Şimdi Ara

MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.yarıyılda göreceğimiz matlab dersi için kitap tavsiye edebilir misiniz?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• İngilizcen varsa eMule ile aratıp bu konuda pek çok yüksek kaliteli kitaba ulaşabilirsin.

Bir de bazen kendi konusuna özel kitaplar konuyu işlerken kendine yetecek kadar matlab bilgisini de birlikte sunarlar. Mesela; Electric Machinery Fundamentals (Stephen J. Chapman, 3th edition) üniversite kütüphanelerinde kolayca bulunabilecek bir kitap.
  • Türkmen Kitapevi
    Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi olan Doç Dr Mehmet Uzunoğlu tarafından yazılmış Her yönüyle Matlab

İçinde Matlab ile ilgili herşeyi bulabilirsin.Gui,Simulink

Bol bol örnekler ile anlatımı var ve anlaması çok kolay ben aldım çok memnun kalmıştım.Normalde fiyatı yüksek ama biz kitapevinden aldık yanılmıyorsam 22 TL ye filan gelmişti
  • Evet hocanın öğrencisi olduğunu söylersen indirim de yapıyolar

Mehmet Hoca bir tane ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceberg1907

Türkmen Kitapevi
    Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi olan Doç Dr Mehmet Uzunoğlu tarafından yazılmış Her yönüyle Matlab

İçinde Matlab ile ilgili herşeyi bulabilirsin.Gui,Simulink

Bol bol örnekler ile anlatımı var ve anlaması çok kolay ben aldım çok memnun kalmıştım.Normalde fiyatı yüksek ama biz kitapevinden aldık yanılmıyorsam 22 TL ye filan gelmişti

Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.