden araçlar bunlar oldu genel olarak bir araştırma yaptığımda. fakat herkes arabadan anladıgı için ülkemizde çeşitli söylentilerle bir cok markadan sogutuyorlar , bende internetten araştırayım dedim.

Sanayide bir ustam var anlaştıgım buldugum aracı ona götürüyor olacagım , ilk olarak clio aramak daha mantıklı mı olacaktır peki

İstedigim hb türü araçlar , az yakıyor olması , parçası ucuz olması gibi şeyler, Acemi sürücü oldugum icin sanırım fazla yıpratıcam bu dogrultuda clio uygun olur mu sizce net olarak?
  • ValerieConcepcion V kullanıcısına yanıt
    :) ama bi araştır oto pazar falan varsa yarın pazar bak biyerde vardır her şehirde oluyor genelikle git bi bak dolas gez derim genede ordada begenebilirsin
  • evet bugün baktım ama cumartesileri pek olmuyormuş kalabalık , bir aksilik olmazsa yarın gideceğim birde,

istanbuldayım altunizade de büyük bir otogar varmıs oraya bakmayı düsünüyorum yarın da.
  • honda civic 3 kapı eski modem hbacklerden eklesek birde seçenek olarak durum nası olur bu araç hakkında yorumlar nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValerieConcepcion -- 8 Eylül 2014; 20:17:16 >
  • En sorunsuzu Clio , poloya bulaşma kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

En sorunsuzu Clio , poloya bulaşma kesinlikle

teşekürler, ama biraz daha açıklar mısınız hangi sebeple oldugunu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValerieConcepcion

Renault Clio 1.4 Dynamique hb 2001
    Volkswagen Polo 1.6 (1998-2001 ) hb 5 kapı
    peugeot 206 1.6xt ( 2000 - 2003 )
    Seat İbiza 1.4 signo ( 99 )
    Renault Megane 1.6 rte 1999

düzeltme : ek olarak birde eski kasa honca civic 3 kapı hbackler cok tavsiye eden oluyor bunun hakkında yorum nedir ?

ilk kez araç alıyor olacagım,15.000tl kadar bir bütçem var ortalama
    Bu araçlar arasında kaldım cogunun fiyatları aşagı yukarı aynı paralelde
    Neye göre tercih yapmalıyım neye göre kıyaslıyabiliyorum. Öyle cok kullanacagımdan değil anca hafta sonu mesai giderken yada yine hafta sonu dolaşıcakken kullanıyor olacagım tahminimce. Zaten zevk yada heves icin almak istiyorum yani.

Bunlar arasında kıyaslama yada ek bir seçenecek sunacak olan olursa sevinirim

Zevk ve heves için alıyorum demişsin honda cıvıc yumurta kasa diyorum sana hevesinide alırsın yolların tozunuda

• ValerieConcepcion V kullanıcısına yanıt
    Cok promlemlidir o pololar kronik sorunlari var birdr ispanyada yapildigi icin baya kalitesiz oldugunu soylemisti forumdan bir arkadas yani bulasma. Opel corsa 1.4 Gls bak bu segmentte HB olarak en uygunu diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekür ettim bakalım yarında ustayla konusucam onun tavsiyesi dogrultusunda birşeyler araştırıyor olacagım sonrasında
    opel biraz kücük ve cirkin gibi gelmişti gözüme tip olarak .9
  • tabiki corolla

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

tabiki corolla
    teşekürlar fakat seceneklerde toyota yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValerieConcepcion

quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

tabiki corolla
    teşekürlar fakat seceneklerde toyota yok

seçeneklere corolla yı koy akıl almaz bir yol tutuşu var asfaltı pençeliyor yokuşlarda burun kaldırıyor vw araçları egzosa boğuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.