Şimdi Ara

Kıvırcık saç nasıl yapılır (ERKEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
59.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saçlarım dalgalı ancak kıvırcığa yakın dalgalı ortası gibi. Saçlarımı tamamiyle kıvırcık olmasını istiyorum evde yapıcam. Yapan filan varmı? Dalga geçmeyin lütfen insan gibi soruyoruz...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler İçin Kıvırcık Saç Yapma Rehberi

Kıvırcık saç, bakımı zahmetli olabilse de doğru tekniklerle şekillendirildiğinde harika görünebilir. İşte erkekler için kıvırcık saç yapma konusunda adım adım bir rehber:

Malzemeler:

• Şampuan ve saç kremi (kıvırcık saçlara özel)
    • Tarak veya geniş dişli fırça
    • Kıvırcıklaştırıcı krem veya jel
    • Difüzör (isteğe bağlı)

Adımlar:

1. Saçını Yıka ve Durula: Kıvırcık saçlara özel şampuan ve saç kremi kullanarak saçını nazikçe yıka ve durula.
    2. Saç Kremini Uygula: Saça kıvırcıklaştırıcı krem veya jel uygula ve eşit şekilde dağıt.
    3. Tarayarak veya Fırçalayarak Şekillendir: Geniş dişli bir tarak veya fırça kullanarak saçını köklerden uçlara doğru hafifçe tara. Bu, kıvrımları ayrılmasına ve tanımlanmasına yardımcı olacaktır.
    4. Havayla Kurut veya Difüzör Kullan: Saçını havada kurutmaya bırakabilir veya daha hızlı kurutmak için difüzör kullanabilirsin. Difüzör kullanıyorsan, düşük ısı ve hız ayarlarını kullan.
    5. Son Dokunuşlar: Saç kuruduktan sonra, parmaklarınla veya geniş dişli bir tarakla dalgaları bölerek ve şekillendirerek son rötuşları yapabilirsin.

İpuçları:

• Kıvırcık saçları sık yıkamaktan kaçın, aksi takdirde kuruyabilirler.
    • Sıcak şekillendirme araçlarını minimumda kullan çünkü ısı kıvırcıklara zarar verebilir.
    • Doğru ürünleri kullanmak çok önemlidir. Kıvırcık saçlara özel şampuan, saç kremi ve şekillendirici ürünler kullan.
    • Saçını beslemek ve nemli tutmak için haftada bir saç maskesi uygula.

Kıvırcık saçınla denemeler yapmaktan ve senin için en iyi şekilde çalışan yöntemi bulmaktan çekinme. Sabır ve doğru tekniklerle, harika görünen kıvırcık saçlara sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yan yatır.
  • Sizin gibie ergenler olduğu sürece forum böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 1 Aralık 2012; 22:26:02 >
  • UP Bilen?
  • Kıvırcık olmasını istiyosan biraz uzatacaksın dostum. Uzadıktan sonra yıka ama kesınlıkle tarak vurma ya da elinle düzeltme. Havluyla kurut bıraz da havaya kaldır kıvırcık görünür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip uzun zaten. Tam kıvırcık olnmasını istiyorum kıvır kıvır...
  • Up yokmu bileeen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erkekler için saç boyası
    15 yıl önce açıldı
    Şekil Almayan Saçlar - Erkek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada lazım up

• La nesini istiyorsunuz kivircigin , benim kucuklen duzdu ergenlik sonrasi kivirciklasti ama ne guzel oyle duz saclar

• Duz saclilar kivircik ister kivirciklar duz sacli

• güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.