Şimdi Ara

Kitapyurdu Puan Kullandırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar kitap aldım yüzlerce lira bayıldım karşılığında 2.90 liralık kitabı puanla ver dedim sistem çalışmıyor diyor

başka 50 60 liralık daha kitap alacaktım kalsın yetti bunların ufak hesapları

• Site hacklendi senin haberin yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Site hacklendi senin haberin yok mu?
    BANANE ULAN BELES KİTABIMI VERİN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hesabı falan kapat git ben öyle yaptım. Yıllardır dünyanın parasını kazanan firma üç kuruş verip de adam gibi bir veri koruma sistemi yaptıramamış siteye.
  • quote:

Hesabı falan kapat git ben öyle yaptım. Yıllardır dünyanın parasını kazanan firma üç kuruş verip de adam gibi bir veri koruma sistemi yaptıramamış siteye.
    Tahmin etmistim boyle biriktirtip biriktirtip sonra puanlarin uzerine yatacaklarini

Hemen her firma bunu yapiyor

• Hala kullandirmiyor

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ağla Beleş kitapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 23 Şubat 2021; 16:7:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site hacklendi. Başka insanların hesabındaki puanlarla bedeva kitap aldı insanlar kendine. Bundan dolayı puan kullanmayı geçici olarak engellemişlerdir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede ki kimseyi memnun etmek mümkün değil hesaplar hacklenmis bilgisi dahilinde olmayan siparisler havada uçuşuyor bu eleman kalkmış hala puan diyor keşke thanos gibi yeteneğim olsa da parmağımı sıklatsam
  • O puan olayı dolandırıcılık. Ben de çok kitap aldım oradan. Puanları kullanmaya kalktığımda zorla para ödetiyor. Kargo parası yada bilmem ne parası diye ekstra ücret çıkartıyor.

• quote:

Ağla Beleş kitapmış
    En az 50 60 lira daha verecektim nah veririm

Evdeki kitaplari tekrar okurum awk

• quote:

Orijinalden alıntı: M.S .T

Bu ülkede ki kimseyi memnun etmek mümkün değil hesaplar hacklenmis bilgisi dahilinde olmayan siparisler havada uçuşuyor bu eleman kalkmış hala puan diyor keşke thanos gibi yeteneğim olsa da parmağımı sıklatsam
    BANANE?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.