Şimdi Ara

KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
5
Favori
11.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Adam yakışıklı, vucudu sağlam ayrıca sarışın değil kumral. Sarışınlar o kadar iyi değil zaten, esmerlere de anca kezbanlar bakar. Ama kumralların her türlü gideri var. Aksini söyleyen eziklik kompleksi yaşıyordur. Kıvanç Tatlıtuğ sıradan bir Avrupa sarışınından çok daha yakışıklı. Zaten direk sarılar çekici değildir pek.

adam harbiden çok yakıışıklı ama katılmadığım nokta nasıl sarışın değil bu adamın teni de kılları da sarı bazıları renkli göz olur ama saç sakal ten koyu renk olur ama kıvanç direk sarı örnek foto

burada kaşlara sakala bakarsan görürsün saçlarını sorucak olursan boya genelde hep bu şekil boyuyomuş dizilerde falan

KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR
  • konuya bak .
    not : o yolda gorduklerın kıvançtan 10 kat yakısıklıysa bılkı senden trılyon kat yakısıklı
  • Almanyada yaşıyorum bir çok avrupa ülkesine de gittim, evet onun gibiler çok ama bu demek değildir ki kıvanç tatlıtuğ yakışıklı degil. Avrupada da hayranları var ve adam manken olduğu için buralara da gelse her türlü iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakın bu ilk fotodaki Joseph Morgan "the vampire diaries" yani vampir günlükleri dizisindeki köken vampirlerden klausla , Kıvanç tatlıtuğ çok benzetiliyor. hatta yurt dışında bile. ve de bu ikisine de hayranlar :) adaşım diye demiyorum yakışıklı adam, ama türk kızları pek sevmiyor sorduklarımın çoğu sarışın olmsaydı iyiydi dedi. bu arada joseph morgan ve Kıvanç Tatlıtuğ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 11 Ocak 2013; 16:16:12 >
  • Haklı olabilirsin ama sanane yani hadi kız olsan (?) tamam diyecem ama bilemedim
  • şimdi kıvanç bu mantığa göre yakışıklı değil mi????
  • Bu adama yakışıklı değil diyeni allah çarpar. Öyle olmasaydı best model of world seçilmezdi

• beni anlamayanlar için tekrar söylüyorum kıvanç bu tiple avrupada sıradan bir insan olur

ama türkiyede iş yapar, gidin şöyle 2-3 avrupa ülkerinde kalın döndüğünüzde kıvanç gözünüze bakalım nasıl gelicel sıradan bir tipi olan insan gelecek,

avrupada kalmış bir insan için kıvanç nefes kesen bir yakışıklı olamaz,

amsterdamda red light da çöpçülük yapanları gördüm, 20 tane kıvanç yaparlar
  • Niye oğlan resimleri dolu lan bu konu, ne ayaksınız siz,
  • forumda ılık dakikalar .
  • Kuzey Güney'e başadıktan sonra ben beğendim tipini,fizik olarak zaten çok iyi.

Ama eski tombul hallerini beğenmiyordum.
  • Adam kiskanclikta cigir acmis yemin ederim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karingoo

Adam kiskanclikta cigir acmis yemin ederim.

neden başka bir insanı kıskanmıyorum sadace tatlıtuğu kıskanıyorum
  • Konuyu açan arkadaş haklı.Türkiyede fazla rağbet görmeyen esmerler avrupada kral olabilir.Burada rağbet gören sarışın erkekler ise avrupada bir hiç olabilir.
    Hatta öyle olur.

• Adam yakısıklı su Avrupada herkes sarısın orda is yapmaz geyiğini de bırakın

• quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Konuyu açan arkadaş haklı.Türkiyede fazla rağbet görmeyen esmerler avrupada kral olabilir.Burada rağbet gören sarışın erkekler ise avrupada bir hiç olabilir.
    Hatta öyle olur.

avrupalu bir kaç esmer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Tarkan ' a yakışıklı diyen olmuş

istediğine tipsiz de ama tarkan gibi yetenekli ve yakışıklı birine laf atamazsın.

Hadi ya , ciddi misin , atarsam ne olur ?

Kendini ne zannediyorsun sen ?

çok atarlı bir tipsiz olmuş olursun
  •  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

bu tipler hep sıradan avrupada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

konuya dönersek, kıvanç yakışıklı ama şöyle biraz daha yaşlanıp daha ağır bir görünüme sahip olursa daha iyi olur, zaten her erkek için böyle:

kadın dura dura hiç olur, erkek dura dura koç olur diye boşuna dememişler.

geçn bale:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki bale:

genç beckham:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki beckham:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

genç holloway:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki holloway:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

bak bu resimlerdeki kişiler türk olsaydı . bunun gibiler bunlarida begenmezdi.

Mesela david beckham türk olsaydı. Bu arkadaş şöyle derdi kesin , "Ya David beckhamin neresi yakışıklı avrupada her sokak başında 10 tane yakışıklı erkek var"
    mesela kıvanç amerikali biri olsaydı bu arkadaş "Kıvanç dünyanın en yakışıklı erkegi" derdi.

buradan çıkartacagımız sonuç olayın yakışıklılıkla filan alakası yok , Çekememezlik / kıskançlık vede en önemlisi Özenticilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 11 Ocak 2013; 17:09:02 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.