Şimdi Ara

KİTAPÇIK TÜRÜNÜ KOTLAMADIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dünkü sınavda dalgınlıkla kitapçık türünü kotlamamışım bugün farkettim.Acaba iptal mi edilir ?
    Gözetmenler hiç bakmadı öylece verdim gerçi bu gün görevli birine bişey sordum kodlamışlardır sonradan vs. dedi ama bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 6 Ocak 2013; 11:36:40 >

• Gözetmenler kontrol ediyolar verirken, çıkarken bişey demedilerse onlarda belki farketmemişöolabilir yada bi ihtimal sonradan işaretlemişlerdir. Eğer işaretlenmediyse sınav geçersiz sayılıyodu sanırım

Bugun bizim sınıfta biri senin sordugun soruyu sormuştu gorevliye , yoksa o senmiydin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 6 Ocak 2013; 11:57:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Arkadaşlar dünkü sınavda dalgınlıkla kitapçık türünü kotlamamışım bugün farkettim.Acaba iptal mi edilir ?
    Gözetmenler hiç bakmadı öylece verdim gerçi bu gün görevli birine bişey sordum kodlamışlardır sonradan vs. dedi ama bilmiyorum

sınavdan çıkarken bende unutuyordum kodlamayı gözetmen tam çıkarken uyardı.kodlamazsan cevap kağıdın okunmaz dedi.çıkarken kodladım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Gözetmenler kontrol ediyolar verirken, çıkarken bişey demedilerse onlarda belki farketmemişöolabilir yada bi ihtimal sonradan işaretlemişlerdir. Eğer işaretlenmediyse sınav geçersiz sayılıyodu sanırım

Bugun bizim sınıfta biri senin sordugun soruyu sormuştu gorevliye , yoksa o senmiydin dostum

Nere girdin olabilir:)

Hocalar zaten bitsinde gidelim derdindeler hiç sanmıyorum çıkarken kontrol etmeden aldılar kağıdı sağlık olsun napalım:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Gözetmenler kontrol ediyolar verirken, çıkarken bişey demedilerse onlarda belki farketmemişöolabilir yada bi ihtimal sonradan işaretlemişlerdir. Eğer işaretlenmediyse sınav geçersiz sayılıyodu sanırım

Nere girdin olabilir:)

Hocalar zaten bitsinde gidelim derdindeler hiç sanmıyorum çıkarken kontrol etmeden aldılar kağıdı sağlık olsun napalım:)

olurmu öyle şey yaw herkes cıktıktan sonra kitapcıkları cevap kagıtlarını kontrol edip zarfa koyup mühürlüyorlar...

• Gözetmenler uyarıyor aslında. Benim bütün sınavlarımda başıma gelip tek tek kontrol ediyorlar işaretlemişmiyim diye. Aslında uyuz oluyoruz böyle gelip bakmalarına fakat biyerde hem kendileri hem bizim için faydalı iş yapıyorlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek kitapçık optik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum ben verdim çıktım kontrol edende olmadı umarım sonradan kodlamışlardır.Sınav da iyi geçmişti halbuki dünküde bugünküde allahtan bugünkünü kodladım bilmiyorum artık mukadderat:)
  • quote:

Bilmiyorum ben verdim çıktım kontrol edende olmadı umarım sonradan kodlamışlardır.Sınav da iyi geçmişti halbuki dünküde bugünküde allahtan bugünkünü kodladım bilmiyorum artık mukadderat:)

Sıkma canını... sonuçta kitapçığa adını soyadını imzanı atmışsın... ilgili personeller dalgınlıkla unuttuğunu anlayıp kendileri işaretler... Sırf bu durumdan dolayı girmiş olduğun bütün derslerin iptal olması mantık dışı olacağından endişelenmenin bir anlamı yok... Doğal olarak sınavlardaki gözetmenler işaretlenemzse sınav geçerli olmaz diyecek... Bunun tersini söylemiş olsalar kimse doldurma zahmetinde bulunmayacağı için herkesi o yönde yönlendirmek için bu şekilde uyarmaları gayet normal...

Sonuç olarak gönlünü ferah tut... Sınavın geçerlidir..

• Sınavda bulunan hocalar bunun kontrolünü yapıyorlar diye biliyorum. Hatta bir hoca tek tek bakıp kontrol ediyoruz demişti.
  • Eşim sınavlarda görev yapıyor 'Sınav kağıdını verirken kontrol ediyorum işaretli değilse uyarıyorum fakat sonradan herhangi bir kontrol yapmıyorum'Ösym nin yaptığı bütün sınavlarda görev yapan kişi bütün kodlamaları kontrol etmek zorunda şayet bununla ilgili bir durum söz konusu olursa şikayet edebiliyoruz ama aöfde böyle bir durum söz konusu değil yani kontrol etme zorunluluğu yok.
    Dilerim insaflı biridir.Bizim hoca kimlikleri bile kontrol etmedi eğer öyle biriyle senin cevap anahtarına asla bakmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilciha53

Eşim sınavlarda görev yapıyor 'Sınav kağıdını verirken kontrol ediyorum işaretli değilse uyarıyorum fakat sonradan herhangi bir kontrol yapmıyorum'Ösym nin yaptığı bütün sınavlarda görev yapan kişi bütün kodlamaları kontrol etmek zorunda şayet bununla ilgili bir durum söz konusu olursa şikayet edebiliyoruz ama aöfde böyle bir durum söz konusu değil yani kontrol etme zorunluluğu yok.
    Dilerim insaflı biridir.Bizim hoca kimlikleri bile kontrol etmedi eğer öyle biriyle senin cevap anahtarına asla bakmamıştır.

AÖF'de durum ÖSYM'deki gibi değil. Adayların kitapçık türlerini ekstra bir kağıda yazıyorlar.
  • Üç oturumdan ikisinde unutup kodlamadım bende , arkadaşların dediği gibi görevlilerin kodlaması lazım sonradan. Aof'un sitesin de bu gibi kagitlar incelenip karar verilir yazıyor. Ama bu güne kadar bir sorun çıkmamış bu tür bir konudan. Sınav iptali vb. gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.