Arkadaşlar 2.yarıyılda göreceğimiz matlab dersi için kitap tavsiye edebilir misiniz?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
İngilizcen varsa eMule ile aratıp bu konuda pek çok yüksek kaliteli kitaba ulaşabilirsin.
Bir de bazen kendi konusuna özel kitaplar konuyu işlerken kendine yetecek kadar matlab bilgisini de birlikte sunarlar. Mesela; Electric Machinery Fundamentals (Stephen J. Chapman, 3th edition) üniversite kütüphanelerinde kolayca bulunabilecek bir kitap.
Türkmen Kitapevi Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi olan Doç Dr Mehmet Uzunoğlu tarafından yazılmış Her yönüyle Matlab
İçinde Matlab ile ilgili herşeyi bulabilirsin.Gui,Simulink
Bol bol örnekler ile anlatımı var ve anlaması çok kolay ben aldım çok memnun kalmıştım.Normalde fiyatı yüksek ama biz kitapevinden aldık yanılmıyorsam 22 TL ye filan gelmişti
Evet hocanın öğrencisi olduğunu söylersen indirim de yapıyolar
Mehmet Hoca bir tane ya :)
quote:
Orjinalden alıntı: iceberg1907
Türkmen Kitapevi Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi olan Doç Dr Mehmet Uzunoğlu tarafından yazılmış Her yönüyle Matlab
İçinde Matlab ile ilgili herşeyi bulabilirsin.Gui,Simulink
Bol bol örnekler ile anlatımı var ve anlaması çok kolay ben aldım çok memnun kalmıştım.Normalde fiyatı yüksek ama biz kitapevinden aldık yanılmıyorsam 22 TL ye filan gelmişti