Şimdi Ara

Kıvanç Tatlıtuğ Trafik Kazası Geçirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şiddetli çarpışma sırasında Kıvanç Tatlıtuğ'un motosikleti devrildi ancak kendisi son anda hamle yaparak ayakta durmayı başardı. Kaskı olmayan kurye ise düşerek yaralandı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler'de motosikletiyle seyir halindeyken motosikletli kuryeyle çarpıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde Tatlıtuğ motosikletiyle ilerlerken karşı yönden motosikletle gelen kurye Mustafa Işık ile çarpışıyor. Kaza anında Tatlıtuğ'un motosikleti devriliyor ancak kendisi son anda hamle yaparak ayakta durmayı başarıyor. Şiddetli çarpışma sırasında kurye Işık ise düşerek bacaklarından yaralanıyor. Işık olay yerine gelen bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında Kıvanç Tatlıtuğ'un kaskının takılı olduğu diğer sürücünün ise kaskının olmadığı görülüyor.

Kıvanç ters yönden geliyor.

KAYNAK

• Biri ters yönden dalıyor birinin kaskı yok.

Trafikte gördüğüm efendi motorcuların oranı %10'u geçmez.Boyut avantajını kullanarak her türlü kural ihlalini yapıyorlar, sonra da "Vay efendim motorculara saygı yok."

Saygı da sevgi gibi karşılıklıdır.

Kurallara uyan motorcuları tenzih ediyorum tabiki de.

Ha bi de geçmiş olsun.
  • Maddi bolluğun vermiş olduğu rahatlığın sonuçları, ters yönden girersen, o hale gelirsin. Kıvanç Tatlıtuğ olması bir şeyi değiştirmez, haber başlığında yer alması bile her şeye magazinsel boyutlarla yaklaştığımızı kanıtlıyor.
  • Kelle koltukta iste.

İstanbulda bu motorcularin cogu mucizevi bir sekilde dolaşıyorlar. Oyle aralara giriyorkar ki cogumuzun farketmesi imkansız.

Ben motorları sevdiğim halde asla alıp kullanmam. Kaporta bizim vücudumuzdan oluşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız o çarpışmada ayakta kalabilmek çeviklik gerektirir. Geçmiş olsun diyelim kaza yapanlara
  • kuryenin yerinde araba olsaydı belki de ölmüştü. sonra vay efendim kıvanç tatlıtuğu öldürdün diye ülkedeki tüm kadınlar şoföre düşman olsunlar....ters yönden gitmek motorcular için normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Yalnız o çarpışmada ayakta kalabilmek çeviklik gerektirir. Geçmiş olsun diyelim kaza yapanlara

Aynen, ben olsam ağaç gibi devrilmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomobil genel

kıvanç tatlıtuğ

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kelle koltukta iste.

İstanbulda bu motorcularin cogu mucizevi bir sekilde dolaşıyorlar. Oyle aralara giriyorkar ki cogumuzun farketmesi imkansız.

Ben motorları sevdiğim halde asla alıp kullanmam. Kaporta bizim vücudumuzdan oluşuyor.

Video ile alakasını çözemedim yorumun

Kıvanç ters şeritten gelip vuruyor . Hayır yani Kıvanç ölümden döndü de karşıdaki adam nerden döndü ?

Kurye diye haberde ismi geçmiyor . Birde linç edilseydi Kıvanç'a vurdu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Yalnız o çarpışmada ayakta kalabilmek çeviklik gerektirir. Geçmiş olsun diyelim kaza yapanlara

Valla bende motordan uçardım öne doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kelle koltukta iste.

Video ile alakasını çözemedim yorumun

Kıvanç ters şeritten gelip vuruyor . Hayır yani Kıvanç ölümden döndü de karşıdaki adam nerden döndü ?

Kurye diye haberde ismi geçmiyor . Birde linç edilseydi Kıvanç'a vurdu diye.

Neden çözemediniz anlamadım ilk iki cümle ile video birebir örtüşüyor. Bu çarpışmada bir veya iki ölüm olabilirdi. Kelle koltukta olmuyor mu ?
    Ayrıca birinin kasksiz digerinin ters yonde olması ve mucizevi bir sekilde hayatta olmalarıyla birebir örtüşüyor.

• quote:

quote:

quote:

Valla bende motordan uçardım öne doğru

Ben onu motorda vites yükselteyim derken vites düşürünce yaşamıştım.At gibi atacaktı neredeyse üstünden, gidona nasıl tutundum ben bilirim

• kurtulduk bu heriften diyerekten konuya girdim ama olmadı.
  • Ünlü biri olunca nasıl hemen haber oluyor sıradan vatandaş olsa kimsenin umrunda olmaz

• quote:

quote:

Kullandığı motosiklet Harley Davidson. Cüsseli ve ağır bir motosiklet. Nereden baksan rahat 250-300 kg civarında ağırlığı vardır. Diğer motosiklet ise 100 kg ağırlığında bir scooter. Motosikletler yer değiştirseydi görürdüm ben onun çevikliğini

• Kivanc Tatlitug un motor oldugu yerde kaldi adam iki ayagini ustune dustu ya la

• Biri kasksız biri ters yöne girmiş ama esas suç ters yöne giren kıvanç tatlıtuğda sonuçta kasksız olmak kaza sebebi değildir sonucu etkiler. Ters yöne girmekse düpedüz kaza sebebi. Kim olduğuna bakılmaksızın ağır şekilde cezalandırılmalıdır çarptığı insan ölebilirdi çünkü. Ayakta durma meselesine de hayret ettim adam sanki kaza yapmış değil de motordan inmiş gibi takılıyor ortalıkta bu da düşüş açısıyla ilgili bir şans sanırım. Tabi çeviklik de yadsınamaz derecede önemli.

• quote:

Biri ters yönden dalıyor birinin kaskı yok.

Trafikte gördüğüm efendi motorcuların oranı %10'u geçmez.Boyut avantajını kullanarak her türlü kural ihlalini yapıyorlar, sonra da "Vay efendim motorculara saygı yok."

Ha bi de geçmiş olsun.

Otomobil kullananların da en fazla %20 si bence kurallara uyuyor hocam. Kime saygı göstereceğiz onu merak ettim.
  • İnşallah kuryeninde ciddi birşeyi yoktur.
  • quote:

Biri ters yönden dalıyor birinin kaskı yok.

Ha bi de geçmiş olsun.

Motor kullanan birisi olarak size katılıyorum. Haklısınız çok kural ihlali yapıyoruz. Motor almamızın nedeni istanbul trafiğinden kurtulmak ve benzin maliyetini azaltmak. Bunları yapmak için de kural ihlali yapmamız gerekiyor. Özellikle trafikte sağdan soldan aralardan geçmedikten sonra pek bir avantajı kalmıyor.

Bu arada motorsiklet tavsiye ederim. Dışarıdan göründüğü kadar tehlikeli değil, dikkatli kullanın yeter. Son 4 ayda 8bin km yol yaptım İstanbulda. Yakıt tüketimi 1,6-2.0 litre arası :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.