Şimdi Ara

Kitap Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda polisiye-gerilim türüne merak saldım. Bu türde kitap tavsiyesi arıyorum. Yalnız okuduğum kitapları yazayım ki okuduklarım dışında tavsiye edesiniz.

Leyleklerin Uçuşu-JCG
    Şeytan Yemini-JCG
    Kızıl Nehirler-JCG
    Kaiken-JCG
    Kurtlar İmparatorluğu-JCG
    Ölü Ruhlar Ormanı-JCG
    Koloni-JCG
    Oyunbozan-Harlan Coben
    Sherlock Holmes-Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Kızıl Dosya, Baskerville Tazısı, Korku Vadisi, Dörtlerin Esrarı'nı okudum ama pek sevemedim açıkçası
    Dan Brown-Cehennem ve Melekler ve Şeytanlar(her ne kadar bu türe mensup olduklarına inanmasam da bazı konu başlıklarında bu türe aitmiş gibi gösteriliyor, bu yüzden yazmak istedim)
    Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon
    Ölüme Giden Yol-Ruth Rendell (fazla sıkıcıydı tavsiye etmem)

• Ejderha Dövmeli Kız , Ateşle Oynayan Kız , Arı Kovanına Çomak Sokan Kız yazmamışsın ama belkide polisiye deyince anlamamız gerektiğini düşünmüş olabilirsin.Bana göre tüm polisiye tutkunlarının okuması gereken bir seridir.
  • Türk yazarlardan Emrah Serbes'in kitaplarını tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklından bir sayı tut , Gözlerini sımsıkı kapat . Gerçekten muazzam kitaplardır okurken kendinden geçeceksin eminim.

Tess gerritsen "Cerrah"seride çok iyidir.
  • Olasılıksız ve empati olabilir . Türk Olarak Peyami Safa : Göztepe Soygunu ve ya Cingöz Recai Serisi
  • Maxime Chattam'ı ısrarla yavsiye ederim hakikaten bu türün usta yazarlarından, ben Grange' tan çok beğeniyorum.
    Kötü Ruh
    Karanlığın Soluğu
    Kara Büyü
    Gaia Teorisi
    İyi yapıtlarıdır.
    Ahmet Ümit' ide deneyebilirsin.

• Sular Çekildiğinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amerikanvarisi

Arkadaşlar son zamanlarda polisiye-gerilim türüne merak saldım. Bu türde kitap tavsiyesi arıyorum. Yalnız okuduğum kitapları yazayım ki okuduklarım dışında tavsiye edesiniz.

Leyleklerin Uçuşu-JCG
    Şeytan Yemini-JCG
    Kızıl Nehirler-JCG
    Kaiken-JCG
    Kurtlar İmparatorluğu-JCG
    Ölü Ruhlar Ormanı-JCG
    Koloni-JCG
    Oyunbozan-Harlan Coben
    Sherlock Holmes-Akıl Oyunlarının Gölgesinde, Kızıl Dosya, Baskerville Tazısı, Korku Vadisi, Dörtlerin Esrarı'nı okudum ama pek sevemedim açıkçası
    Dan Brown-Cehennem ve Melekler ve Şeytanlar(her ne kadar bu türe mensup olduklarına inanmasam da bazı konu başlıklarında bu türe aitmiş gibi gösteriliyor, bu yüzden yazmak istedim)
    Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon
    Ölüme Giden Yol-Ruth Rendell (fazla sıkıcıydı tavsiye etmem)

kar kurdu-glenn mead i öneririm hocam

• alamut
  • Hepinize ayri ayri tesekkurlerimi sunarim Chattam da karar kildim ama icimden bir ses Turk yazarlarini oku diye bagiriyor susturamiyorum. Peyami Safa'nin polisiye yazdigini bilmiyordum onu da inceleyecegim. Ahmet Umit'i biliyorum zaten ama okumaya firsatim olmadi bir turlu

• amerikanvarisi kullanıcısına yanıt
    Ahmet Ümit'in 5 kitabını okudum. Kitaplar da önümde arkadaşıma ödünç verecem, bu türün ender yazarlarından ve kesinlikle polisiye yazamıyor, benim görüşüm bu yönde. Olaylar örgüsü ve konu, işleniş olarak yetersiz.
    Ancak kitaplarında geçen şehri, şehrin tarihini o kadar güzel anlatıyor ki kitap seni bırakmıyor.
     Kitap Tavsiyesi İstiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.