Şimdi Ara

kıyamet sonrası film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
12
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi kıyamet veya büyük bir savaş sonrası dünyayı konu alan film önerilerinizi bekliyorum ( The book of eli tarzı filmlerde olabilir)
    şimdiden teşekkürler.

• The Road
    I A m Legend
    28 Days Later

ilk aklıma gelenler.

• 4:26 saniyede kıyameti anlatıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=DB_0JgrRcw0 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krotos

4:26 saniyede kıyameti anlatıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=DB_0JgrRcw0 :)

• 2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

2012

Yıl olmuş 2013, hala 2012 filmini tavsiye edenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

dünyalar savaşı

dünyalar savaşını çok severim güzel filmdir amma velakin kıyamet sonrası film kategorisinde bence yer almaz
  • tavsiye edilen 1-2 film dışında hiçbirisi kıyamet sonrası konulu filmler değil
  • 2012
  • ben efsaneyimi izle işte en iyisi odur.
  • Beyler başka film öneri olan yokmu bunların hepsini izledim
  • I am Legend
    28 Days Later
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

paylaşıldı bu konuda filmler bu kadar heralde yada ben bu kadar biliyorum

ayrıca zombi ve salgın hastalık filmide paylaşalım arkadaşlar ama pek bilinmiyen türden olursa iyi olur
    mesela : Sıcak kalpler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpeler -- 10 Temmuz 2013; 21:23:02 >
  • Bir yerde bulduğum 38 adet film belki aralarında bi kaç taneyi izlememişimdir oda eski yapım olduğu içindir buyrun

(1) 2012 (2) Armageddon (3) Deep Impact (4) The Rapture (5) The Day After Tomorrow (6) The Road (7) Terminator 2: Judgment Day (8) Independence Day (9) Children of Men (10) The Matrix (11) Blindness (12) Day of the Dead (13) 28 Weeks Later (14) Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (15) 4:44 Last Day on Earth (16) The Day After (17) Last Night (18) Beneath the Planet of the Apes (19) Kaboom (20) A Boy & His Dog (21) Delicatessen (22) I Am Legend (23) Planet of the Apes (24) Resident Evil (25) Night of the Living Dead (26) Miracle Mile (27) Save The Green Planet (28) Vanishing on 7th Street (29) The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (30) Knowing (31) Zombieland (32) Dead or Alive: Hanzaisha (33) Seeking a Friend for the End of the World (34) Sunshine (35) The Quiet Earth (36) WALL·E (37) On the Beach (38) Melancholia.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.