Şimdi Ara

Kitap önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kitap tavsiyesine ihtiyacım var fakat edebi değeri olan kitaplar (klasiklerden) istiyorum.Çok ağır olmasını istemem.

-Fareler ve insanlar
    -Gazap üzümleri
    -Suç ve ceza
    -Beyaz zambaklar ülkesinde

bu kitaplar dışında söylerseniz sevinirim.Genç Werther'in acılarını düşünüyorum siz ne dersiniz?O kitabın yanına eklemek istediğiniz başka kitap var mı?

Sayglar...

• Werther'in Acıları'nı ilk yayımlandığı dönemde değerlendirirsek; evet gerçekten etkileyici bir eserdir belki ama ben abartıldığı kadar bir tat alamamıştım.

Bunların dışında ilk aklıma gelenler Yeraltından Notlar ve Dorian Gray'in Portresi oldu.
  • Genç Werther'in Acıları edebi olarak güçlü bir eser, zevkle okumuştum. Onun dışında Tolstoy'dan Diriliş ve İtiraflarım kitaplarını tavsiye ederim.
  • Tolstoy - Savaş ve Barış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gunlerinkopugu dediğin kitapları deneyeceğim teşekkürler.Zaten bahsettiğin kitapları düşünüyordum.

@NJP dediğin kitapları araştıracağım teşekkürler :)

@cezaxx Savaş ve Barış'ı sonra okumayı düşünüyorum :)
  • http://gizemdefteri.blogspot.com/2009/06/sir.html

The Secret

Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan 'Sır'ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler 'Sır'rı biliyorlardı; ve şimdi 'Sır' dünyaya açıklanıyor.

'Sır'rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.

Sizce dünya nüfusunun sadece %1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96'sına sahip olması bir tesadüf mü?

Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?

Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz

Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?

Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?

http://gizemdefteri.blo...08/10/amak-i-hayal.html

filibeli ahmed hilmi tarafindan kaleme alinmis,kaknus yayinlarinca basilmistir. hayatla hayal arasindaki cizgide gezinen, son derece akici ve derin tasavvufi eser. kitabin arka kapagindaki alinti, belki daha da aciklayici olacaktir:

"Tuhaf! Varla yok hiç bir olur mu? Örneğin ben şimdi varım, yarın yok olacağım. Bu ikisi arasında fark yok mu?" dedim.

Deli, başını çevirdi. Kahkahayı bastı:
    "Vay! Sen varsın ha?! Acaba var mısın?" Ruh ve madde âlemi arasında varlığın hakiki manasını arayan Raci'nin yolu nihayet bir gün, mezarlıktaki küçük kulübesinde yaşamını sürdüren Aynalı Baba ile kesişir.

Benliğini şüphe ejderhasına teslim etmek üzere olan Raci'nin kafasındaki sis perdesi, bundan sonra yavaş yavaş dağılır ve bizleri tadına doyamayacağımız heyecanlı bir yolculuğa çıkarır. Raci'nin, hayalin derinliklerinde hiçlik zirvesinden Zerdüşt'ün diyarına, Kaf ve Anka'ya, oradan da ilahi aşkın nuruna doğru yaptığı bu manevi yolculukta tasavvuf deryasının sırlarına doğru kanat çırpacaksınız.
    Paylaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.