Şimdi Ara

Kivi Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben kivi yedikten sonra damağımda yara oluşuyo ve 1 gün boyunca acısı geçmiyo. Sizde de öyle bi durum var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de biraz tuhaf oluyor ama yaraya kadar gitmiyor. bazen patlıcan yara yapabiliyor ya da erik
  • afferim
  • Yok
  • Bendede patlıcan yiyince oluyor aynı sey

• kivide böle bi tuhaflık var zaten yara olmuyo ama hani böle iğneleyici mi desem acıyo gibide aslında acımıyomuşta hani ...
  • Evet beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 25 Ocak 2013; 0:32:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demekki hormonlu kivi onlar, aynı sorun kuzenimde de vardı, kivi yediğinde damağı falan kötü olurdu, köyde kivimiz var bizim bu sene ilk kez onlardan yedi hiçbir sorun olmadı. O bile şaşırdı. Organik kivi bulup yemeye çalış farkı göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz mı gazoz

Beyler ben kivi yedikten sonra damağımda yara oluşuyo ve 1 gün boyunca acısı geçmiyo. Sizde de öyle bi durum var mı ?

Alerji ?

• Kivi yedikten sonra dilime milyonlarca iğne batıyormuş gibi oluyor sonra bütün ağzımın içinde aynı şeyi hissediyorum işkence gibi bir şey benim için kivi yemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: beyaz mı gazoz

Beyler ben kivi yedikten sonra damağımda yara oluşuyo ve 1 gün boyunca acısı geçmiyo. Sizde de öyle bi durum var mı ?

Alerji ?

Hayır . Arıya alerjim var

• eskiden kivi hem çok pahalı hem tatlı olurdu şimdi kilosu 2.75 liraya berbat ekşi kiviler satılıyor.

• Ham kivi yiyince oluyor.Ayrıca dudaklarımın hassas yerlerinde ve dilimde sanki ufacık ufacık bir sürü iğne varmış ve batıyormuş gibi bir his oluyor fakat olgun kivi yediğimde böyle bir durumla karşılaşmıyorum.
  • Patlıcan,portakal,limon gibi şeyler yersem oluyor bende.Kiviyi oldum olası sevemedim.İçim garip oldu şu an bile.
  • Cevizde de oluyor bende

• quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

eskiden kivi hem çok pahalı hem tatlı olurdu şimdi kilosu 2.75 liraya berbat ekşi kiviler satılıyor.

Katılıyorum ve eskiden tane olarak alınırdı.
  • Deep throat yapsan hepten gider o boğaz benden demesi... Deneme yani
  • Yara falan olmuyor ama o iğneler bende de oluyor.Hele dudaklarımda.Hoşuna giden bir ben miyim
  • Kivi, sperm kalitesini arttırmakta ve tadını değiştirmekte Niye yiyiyon la kivi?
  • bendede eskiden aynısı oluyordu. şuan bahçede yetiştiriyorum, artık alıştım heralde yara falan olmuyor. tabii eskiden pahalıydı fazla alınmazdı. alışırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.