Şimdi Ara

Kitap Okumak: Türk insanının ihtiyaç listesinde 235. sırada.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkenizi çok seviyorsunuz değil mi? Buna kimsenin şüphesi yok. Yarın bir gün vatanı müdafaa zorunluluğuna düşersek çoğunuz canınızı ortaya koyabilirsiniz. Peki neden ülkeniz için faydalı işler yapmaya çalışmıyorsunuz? Çağımızda gelişme okumakla, öğrenmekle, bilime önem vermekle olur.

TÜİK verilerine göre, kitap okumak Türk insanının ihtiyaç listesinde 235. sırada. Kitap okumaya ayırdığımız süre günde ortalama sadece 1 dakika. Bu hepimizin ayıbıdır!
    Basit birşey gibi gelebilir ama bu veriler çağımızda ne kadar geri kaldığımızı gösterir. Düşmanlarımızdan birisi nanoteknolojide dünya lideri, bir başkası Marsı ve Astroid kuşağı nasıl kolonize ederiz diye uğraşıyor.

Bir diğeri yerin altında tanrı parçacığı ve anti maddeler avlıyor. Bizim ise bilim adına dikkate değer ufacık bir çalışmamız yok! Hayır suçu devlete falan atmayın, eğitim sistemini veya yönetimdekileri suçlamayı bırakın! Tarihteki bilim insanlarının çoğu tüm dünya kendilerine karşı olmalarına rağmen bilim ürettiler. Kimisi yurdundan sürüldü, aşşağılandı, kimisinin derisi yüzüldü, kanını kömür tozuyla birleştirip kendisine mürekkep yaptı!!

Ve o bilim insanları şuan sizin elinizdeki imkanlara sahip değildi. Şuan bu satırları okumaya yetecek kadar internetiniz olduğuna göre artık gücünüzün farkına varın! Hayatınız boyunca çalışsanız ve 1 tek bilimsel ürün ortaya koysanız, bu ülke için muhteşem bir hizmet yapmış olursunuz.

80 milyon insandan şuan 400 tane bilim insanı çıkmış ve bunların yaklaşık %90'ı yabancı ülkelerde yaşayıp, yabancılara hizmet ediyor. Türk milletinin bekası, bu sayıyı arttırmaya bağlıdır.

• 2.EL KES YAPIŞTIR DEFTERİ 6 TL + UHU HE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theoglist sandım neyse sana da blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Theoglist sandım neyse sana da blok

Ben de o sandım, hala şaşkınım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuyorum dinliyorum
  • 1. Neymiş.

• Kitaba gelene kadar ohooooo ölme eşek ölme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben günlük 100 dk filan kitap okuyorum, yani tamam 99 kişiyi ben kurtarıyorsam hiç okumayan diğer 99 kişiler ne olacak?
  • Kitap Okumak: Türk insanının ihtiyaç listesinde 235. sırada.

Su listeyi okuyup bitirecem. 20. Kitaptan basladim.

• Theoglist V2

• İhtiyaç listesinin tamamı yani kaynak nerede
  • bu ülkenin kitaptan çok bilime ihtiyacı var.daha dogru dürüst uzay arastırmaları yapılmıyor bu ülkede.
  • Hocam yorum sizce de birazcık saçma değil mi, kitap okumadan bilgi sahibi olmadan nasıl araştırmalar yapılacak ki
  • Roman Hikaye dışında zaten kitap okumanın mantığını anlamıyorum. Aynı bilgilerin daha detayını internette araştırıp bulabilirsiniz. Hemde kendi benliğinize göre sentezleyedebilirsiniz.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    abi bu işin eğitimini veren bir üniversite bölüm vs olmadıktan sonra sen ne kadar ilerletebilirsin kitaptaki bilgilerle.
  • Theologist sananlar
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    internet bilgi çöplüğüdür kitaplar ise bilgi hazinesi elinde hazine varken niye çöplükle uğraşasın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

internet bilgi çöplüğüdür kitaplar ise bilgi hazinesi elinde hazine varken niye çöplükle uğraşasın ki

Aramasını bilmeyene doğru bilgi çöplüğüdür. Fakat aramasını bilen insan nereden hangi bilgiyi kırpacağını bilir. Bu sayede de kitaplarda öğreneceği bilgilerden daha çok bilgi öğrenir ve bu bilgiler daha kalıcı olur.
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    Kardeş söylemesi kolay mesela şuan differential equations çalışıyorum internete bilgi aratığımda ya çok yüzeysel bilgi çıkıyor ya da yanlış (ingilizce aratıyorum buna rağmen yüzeysel bilgiler) ama tabi senin bilgi anlayışın ünlülerin doğum tarihini aratmaktan ibareyse internet en iyi kaynak

• ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    Mesela bu arkadaş araştırmak ile öğrenmenin ayrımını fark edememiş. Sen zaten o bilgiyi öğrenmek istersen bi zahmet aç kitabı oku. Araştıracaksan internette çoğu şeyi bulursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.